Pachet Ingrijire si Actiune Antirid Bilka

PAC157

-10%

Reduced price!
Pachet Ingrijire si Actiune Antirid Bilka View larger
Pachet Ingrijire si Actiune Antirid Bilka
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Livrare gratuita dupa 250 lei

Producator: Bilka-Lifestyle

Curata, reimprospateaza si reda stralucirea pielii.

Gel organic pentru curatat fata cu formula delicata, ideal pentru a curata tenul si pentru a elimina orice urma de machiaj, chiar si din zona ochilor, fara senzatia de arsura. 

Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

Revitalizeaza instantaneu ochii obositi si umflati.

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

145,96 lei tax incl.

131,36 lei tax incl.

-10%

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

-10%

Demachiant cu Apa de Trandafiri, Ulei de Trandafir si Venuceane 200 ML Rosa Damascena

  1. This product is not available for order.

-10%

Crema de Fata cu Ulei de Trandafir , 40ML

44,99 lei

40,49 lei

-10%

Crema Anticearcane, 25ML

  1. This product is not available for order.

Produse similare

Informatii Produs

Lotiune Tonica Organica  Pentru Curatarea Fetei 210 ML Bilka

Contine 20% apa organica de trandafir premiat si originar din Bulgaria.
Lotiunea tonica indeparteaza impuritatile si machiajul de zi cu zi, fara a irita sau leza pielea ,lasand-o hidratanta, astfel incat tenul ramane tonifiat si improspatat pe durata intregii zile.
Apa de trandafir organica are o actiune puternic antibacteriana, dar, in acelasi timp mentine si pH-ul natural al pielii.

 

Beneficiile Lotiunii Tonice cu Apa de Trandafir:

- Pentru a indeparta celulele moarte, astfel, veti constata ca pielea dumneavoastra va radia de stralucire.
- Pielea uscata poate fi hidratata cu ajutorul apei de trandafiri, pe care o puteti folosi in loc de crema hidratanta, si are si efect nutritiv in acelasi timp
- Stiati ca apa de roze este, in acelasi timp, si un bun dezinfectant? Are abilitatea de a distruge unele bacterii, care sunt responsabile de aparitia anumitor afectiuni ale pielii.
- Apa de trandafiri reduce aspectul semnelor si a cicatricilor de pe piele, curata pielea si indeparteaza murdaria, sebumul in exces, dar si alte substante poluante din interiorul porilor pielii. Poate fi folosita pentru toate tipurile de ten, deoarece nu provoaca iritatii. Ajuta la curatarea porilor infundati cu sebum si impuritati, care constituie principalul motiv al aparitiei acneei si a cosurilor. Actioneaza ca agent de purificare, dar si ca o lotiune tonifianta.
- Apa de trandafiri si afectiunile pielii – Apa de trandafir stimuleaza circulatia sangelui in capilarele aflate imediat sub piele, ajutand astfel la reducerea aspectului vinisoarelor mici sparte (cuperoza). De asemenea, mentine echilibrul pH-ului pielii. Stimuleaza procesul de regenerare si are un efect de calmare asupra acneei, a dermatitelor seboreice si a eczemelor. Folosirea regulata a apei de roze are efect de prevenire a acestor afectiuni, dar si de calmare, in cazul in care ele deja au aparut. Are aceeasi actiune ca si uleiul esential de trandafir (care este mult mai puternic), ajutand la prevenirea aparitiei si la combaterea cicatricilor, dar si a taieturilor mici si a ranilor.
- Unul dintre cele mai cunoscute efecte benefice asupra pielii pe care il are apa de trandafiri este cel de tonifiere a pielii. Apa de trandafiri este un astringent natural, care tonifica pielea. Folosirea regulata a acesteia, in fiecare seara, inainte de a merge la culcare, are efecte de reducere a porilor dilatati si de prevenire a aparitiei ridurilor. Este cea mai buna solutie pentru a va mentine aspectul tineresc al pielii.


