Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CREMA ANTIVERGETURI 250ML-indisponibil momentan

47,70 lei

Previne apariţia vergeturilor şi stimulează regenerarea celulară.

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare CREMA ANTIVERGETURI : 250 ml


Producator CREMA ANTIVERGETURI : Vivanatura


Vergeturile sunt afecțiuni inestetice ale pielii care nu au manifestări dureroase, fiind în special o problemăde ordin cosmetic.

Vergeturile se formează în urma ruperii țesuturilor subcutanate (a fibrelor conjunctive) datorită întinderiirapide a ţesutului. Ele au aparența unor cicatrici rozalii sau roşiatice, iar apoi se estompează, devenind cu câteva tonuri mai deschise decât culoarea naturală a pielii.

Vergeturile apar de obicei la majoritateafemeilorînsărciante, mai ales la nivelul coapselor şi abdomenului, de asemenea la adolescentele aflate la pubertate, la persoanele cu fluctuaţii în greutate. Zonele de risc unde vergeturile apar de cele mai multe ori suntcoapseleşoldurile, gambele, fesele, sânii, abdomenulsau partea superioară a braţelor.

 Vergeturile pot fi prevenite, dar şi tratate în primele faze de apariţie, iar cu cât acţionăm mai repede asupra lor cu atâtşansele să dispară sunt mai mari. Datorită compoziţiei bogate în uleiuri naturale şi ingrediente active Crema antivergeturi cu unt de shea şi cătină Vivanatura are un puternic efect asupra straturilor profunde ale pielii, ajutând la restaurarea funcţiilor celulareşi a unei microcirculaţii corecte.


Untul de shea are un rol regenerant asupra pielii, se absoarbe usor şi stimulează sinteza de colagen datorită acizilor graşşi a vitaminelor pe care le conţine.

- Uleiul de cătină are un puternic efect antioxidant şi este recunoscut pentru concentraţia mare de vitamina C pe care o conţine şi care este esenţială pentru formarea fibrelor de colagen.

- Uleiul de macadamia este apreciat datorită efectelor sale de restructurarea pielii degradate, a cicatricilorajutând astfel la ameliorarea vergeturilor.

- Uleiul de germeni de grau ajută la regenerareacelulară, hrăneştşi tonifică pielea.

Extractul din gotu kola(Centella Asiatica) corecteazăimperfecţiunile pielii şprevineîmbătrânireaGotu Kola este privităca fiind una dintre cele mai puternice reîntineritoare plante din medicina ayurvedică.

 


Crema are un conținut bogat în ingrediente de foarte bună calitate (conține 12 uleiuri presate la rece printre care enumerăm și uleiul de susan, uleiul de migdale, uleiul de sâmburi de dovleac) și extracte din 24 de plante.Crema antivergeturi Vivanatura previne apariţia vergeturilor şi stimulează regenerarea celulară. Se aplicăpe zonele predispuse, pe abdomen, fese, şolduri, sâni, masându-se până la absorbţia completă.

 

Masajul se realizeaza încă din primele luni ale sarcinii.Crema este recomandatăşi persoanelor cu fluctuaţii de greutate sau care urmeaza o dietă.


Spune-ti parerea

CREMA ANTIVERGETURI 250ML-indisponibil momentan

CREMA ANTIVERGETURI 250ML-indisponibil momentan

Previne apariţia vergeturilor şi stimulează regenerarea celulară.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products