Zahar Brun din Trestie de Zahar Bio 500 g, Indulcitor Natural

BIOB030

Zahar Brun din Trestie de Zahar Bio 500 g, Indulcitor Natural View larger
Zahar Brun din Trestie de Zahar Bio 500 g, Indulcitor Natural
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: BioBoom

Zahar Brun din Trestie de Zahar Bio 500 g, Indulcitor Natural

PRODUS DELISTAT

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Zaharul brun din trestie de zahar este o varianta bruta mai sanatoasa de culoare bruna si cu o aroma mai rafinata. Datorita neprocesarii chimice produsul capata un continut bogat de melasa putand fi consumat in cantitati moderate si de persoanele care sufera de diabet.

Zaharul brun din trestie de zahar bio nu contine coloranti conservanti sau alte adaosuri. Acesta poate inlocui cu usurinta zaharul alb din bucatariile tuturor fiind mult mai bogat in minerale precum calciu fier potasiu si magneziu.

Caracteristicile produsului

  • Caracteristici: produs bio fara coloranti sau conservanti
  • Valoare nutritiva: 399.8 kcal/100 g
  • Proteine: 0 g/100 g
  • Lipide: 0 g/100 g
  • Glucide: 99.95 g/100 g
  • Sodiu: 0 g/100 g

* ingrediente provenite din agricultura ecologica

Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Zahar Brun din Trestie de Zahar Bio 500 g, Indulcitor Natural

Zahar Brun din Trestie de Zahar Bio 500 g, Indulcitor Natural

Da Nu