Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML

BLK001

Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML View larger
Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Bilka-Lifestyle

Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

Vezi informatii complete

33,90 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML

Cu un continut ridicat in ulei organic si apa de trandafiri originari din Bulgaria de o calitate foarte inalta.
Crema de fata cu actiune revitalizanta si anti-imbatranire are la baza ingrediente biologice inovative : ulei organic de trandafir originar din Bulgaria.

Ingredientul revoluționar Venuceane de origine biotehnologică reduce si impiedica aparitia ridurilor, oferind protectie impotriva radicalilor liberi.
Untul de shea, Alantoina,D-panthenol- sunt ingrediente active biologice care stimuleaza pielea fetei, regenerandu-se in profunzime si vizibil reducand semnele imbatranirii.

Beneficiile Trandafirului:

 

Trandafirul nu mai este o simplă floare oferită în dar, ci a devenit un simbol al frumuseţii, sănătăţii şi prospeţimii. Deşi petalele de trandafir au început să fie utilizate în medicină, cosmetică și alimentație în urmă cu sute de ani, abia recent petalele de trandafir au ajuns să fie la mare căutare în industria farmacologică.
Puterea tămăduitoare a trandafirului stă în parfum şi petalele bogate în acid citric, flavonoide, saponozide, steroli, cianină, fructoză, acid malic, sucroză, tanin, vitaminele A, B, C, D, E, P şi K, precum şi calciu, fosfor, fier, ulei volatil, geraniol și citonelol.


Cu siguranţă va place parfumul trandafirilor de grădină. Dar ştiaţi că acest parfum atenuează stările de anxietate, durerile de cap, vă ajută să vă concentrați mai bine şi chiar alungă stresul?
În plus, uleiurile esenţiale de trandafir, parfumurile şi lumânările de cameră conferă o stare de armonie, combat insomnia și stimulează bună dispoziţie.
Petalele de trandafir nu sunt utilizate doar pentru realizarea de creme, săpunuri, loţiuni, geluri de duş şi rujuri, ci și pentru realizarea de parfumuri.


De ce este atât de popular trandafirul?


-Echilibrează PH-ul şi funcţiile pielii
-Regenerează epiderma
-Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
-Hidratează şi catifelează pielea
-Lupta cu instalarea prematură a ridurilor
-Protejează pielea în fața bacteriilor

 

Beneficiile untului de shea:

 

- Untul de Shea si-a dovedit eficacitatea in ameliorarea diverselor afectiuni ale pielii, inclusiv in cazul eczemelor, a psoriazisului si chiar si a rozaceei.

- Untul de Shea reda elasticitatea pielii – contine foarte multi acizi grasi esentiali. Cercetatorii au descoperit ca acizii grasi esentiali imbunatatesc elasticitatea pielii.
- Untul de Shea ajuta la ameliorarea taieturilor si a arsurilor, fara a lasa cicatrici.
- Untul de Shea ajuta la reducerea vergeturilor –
- Untul de Shea are efecte nemaipomenite in ameliorarea inflamatiilor sau eruptiilor rezultate in urma folosirii aparatului de ras.Datorita faptului ca are efect calmant, pielea va deveni mai catifelata dupa ce il veti aplica.
. Untul de Shea este ca o veritabila hrana pentru piele, continand vitaminele A, D, E si F. Vitaminele A si E mentin pielea sanatoasa.

Aceste vitamine sunt in mod special importante atunci cand vine vorba de ajutarea pielii arse de soare. S-a dovedit ca vitamina 
- Untul de Shea este un hidratant intensiv, ideal pentru pielea uscata si crapata. Vitamina F ajuta la protejarea pielii. Ajuta la inmuierea pielii intarite, uscate sau crapate.

-Untul de Shea este un foarte efectiv agent de hidratare, datorita continutului sau bogat in acizi grasi esentiali, care sunt foarte necesari in mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii. Continutul bogat in acizi grasi esentiali face ca untul de Shea sa fie un aditiv excelent pentru sapunuri, sampoane, cree antirid, cosmetice, lotiuni si uleiuri de masaj – este moale, are o textura asemanatoare untului, asa ca se topeste rapid si este foarte usor absorbit in piele.
- Ajuta la reducerea ridurilor, a liniilor fine si a cicatricilor – Untul de Shea protejeaza pielea atat de factorii de mediu nocivi, cat si de stricaciunile provocate de radicalii liberi.

-Contine vitaminele A si E, care lupta impotriva acestor factori si a radicalilor liberi, insa s-a demonstrat si ca are proprietati antimicrobiale si anti-inflamatoare.

eruptiile, urticaria, a muscaturilor de insecte, a dermatitelor rezultate in urma contactului cu plante otravitoare, a crapaturilor pielii, a arsurilor si a taieturilor minore.
- Regenereaza pielea, stimuleaza microcirculatia si productia naturala de colagen, facand ca pielea sa devina mai rezistenta, mai supla si mai tanara.
- Mai mult, untul de Shea are proprietati de calmare si alinare a iritatiilor si a inflamatiilor de orice fel. 

