Miere de Manuka KFactor 12 la 500g, Wedderspoon

Miere de Manuka KFactor 12 la 500 g, Wedderspoon View larger
Miere de Manuka KFactor 12 la 500 g, Wedderspoon
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Miere de Manuka KFactor 12 la 500 g, Wedderspoon
Opinia clientilor:
6 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit pentru acest produs

Producator:

Aceasta miere cruda este puternica, bogata in nutrienti si contine proprietati naturale de vindecare. Este ideala pentru mai multe probleme de sanatate, inclusiv cele de natura digestiva.
Produs Medaliat cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards - Marea Britanie

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

MIERE DE MANUKA 100% RAW ACTIVA 12+ 500 G

 

Beneficii si indicatii:

100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)

 

Produs DOAR in NOUA ZEELANDA

 

Nu contine organisme modificate genetic (GMO)

 

Este considerata cel mai puternic antibiotic natural

 

Fiecare borcan este inregistrat putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor

 

Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

 

Ambalajele nu contin substante BPA

 

Nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala

 

Produs recomandat de:

 

www.sfatulmedicului.ro "Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata diverse afectiuni."

 

www.csid.ro "O lingurita pe zi poate fi suficienta pentru a tine la distanta milioanele de micro-organisme care se pregatesc sa atenteze la integritatea sanatatii voastre.''

 

www.ziare.com " Mierea de manuka este dovedit ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente cunoscute pana in prezent.''

 

www.copilul.ro "Mierea de Manuka - metoda sigura de crestere a imunitatii copilului"

 

www.kudika.ro "Mierea de manuka, dovedit stiintific ca fiind extrem de eficienta impotriva ranilor si infectiilor din organism."

Acesta miere este potrivita pentru consumul de zi cu zi, avand un nivel activ mai mic. Este ideal pentru revitalizarea sistemului imunitar sau pentru mentinerea unui sanatati optime la nivel digestiv. La fel ca si restul mierilor din gama Wedderspoon Raw Activa si nepasteurizata sunt garantate urmatoarele aspecte: nu contine antibiotice si organisme modificate genetic (GMO), fiecare barcan poate fi „identificat” pana la nivelul de apicultor conducator, nivelul de activitate din miere s-a format in mod natural, ambalajele nu contin substant BPA.

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw ( nepasteurizata ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

 

 

 

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice.

S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.


Spre exemplu: Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.


Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.

Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.

 

 

Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.


HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substanat ce idica nivelul de activita din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.


Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnaulul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.


O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibactrial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati 

pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.

Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacterine ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana.

Informatii nutritionale / 100 g:

Calorii 322 Kcal
 Total Carbohidrati  80 g
 Din care zaharuri  78 g
 Total Grasimi  < 0.1 g
 Proteine  0.4 g
 Sodiu  <0.012 mg
 Fibre  <0.1 mg

 

 

Mod de administrare:


1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese

A nu se administra copiilor sub 1 an!


Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Producator: 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (6)

Scor general

4 (6 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
d
doina p
2016-03-07

MIEREA EFICIENTA.

buna ziua! as vrea sa stiu tara in care este posibila livrarea,numai in Rominia sau si in altele?ca de exemplu moldova?

L
LIUDMILA
2016-03-03

VREAU UN AJUTOR

MA NUMESC LIUDMILA AS VREA FOARTE MULT SA MA AJUTATI VA ROG DIN SUFLET AM PROBLEME CU GITUL (FARINGITA CRONICA CATARALA) O POT LECUI CU ACEASTTA MIERE? NICI UN TRATAMENT CU ANTIBIOTICE NU MA AJUTA CUM POT CAPATA ACEASTA MIERE? SINT DIN MOLDOVA

U
Ungureanu
2015-07-17

Miere cu efect

Foarte buna! Am folosit-o la copil cand a fost racit si nu a mai trebuit sa-i dau antibiotic. A folosit-o si sotul meu pentru o iritatie in gat, dupa ce medicul i-a prescris o serie de antibiotice cu care bineinteles nu a scapat de durere. A luat cate o lingurita de miere de manuka seara la culcare si s-a simtit mult mai bine.

m
mirela
2015-06-24

Despre mierea de Manuka

Aceasta miere este exceptionala,nu o cunosteam mi a fost recomandata dar nu mi pare rau ca am incercat o,o recomand cu toata increderea.

E
ECHIPA PLANTUM.RO
2015-01-16

RECOMANDARE PLANTUM

O lingurita de miere se dizolva intr-un flacon cu apa de mare sau spray nazal ,in felul acesta avem un remediu deosebit impotriva sinuzitei cronice sau rinitei alergice.In felul acesta reducem inflamatia si permitem eliberarea cailor respiratorii,eliminam mucozitatile si avem o respiratie usurata.Studiile au dovedit ca MANUKA trateaza foarte bine infectia cu baceria STAPHILOCOCCUS AUREUS si PSEUDOMONAS,datorita calitatlior naturale anti-microbiene.

a
alina stamate
2015-01-14

raceala

eu prefer sa incep cu asta tratamentul de raceala. cea de 16+ mi se pare cam prea concentrata

Spune-ti parerea

Miere de Manuka KFactor 12 la 500g, Wedderspoon

Miere de Manuka KFactor 12 la 500g, Wedderspoon

Da Nu