D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid

NTA057

D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid View larger
D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Natures-Aid

D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid

Vezi informatii complete

159,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid

Fiecare comprimat furnizează - 1000 mg de D-Mannose 

Produsul nu conține: coloranți artificiali, arome artificiale, porumb, lactate, lactoză, gluten, grâu, drojdie, nuci, sare, soia, amidon.

Mod de administrare:

O doză inițială de 1-3 comprimate la fiecare 3 ore pot fi utilizate în situații acute. 

După 3 zile, trebuie redus la 1-3 tablete de 2 ori/zi.

Caracteristici:

D-Mannoza este un zahăr simplu care apare în mod natural în organism. Se găsește în mod obișnuit în afine, coacăze dar și în legume ca brocoli, ciupercile shiitake.

D-Manoza este forma activă biologic a manozei, cu o structură similară glucozei, care este metabolizată foarte greu, efect benefic pentru organism pentru că nu determină creșterea glicemiei. 

Unul dintre beneficiile D-Manozei este reprezentat de faptul că aceasta nu provoacă perturbări ale florei intestinale și nu determină apariția de tulpini rezistente la tratament.

D-Mannose este una dintre cele mai eficiente substanțe împotriva bacteriei E.coli, fiind obținută din Vaccinuim macrocarpon (afinul american). 

D-manoza contribuie la eliminarea bacteriilor care determină infecțiile urinare, datorită capacității sale de a lega microorganismele, inhibând astfel aderarea lor la epiteliul tractului urinar. Ulterior acestea sunt eliminate din organism prin urină.

Beneficii:

Infecții ale tractului urinar:

D-Mannose a făcut obiectul multor cercetări, cu accent în primul rând pe beneficiile sale potențiale pentru tractului urinar. 

E. coli cauzează marea majoritate a infecțiile tractului urinar cu o prevalenta de 70-90%, iar cercetătorii consideră că D-Mannose poate ajuta la prevenirea blocării acestor bacterii pe pereții vezicii urinare.

Într-un studiu din 2014, D-Mannose a fost comparat cu antibioticul trimetoprim / sulfametoxazol pentru tratamentul și prevenirea UTI frecvente la 60 de femei. D-Mannose a redus simptomele UTI la femei cu o infecție activă. De asemenea, a fost mai eficient decât antibioticul pentru prevenirea infecțiilor suplimentare.

Un studiu din 2016 a testat efectele D-Mannose la 43 de femei cu UTI activ. La sfârșitul studiului, majoritatea femeilor au avut simptome îmbunătățite.

D-mannose contribuie la reducerea infecțiilor urinare recurente:

Pornind de la ipoteza potrivit căreia administrarea preventivă a D-manozei poate reduce episoadele infecțioase urinare, un grup de cercetători a urmărit timp de 6 luni eficiența substanței asupra unui grup de paciente cu infecții urinare recurente. 

Studiul a cuprins un lot format din 308 femei dintre care 103 au fost tratate cu D-mannose - 200mg/zi, 103 au fost tratate cu antibiotic (nitrofurantoină) - 50mg/zi și 102 nu au urmat nicio formă de profilaxie. 

Dupa 6 luni de tratament s-a observat că 85% dintre femeile cărora li s-a administrat D-mannose nu au prezentat recurențe, cele care au urmat tratamentul cu antibiotice n-au mai contractat boala în proporție de 79.6%, în timp ce doar la 39.2% dintre femeile fară profilaxie nu au mai apărut infecții urinare.

Contraindicatii, precautii:

Deși D-Mannose nu ar trebui să afecteze nivelul zahărului din sânge, deoarece este un zahăr simplu, persoanele care suferă de diabet ar trebui să administreze cu precauție produsul.

Notă:Toate informațiile de mai sus au scopul de a educa și a informa. Nu au scopul de a diagnostica, de a trata afecțiuni și nici să ofere consultații medicale.

Cantitate:

60 tablete
Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde in timp util!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid

D-Mannose, 1000Mg 60tb Natures Aid

Da Nu