Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ULEI DIN SEMINTE DE IN 50ML

7,50 lei

Produsul este in stoc

Uleiul de in este un ulei bogat in nutrienti si unul dintre putinele uleiurile purtatoare cu un continut ridicat de acid alfa-linolenic similar cu acizi Omega-3 grasi polinesaturati.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Uleiul de in (Linum usitatissimum) este un ulei ultra-hidratant cu proprietati anti-inflamatorii si de vindecare, care este cunoscut pentru proprietatile de atenuare a afectiunilor pielii care rezulta dintr-o lipsa de Omega-3.

Uleiul reda flexibilitatea, supletea si catifelarea pielii obosite, excesiv expuse sau imbatranite.

In medicina populara acest ulei a fost folosind pentru a vindeca pielea afectata de arsuri si degeraturi si pentru a repara epiderma uscata si deteriorata.
Uleiul poate fi aplicat direct pe piele si pe par pentru ingrijire si protectie. Acesta poate fi, de asemenea, adaugat ca un ingredient activ in produsele de ingrijire a parului sau in creme (doza recomandata este intre 3 si 10%)


Compozitie:


Ingrediente Cantitate
Uleiul de in (Linum usitatissimum) 50.00 ml


Administrare:
A se folosi pentru uz extern.

Spune-ti parerea

ULEI DIN SEMINTE DE IN 50ML

ULEI DIN SEMINTE DE IN 50ML

Uleiul de in este un ulei bogat in nutrienti si unul dintre putinele uleiurile purtatoare cu un continut ridicat de acid alfa-linolenic similar cu acizi Omega-3 grasi polinesaturati.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Cosmetice si Ingrijire