Pachet Fata Anti-Age Bilka

BLK023

Pachet Fata Anti-Age Bilka View larger
Pachet Fata Anti-Age Bilka
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Crema De Fata Hyaluron+ Unt De Shea 40 ML Bilka Gel Organic Demachiant 200 ML Bilka Masca De Fata Anti-Age Collagen+120 ML Bilka Pachet Fata Anti-Age Bilka

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Livrare gratuita dupa 250 lei

Producator: Bilka-Lifestyle

Pachetul contine:

- Crema De Fata Hyaluron+ Unt De Shea 40 ML Bilka;

- Gel Organic Demachiant 200 ML Bilka;

- Masca De Fata Anti-Age Collagen+120 ML Bilka.

 

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

96,97 lei tax incl.

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produse similare

Informatii Produs

Pachet Fata Anti-Age Bilka

Crema De Fata Hyaluron+ Unt De Shea 40 ML Bilka

Datorita Acidului Hyaluronic Cube 3 care penetreaza in profunzime epiderma tenul va deveni mai luminat si mai hidratate cu 4 ori mai mult decat daca ai folosi o alta crema hidratanta care hraneste doar la suprafata.

Aceasta crema mentine pielea hidratata pe tot parcursul zilei si ii da un look fresh si poate fi folosita sic a baza de machiaj.

Crema Hyaluron+ are in compozotie ulei organic din seminte de struguri care o face sa fie atat o crema hidratanta,dar si anti-rid datorita oxidantilor pe care ii contine, indepartand ridurile fine, cat si cele profunde creand volum si densitate.

Baza acestei creme o reprezinta untul de shea care hraneste in profunzime si protejeaza tenul .

Se absoarbe rapid fara a lasa pielea uleioasa sau grasa oferind elasticitate pielii hranind celulele. 

Ingrdiente:

Acid hyaluronic cube3, extract organic seminte de strugure alb, D-panthenol, alantoina,vitamin E, unt de shea.

Acid Hyaluronic Cube 3

Acidul hialuronic: este o proteina intalnita in mod natural în organism, mai ales în cartilaje şi în piele. El are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate.
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la ameliorarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Partea mai puţin bună este că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. Ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi apariţia ridurilor. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, in industria cosmetica.

 

 Hidrateaza


Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent şi elastic, care acţionează in profunzime, la nivelul tesuturilor. Astfel, reuseste să mentina supletea şi elasticitatea pielii. Prezent in produsele cosmetice, acidul hialuronic are propietatea de a reţine apa la suprafaţa pielii. Ceea ce înseamnă că asigură hidratarea necesară tenului. 


Umple ridurile


Produsele injectabile pe bază de acid hialuronic fac ridurile mai puţin vizibile, prin umplere, netezesc imperfecţiunile pielii produse de acnee.
Când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile. Din păcate, efectele acestor produse nu sunt permanente deoarece acidul hialuronic se absoarbe de organism. De aceea, aceste produse se repetă la şase luni.

Corecteaza liniile de expresie 

De asemenea, acidul hialuronic din creme are propietatea de a corecta liniile subţiri, superficiale din jurul ochilor, a gurii şi a frunţii. Însă, rezultatele depind de stilul de viaţă şi de structura pielii.


Corecteaza contururile faciale 

Tot cu ajutorul acidului hialuronic injectabil ne putem corecta obrajii şi bărbia. Efectul produsului variază de la o persoană la alta, iar rezultatele depinde de vârsta şi structura pielii.

 

Alantoina 

Proprietati si indicatii:

Alantoina este folosita in produsele cosmetice ca ingredient activ cu proprietati speciale:

-calmante
-hidratante
-antiiritante si antiinflamatorii
-cicatrizante si reepitelizante; ajuta la reinnoirea celulara
-cheratolitice
-antiacneice si antimatreata

D-panthenol

D-Pantenolul este o provitamină a complexului de vitamina B care este transformată de corp în acid pantotenic (provitamina B5). Folosit pe scara larga ca ingredient in produsele cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului si a parului. Este rapid absorbit datorita abilitatii de a penetra straturile adanci ale pielii, parului si unghiilor. Emolient si hidratant de lunga durata, imbunatateste elasticitatea si stimuleaza formarea de celule noi. Are efect antiinflamator, calmeaza pielea iritata, sensibila si creeaza un film protector pe piele si de-a lungul firului de par. Reduce pierderile de apa fiind indicat pentru tenul uscat si deshidratat.
Folosit in sampoane si balsamuri, pantenolul ofera numai beneficii prin imbunatatirea sanatatii si cresterii parului. Dacă se gaseşte în cantităţi insuficiente în organism creşte producţia de sebum şi apare acneea. Întăreşte părul de la rădăcină până la vârfuri, conferindu-i strălucire. Actionand diferit fata de alte produse, care imbraca firul de par pentru a-l face sa para mai gros, D-pantenolul ajuta la ingrosarea firului de par prin restaurarea hidratarii. Este cleios ca mierea, de aceea trebuie diluat cu apa distilată. Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

