Osteoremed, 30 comprimate, Remedia

RMD058

OSTEOREMED 30CPR View larger
OSTEOREMED 30CPR
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
OSTEOREMED 30CPR
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Laboratoarele-Remedia

Osteoremed, 30 comprimate, Remedia

PRODUS DELISTAT

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Ingredient/comprimat:


AQUAMIN TG (din alga Lithothamnium calcareum) care conţine 400 mg calciu şi 31,25 mg magneziu – 1.250 mg,Magneziu marin 35% (corespunzator la 93,75 mg magneziu) – 268 mg,VitaCa B (amestec mineral din ascorbat de calciu şi bor) care contine 1,5 mg bor şi 28 mg vitamina C – 37,5 mg,Citrat de zinc dihidrat (corespunzator la 5 mg zinc) – 16 mg,Mena Q7 (corespunzator la 15 mcg vitamina K2 naturala) – 15 mcg,Colecalciferol (corespunzator la 5 mcg vitamina D3) – 2 mg.

 

Mod de utilizare:


Osteoremed se administreaza dupa masa, cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.

 

Informaţii despre produs:

 

Aquamin este o pudră obţinută din scheletul mineralizat al algei roşii Lithothamnium calcareum, algă întâlnită în largul coastelor nepoluate ale Irlandei şi Islandei. Aquamin este bogat în calciu, magneziu şi reprezintă o sursă importantă de alte 72 minerale (iod, fier, mangan, seleniu, cupru, zinc). Magneziu marin este un amestec de săruri de magneziu, obţinut prin cristalizare din apele Mării Mediterane şi reprezintă o sursă naturală de magneziu. Vitaminele K reprezintă un grup de vitamine liposolubile esenţiale pentru organism care, pe lângă implicarea în procesul de coagulare, intervin în utilizarea eficientă a calciului pentru ţesutul osos, artere şi alte ţesuturi. Vitamina K2 naturală / MenaQ7 rămâne în sânge mai mult timp şi este mult mai eficientă în cazul efectelor extrahepatice (dintre care cele mai studiate sunt fixarea calciului în oase şi împiedicarea depunerii calciului pe artere) comparativ cu vitamina K1 şi vitamina K2 sintetică MK-4. Ţesutul osos se dezvoltă cel mai intens în copilărie şi adolescenţă iar niveluri ridicate de vitamina K sunt legate de o mai bună densitate şi rezistenţă osoasă. Vitamina K2 naturală / Mena Q7 este esenţială pentru menţinerea unei structuri osoase puternice datorită faptului că activează o proteină numită osteocalcin, importantă pentru utilizarea calciului în construirea unei matrice osoase sănătoase. VitaCa B este un amestec mineral de ascorbat de calciu şi bor. Borul reglează activitatea aparatului uro-genital, funcţiile cerebrale, activitatea sistemului osos, multe procese metabolice, precum şi eliminarea radicalilor liberi din organism. Vitamina D contribuie la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge şi la absorb- ţia / utilizarea normală a calciului şi fosforului. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a sistemului osos, a ligamentelor şi a dinţilor.

 

Atenţionări:

 

A se citi indicaţiile înainte de utilizare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contraindicat persoanelor cu hipercalcemie.

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Osteoremed, 30 comprimate, Remedia

Osteoremed, 30 comprimate, Remedia

Da Nu