Alantoina

 

Alantoina este o substanta activa folosita deopotriva in industria farmaceutica (dermatologie) cat si in cea cosmetica. Fie ca se foloseste in scopuri medicale sau doar cosmetice, ceea ce o face cu totul speciala este faptul ca determina cicatrizarea ranilor, de la cele superficiale, la arsuri fara a lasa cicatrici inestetice (cheloide).

Alantoina este un compus chimic produs de multe organisme, de la plante la animale sau microorganisme. Se poate obtine din extract de tataneasa sau din acid uric.

Alantoina a fost descoperita inca din 1912 dar a inceput sa fie folosita pe scara larga in industria farmaceutica si cosmetica in anii ’50. Are, deci, o istorie lunga si bine documentata privind efectele, modul de actiune si siguranta in utilizare. Este un ingredient non-alergenic.

Proprietati si indicatii:

Alantoina este folosita in produsele cosmetice ca ingredient activ cu proprietati speciale:

-calmante
-hidratante
-antiiritante si antiinflamatorii
-cicatrizante si reepitelizante; ajuta la reinnoirea celulara
-cheratolitice
-antiacneice

 

Efectele alantoinei in cicatrizarea ranilor sunt complexe. Mai intai, se presupune ca intensifica leucocitoza (creste numarul leucocitelor in locul de aplicare) si prin aceasta imbunatateste circulatia limfei in locul afectat. Prin efectul cheratolitic bland ajuta la indepartarea celulelor moarte iar apoi initiaza si accelereaza procesul de inmultire celulara, ceea ce duce la o reepitelizare corecta a zonelor afectate.

Aceasta calitate o face utila in produsele destinate pielii iritate, asprite si afectate prin expunere la detergenti, substante corozive sau conditii aspre sau improprii de mediu.

De asemenea, este foarte eficienta in produsele ce calmeaza iritatiile de scutec ale sugarilor sau in lotiunile calmante dupa ras.

In plus, alantoina imbunatateste capacitatea stratului exterior al epidermului (Stratum Corneum) de a retine apa, fiind asadar un bun hidratant.

Efectele cheratolitice (de indepartare a celulelor moarte de la suprafata pielii) ale alantoinei sunt considerate mai bune decat ale unui alt activ cosmetic derivat tot din acid uric, ureea, insa la concentratii de 50 pana la 100 ori mai mici (0,2% alantoina genereaza un efect cheratolitic similar cu o concentratie de 10-20% uree) dar fara efectele potential iritante ale acesteia din urma.

De aceea se foloseste in produsele antiacneice (reduce acumularile de cheratina) si antimatreata (indeparteaza scuamele specifice). Totodata, atat in acnee cat si in cazul matretii, calmeaza pielea si iritatiile generate de cele doua afectiuni.

 

D-panthenol:

 

D-Pantenolul este o provitamină a complexului de vitamina B care este transformată de corp în acid pantotenic (provitamina B5). Folosit pe scara larga ca ingredient in produsele cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului si a parului. Este rapid absorbit datorita abilitatii de a penetra straturile adanci ale pielii, parului si unghiilor. Emolient si hidratant de lunga durata, imbunatateste elasticitatea si stimuleaza formarea de celule noi.

Are efect antiinflamator, calmeaza pielea iritata, sensibila si creeaza un film protector pe piele si de-a lungul firului de par. Reduce pierderile de apa fiind indicat pentru tenul uscat si deshidratat.
Folosit in sampoane si balsamuri, pantenolul ofera numai beneficii prin imbunatatirea sanatatii si cresterii parului. Dacă se gaseşte în cantităţi insuficiente în organism creşte producţia de sebum şi apare acneea. Întăreşte părul de la rădăcină până la vârfuri, conferindu-i strălucire. Actionand diferit fata de alte produse, care imbraca firul de par pentru a-l face sa para mai gros, D-pantenolul ajuta la ingrosarea firului de par prin restaurarea hidratarii.

Este cleios ca mierea, de aceea trebuie diluat cu apa distilată.

Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

 

Proprietati:


-reduce ridurile si liniile fine, avand efect de umplere al ridurilor din jurul ochilor si a gurii
-imbunatateste nivelul de hidratare al tenului si al parului
-regenereaza pielea, oferind tinerete si prospetime
-intareste unghiile
-amelioreaza pielea crapata si uscata
-fortifiant al parului, in special al celui deteriorat
-calmeaza pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii


Aceasta crema anti-rid este hidratanta,indeparteaza ridurile si are deasemenea filtru de protctie UV.


Mod de folosire:


Aplicati pe fata si gat masand usor dimineata si seara.


Pentru efect maxim folositi crema impreuna cu celalate produse din gama Rosa Damascena- gelul de fata, Solutia tonica,gelul contur ochi.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Caracteristici

Cantitate40ML
ProducatoriBilka-Lifestyle
ProduseCrema Fata
Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML

Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close