Proprietati:


-reduce ridurile si liniile fine, avand efect de umplere al ridurilor din jurul ochilor si a gurii
-imbunatateste nivelul de hidratare al tenului si al parului
-regenereaza pielea, oferind tinerete si prospetime
-intareste unghiile
-amelioreaza pielea crapata si uscata
-fortifiant al parului, in special al celui deteriorat
-calmeaza pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii 

Unt de shea: are o putere maxima de regenerare si hidratare a pielii 

 

-Untul de Shea reda elasticitatea pielii – contine foarte multi acizi grasi esentiali.
Cercetatorii au descoperit ca acizii grasi esentiali imbunatatesc elasticitatea pielii.
- Untul de Shea are efecte nemaipomenite in ameliorarea inflamatiilor sau eruptiilor rezultate in urma folosirii aparatului de ras.Datorita faptului ca are efect calmant, pielea va deveni mai catifelata dupa ce il veti aplica. 
- Untul de Shea are calitati naturale de protectie a pielii si parului impotriva razelor solare, insa nu trebuie folosit ca substitut al cremelor de protectie. Reda tonusul pielii si stralucirea acesteia si a parului.
Untul de Shea este ca o veritabila hrana pentru piele, continand vitaminele A, D, E si F. Vitaminele A si E mentin pielea sanatoasa. Aceste vitamine sunt in mod special importante atunci cand vine vorba de ajutarea pielii arse de soare. 
- Untul de Shea este un hidratant intensiv, ideal pentru pielea uscata si crapata. Vitamina F ajuta la protejarea pielii, dar si la ameliorarea ei. Ajuta la inmuierea pielii intarite, uscate sau crapate. Mai ales este foarte util pentru anumite zone cu piele uscata, cum ar fi coatele, genunchii si calcaiele. Revitalizeaza, catifeleaza si metine nivelul optim de hidratare. Untul de Shea este un foarte efectiv agent de hidratare, datorita continutului sau bogat in acizi grasi esentiali, care sunt foarte necesari in mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii.
- Ajuta la reducerea ridurilor, a liniilor fine si a cicatricilor.
– Untul de Shea protejeaza pielea atat de factorii de mediu nocivi, cat si de stricaciunile provocate de radicalii liberi.
Contine vitaminele A si E, care lupta impotriva acestor factori si a radicalilor liberi, insa s-a demonstrat si ca are proprietati antimicrobiale si anti-inflamatoare.

 
Are rol antiinflamator 

- Untul de Shea contine cativa derivati ai acidului cinamic, un element care se regaseste in scortisoara si in arborii rasinosi.
Oamenii de stiinta au demonstrat ca untul de Shea nu are numai proprietati anti-inflamatoare, ba mai mult, contine un compus – cinamatul de lupeol- care a prevenit dezvoltarea tumorilor in cadrul testelor carcinogenice, (o procedura prin care celulele canceroase sunt “crescute” in culturi de laborator). Datorita bogatului sau continut in componenti anti-inflamatori si agenti de ameliorare, untul de Shea ajuta la ameliorarea unor afectiuni ale pielii, cum ar fi: eczemele, psoriazisul, eruptiile, urticaria, a muscaturilor de insecte, a dermatitelor rezultate in urma contactului cu plante otravitoare, a crapaturilor pielii, a arsurilor si a taieturilor minore.
- Regenereaza pielea, stimuleaza microcirculatia si productia naturala de colagen, facand ca pielea sa devina mai rezistenta, mai supla si mai tanara.
- Mai mult, untul de Shea are proprietati de calmare si alinare a iritatiilor si a inflamatiilor de orice fel.

Mod de folosire:

 

Se aplica dimineata si seara dupa ce tenul a fost curatat in prealabil.

 

Gel Organic Demachiant 200 ML Bilka 

Contine apa de trandafir organica obtinuta din petalele de trandafir originar din Bulgaria, fiind premiata si certificata calitativ.
Gelul demachiant curata delicat si indeparteaza impuritatie,dar si machiajul rezistent la apa.

