Onconovical, 135 cps

MDB001

Onconovical 135cps View larger
Onconovical 135cps
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Onconovical 135cps
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: MEDICINAS

Onconovical, 135 cps

PRODUS DELISTAT

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

De ce Onconovical?

cutie-flacon-onconovical

Un consum zilnic de Onconovical poate reduce semnificativ șansele celulelor canceroase să se dezvolte în gură, laringe, esofag, precum şi în toate celalalte organe datorită efectelor antioxidante ce contribuie la susţinerea sistemului imunitar.

 Principalele obiective ale unui tratament naturist în cazul unui diagnostic de cancer sunt de a ajuta organismul și de a prelungi în mod considerabil durata de viață a pacienților și de a asigura cea mai bună calitate a vieții pentru supraviețuitorii acestei boli.

Onconovical, supliment alimentar de la Medicinas, contribuie la ameliorarea mai multor probleme de sănătate, ajutând la intărirea imunităţii bolnavilor de cancer.

Suplimentul este obţinut din ingrediente 100% naturale, ingrediente care sunt extrase din plante folosite în medicina tradiţională chineză. Iar medicina chineză este una care se bazează foarte mult şi pe ajutorul plantelor pentru a preveni şi pentru a ajuta la ameliorarea diferitelor probleme de sănătate, chiar şi în cazul unor forme de cancer.

Administrarea de Onconovical, un supliment alimentar care conţine 19 ingrediente active ajută la ameliorarea simptomelor pacienţilor care au afecţiuni tumorale. Produsul de la Medicinas ajută şi la eliminarea toxinelor din organism, susţinând astfel sănătatea ficatului, are acţiuni benefice asupra sistemului digestiv.

Onconovical sprijină nu numai mecanismele proprii de detoxifiere a organismului, dar în același timp le îmbunătățește şi le accelerează. Acest sistem de acțiune triplă funcționează în tractul gastro-intestinal, ficat și sistemul circulator, un loc unde o mulțime de metale grele se depun.

Detoxificarea este un proces prin care compușii potențial dăunători sunt eliminați. Acești compuși sunt fie generați de către organism ca produse secundare ale proceselor metabolice celulare, sau dobândiţi prin expunerea la un mediu poluant. O dată ce Onconovical este introdus în interiorul corpului, aceste toxine sunt eliminate prin neutralizarea și excreția acestora în urină și fecale.

Plămânii, pielea, rinichii, tractul gastro-intestinal și ficatul sunt organele responsabile de procesul de detoxifiere. Zilnic, ele lucrează puternic pentru a scăpa corpul de fenomene toxice și de a menține starea de sănătate a mii şi miliarde de celule.

Din păcate, cantitatea excesivă de toxine din mediul înconjurător a plasat o astfel de povară asupra acestor sisteme ale organismului, care nu mai pot funcționa în mod optim. Creșterile pesticidelor, erbicidelor, emisiile de combustibili fosili, hidrocarburi și metale grele au atins proporții record.

Ficatul este considerat principalul organ de detoxifiere. În interiorul celulelor hepatice există o serie de mecanisme complicate, implicate în descompunerea substanțelor toxice. Fiecare produs chimic care intră în corpurile noastre, inclusiv medicamentele, pesticidele, erbicidele și hormonii sunt defalcate în funcție de celulele hepatice.

Ierburile naturale din Onconovical lucrează sinergic pentru a suplimenta capacitatea naturală de auto-curățare a sistemului uman, de a ajuta ficatul să se regenereze pe el insusi și, automat, tot organismul uman. 

Onconovical este unul din cele mai noi produse naturiste din piață, excelent în terapii inovatoare și soluții practice recomandat bolnavilor de cancer.

 

Atunci când chimioterapia și radioterapia sunt utilizate pentru a distruge celulele canceroase, ele afectează şi celulele sănătoase în acest proces. Onconovical contribuie la mărirea capacităţii organismului de a lupta împotriva bolii și substanțelor ce ar putea avea potențialul de a fi toxice pentru organism și nu afectează celulele sănătoase ale organismului uman.

Cum mai ajuta Onconovical?

Suplimentul natural este de ajutor pentru menţinerea nivelului de colesterol în limite normale, ajută la formarea celulelor adipoase, ajută la echilibrarea tensiunii arteriale si la purificarea sangelui. În plus, este de ajutor şi pentru că previne ateroscleroza, afecţiune care se manifestă prin îngroşarea vaselor de sânge din cauză că, în timp, se depun plăci de aterom şi limitează apariţia unor afecţiuni precum maladia Alzheimer şi diabetul.

Ajută, de asemenea, la stimuarea vitalităţii organismului, datorita complexului de ingrediente active care intră în compoziţia sa.

Ingredientele din acest produs sunt de ajutor şi pentru ca au capacitatea de a preveni evoluţia celulelor canceroase. De asemenea, capsulele de Onconovical acţionează şi ca un bun antiinflamator, antiviral şi antifungic.

Cum se administreaza Onconovical

Doza profilactică recomandată este de 90 zile, perioadă în care se iau câte 6 capsule de Onconovical, în fiecare zi.

În scop terapeutic se recomandă o cură de minim 3 luni şi se poate continua până la 1 an, perioadă în care trebuie sa iei câte 9 capsule pe zi.

Produsul nu trebuie administrat femeilor însarcinate, femeilor care alăpteaza şi persoanelor care au alergie la unul dintre ingredientele care intră în compoziţia Onconovical.

Produsul acţionează ca un adjuvant în ameliorarea simptomelor cancerului, nu reprezintă un tratament de sine stătător pentru această maladie.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Onconovical, 135 cps

Onconovical, 135 cps

Da Nu