 

Apa De Trandafiri:

 

Apa de trandafiri nu inseamna numai un miros si un gust placut. Aceasta este o solutie parfumata care contribuie pozitiv la buna functionare a corpului.
Apa de trandafiri este folosita in diferita lotiuni pentru piele deoarece o purifica si o curata. In cazul persoanelor cu pielea grasa, proprietatile sale astringente reduc excesul de sebum, o echilibreaza si o tonifiaza. Chiar si pentru cei cu pielea sensibila apa de trandafiri ajuta deoarece o calmeaza, reducand inflamatiile si roseata. Trateaza arsurile si ranile pe toate tipurile de piele.


Apa de trandafir organica are un efect puternic antibacterian mentinand pielea hidratata.


Se obtine prin distilarea petalelor de trandafir (ulei esential si apa distilata) rezulta apa de trandafir.

Dupa ce folositi gelul demachiant pielea ramane curate, hidratata, tonifiata, fara a ramane uscata.

Trandafirul este o floare frumoasa, cu un parfum dulce si rafinat.

Apa de trandafir, derivat din petalele proaspete de trandafir prin procesul de distilatie cu vapori, are beneficii uimitoare pentru piele, facand-o mai sanatoasa, proaspata, moale si supla. In mod traditional, apa de trandafir este extrasa din Rosa damascena sau din trandafirul de Damasc, un tip special de trandafir care se recolteaza comercial pe scara larga pentru a produce acest ulei esential uimitor si, de asemenea, apa de trandafir. Inainte, apa de trandafir era folosita, in principal, pentru parfumuri, dar acum, beneficiile sale pentru ingrijirea pielii au reusit sa creasca popularitatea acestuia in frumusete si in industria cosmetica.

De asemenea, apa de trandafir este folosit ca ingredient cheie intr-o gama larga de produse cosmetice, cea mai buna calitate a acestuia gasindu-se in Bulgaria.


Mod de folosire:


Pentru a fi sanatos si pentru a-ti pastra aspectul tanar, tenul tau are nevoie de o demachiere corespunzatoare in fiecare zi, atat dimineata, cat si seara, urmata de aplicarea unei lotiuni tonice si, apoi, a unei creme.
Aplicati pe pielea umeda masand usor prin miscari circulare, apoi clatiti.
Pentru un efect maxim aplicati dupa Lotiunea Tonica Rosa Damascena impreuna cu crema hidratanta .

Pastreaza pH-ul natural al pielii si nu irita ochii.

Masca De Fata Anti-Age Collagen+120 ML Bilka

Masca de fata Anti-Rid Age Expert cu Colagen regenereaza intensiv tenul, iar in acelasi timp il si hraneste. Aceasta masca este un produs natural anti-rid pe care il poati face chiar acasa.

Cu o formula extreme de eficienta, avand colagen si acid hyaluronic Cube3 stimuleaza sintetizarea colagenului in piele, hranind si hidratand oferindu-I pielii elasticitatea necesara.

Aceasta masca anti rid accelereaza procesul de regenerare a pielli, reduce vizibl ridurile si ofera tenului luminozitate, iar in acelasi timp il tonifica.

 

Ingredient active:

 

Colagen natural(100% din peste):

Colagenul este unul dintre cele mai importante ingrediente de intinerire a pielii, necesar pentru cresterea, reabilitarea si nutritia pielii.

Colagenul, este proteina ce are o preponderenta majora in tesuturile umane, la fel ca in cele ale mamiferelor (circa 30 % din totalul proteinelor). Reprezinta elementul structural ce intra in componenta tesuturilor conjunctive, a tendoanelor, a oaselor, a cartilajelor, a pielii si a tuturor membranelor organismelor vertebrate.

 

Acid Hyaluronic Cube3

 

Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în organism, mai ales în cartilaje şi în piele. El are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate.
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la ameliorarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Partea mai puţin bună este că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. Ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi apariţia ridurilor. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

 

Hidrateaza


Datorită structurii sale, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent şi elastic, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor. Astfel, reuşeşte să menţină supleţea şi elasticitatea pielii. Prezent în produsele cosmetice, acidul hialuronic are propietatea de a reţine apa la suprafaţa pielii. Ceea ce înseamnă că asigură hidratarea necesară tenului. 


Umple ridurile


Produsele injectabile pe bază de acid hialuronic fac ridurile mai puţin vizibile, prin umplere, netezesc imperfecţiunile pielii produse de acnee.
Când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile. Din păcate, efectele acestor produse nu sunt permanente deoarece acidul hialuronic se absoarbe de organism. 

Corectează liniile de expresie 
De asemenea, acidul hialuronic din creme are propietatea de a corecta liniile subţiri, superficiale din jurul ochilor, a gurii şi a frunţii. Însă, rezultatele depind de stilul de viaţă şi de structura pielii.


Corecteaza contururile faciale 


Tot cu ajutorul acidului hialuronic injectabil ne putem corecta obrajii şi bărbia. Efectul produsului variază de la o persoană la alta, iar rezultatele depinde de vârsta şi structura pielii.

 

Extract organic din seminte de struguri

 

Proprietati:

-reduce ridurile si liniile fine, avand efect de umplere al ridurilor din jurul ochilor si a gurii
-imbunatateste nivelul de hidratare al tenului si al parului
-regenereaza pielea, oferind tinerete si prospetime
-intareste unghiile
-amelioreaza pielea crapata si uscata
-fortifiant al parului, in special al celui deteriorat
-calmeaza pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii

Are proprietati anti-imbatranire.


Datorită antioxidanților pe care îi conține, uleiul din semințe de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi.
Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosești ulei din semințe de struguri în fiecare zi. 
Mentine elasticitatea pielii, deoarece conține un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen și de elastină din piele. 
Are proprietăți astringente, care ajută la ameliorarea acneei și la micșorarea porilor.
Conține acid linoleic care este un puternic inflamator și grăbește ameliorarea leziunilor provocate de acnee, dar și vitamina E, care îmbunatateste calitatea celulelor pielii.

 

D-panthenol

 

D-Pantenolul este o provitamină a complexului de vitamina B care este transformată de corp în acid pantotenic (provitamina B5). Folosit pe scara larga ca ingredient in produsele cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului si a parului. Este rapid absorbit datorita abilitatii de a penetra straturile adanci ale pielii, parului si unghiilor. Emolient si hidratant de lunga durata, imbunatateste elasticitatea si stimuleaza formarea de celule noi. Are efect antiinflamator, calmeaza pielea iritata, sensibila si creeaza un film protector pe piele si de-a lungul firului de par. Reduce pierderile de apa fiind indicat pentru tenul uscat si deshidratat.
Folosit in sampoane si balsamuri, pantenolul ofera numai beneficii prin imbunatatirea sanatatii si cresterii parului. Dacă se gaseşte în cantităţi insuficiente în organism creşte producţia de sebum şi apare acneea. Întăreşte părul de la rădăcină până la vârfuri, conferindu-i strălucire. Actionand diferit fata de alte produse, care imbraca firul de par pentru a-l face sa para mai gros, D-pantenolul ajuta la ingrosarea firului de par prin restaurarea hidratarii. Este cleios ca mierea, de aceea trebuie diluat cu apa distilată. Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

Proprietati:


-reduce ridurile si liniile fine, avand efect de umplere al ridurilor din jurul ochilor si a gurii
-imbunatateste nivelul de hidratare al tenului si al parului
-regenereaza pielea, oferind tinerete si prospetime
-intareste unghiile
-amelioreaza pielea crapata si uscata
-fortifiant al parului, in special al celui deteriorat
-calmeaza pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii

 

Alantoina

 

Alantoina este o substanta activa folosita deopotriva in industria farmaceutica (dermatologie) cat si in cea cosmetica. Fie ca se foloseste in scopuri medicale sau doar cosmetice, ceea ce o face cu totul speciala este faptul ca determina cicatrizarea ranilor, de la cele superficiale, la arsuri fara a lasa cicatrici inestetice (cheloide).

Alantoina este un compus chimic produs de multe organisme, de la plante la animale sau microorganisme. Se poate obtine din extract de tataneasa sau din acid uric.

Alantoina a fost descoperita inca din 1912 dar a inceput sa fie folosita pe scara larga in industria farmaceutica si cosmetica in anii ’50. Are, deci, o istorie lunga si bine documentata privind efectele, modul de actiune si siguranta in utilizare. Este un ingredient non-alergenic.

Proprietati si indicatii:

Alantoina este folosita in produsele cosmetice ca ingredient activ cu proprietati speciale:

-calmante
-hidratante
-antiiritante si antiinflamatorii
-cicatrizante si reepitelizante; ajuta la reinnoirea celulara

 

Glicerina vegetala

 

Glicerinei ii sunt recunoscute efecte anti-imbatranire. Datorita exceptionalei calitati de hidratare, ajuta la mentinerea aspectului tanar si sanatos al pielii. Retentia apei este vitala pentru a pastra pielea in buna stare. De asemenea, glicerina actioneaza ca un film protector impotriva factorilor care provoaca uscarea excesiva a pielii si accelereaza imbatranirea acesteia. 
Are calitati antibacteriene si ajuta la curatarea porilor. Glicerina vegetala poate grabi ameliorarea leziunilor acneice.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde in timp util!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Pachet Fata Anti-Age Bilka

Pachet Fata Anti-Age Bilka

Da Nu