 

Apa de trandafiri este renumita si pentru efectele sale de tratare, dar si pentru proprietatile sale antiseptice, antibacteriene si anti-inflamatoare.
- Apa de trandafiri poate inlatura roseata pielii (eritemul) din zonele iritate sau  pe cele care au fost expuse la caldura excesiva.
- Cosurile inflamate se vor reduce in dimensiune, daca veti tampona zona afectata cu apa de roze. Mai mult, cicatricile ramase in urma acneei se vor estompa si chiar vor disparea daca veti face un amestec din esenta de santal, suc de lamaie si apa de roze, pe care-l veti aplica pe piele, in zonele afectate.
- Utilizata pe pielea matura, apa de trandafiri va ajuta la reintinerirea si improspatarea acesteia.
- Daca veti aplica apa de trandafiri pe fata, o veti lasa sa patrunda in piele si apoi veti indeparta excesul prin tamponare cu un servet de hartie, iar fata dumnavoastra va ramane proaspata, catifelata si radioasa.
- Apa de roze poate fi utilizata si pentru a calma muscaturile de insecte, dar si pentru a alina pielea arsa de soare. Pentru a fi si mai efectiva in calmarea durerilor provocate de arsurile solare, puneti apa de roze intr-un pulverizator, bagati-l in frigider pentru a se raci, iar apoi pulverizati pe zonele afectate. In acest mod se va reduce inflamatia si veti preveni si aparitia basicilor pe piele.

 

Apa de trandafir:

Apa de trandafiri – beneficii pentru ten:


-Reglează excesul de sebum
-Are efect cicatrizant
-Este un bun antibacterian
-Limitează apariţia coșurilor
-Ameliorează aspectul pielii uscate
-Hidratează şi împrospătează pielea
-Lupta cu înroşirea pielii
-Are efect benefic şi rapid pentru înlăturarea punctelor negre.


Aplicati apa tonica pe intreaga fata cu ajutorul unui disc demachiant cu miscari circulare pana indepartati tot machiajul si toate impuritatile. Nu irita ochii.

Pentru a obtine un efect maxim urmati cei 3 pasi:

-curatati fata cu gelul Rosa Damascena, apa tonica Rosa Damascena, apoi aplicati Crema Revitalizanta Rosa Damascena.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Informatii produs

Gel Organic pentru curatat fata 200 ML Bilka

 

Contine apa de trandafir organica obtinuta din petalele de trandafir, originar din Bulgaria, fiind premiata si certificata calitativ.

Gelul organic curata delicat si indeparteaza impuritatile,dar si machiajul rezistent la apa.

 

Apa De Trandafiri:

Apa de trandafiri nu inseamna numai un miros si un gust placut. Aceasta este o solutie parfumata care contribuie pozitiv la buna functionare a corpului.
Apa de trandafiri este folosita in diferite lotiuni, pentru piele, deoarece o purifica si o curata. In cazul persoanelor cu pielea grasa, proprietatile sale astringente reduc excesul de sebum, o echilibreaza si o tonifiaza. Chiar si pentru cei cu pielea sensibila, apa de trandafiri ajuta, deoarece o calmeaza, reducand inflamatiile si roseata. Trateaza arsurile si ranile pe toate tipurile de piele.


Apa de trandafir organica are un puternic efect antibacterian, mentinand pielea hidratata.


Se obtine prin distilarea petalelor de trandafir (ulei esential si apa distilata) rezultand apa de trandafir.

Dupa ce folositi gelul demachiant pielea ramane curata, hidratata, tonifiata, fara a ramane uscata.

Trandafirul este o floare frumoasa, cu un parfum dulce si rafinat.

Apa de trandafir, derivata din petalele proaspete de trandafir, prin procesul de distilatie cu vapori, are beneficii uimitoare pentru piele, facand-o mai sanatoasa, proaspata, moale si supla. In mod traditional, apa de trandafir este extrasa din Rosa damascena sau din trandafirul de Damasc, un tip special de trandafir care se recolteaza comercial pe scara larga pentru a produce acest ulei esential uimitor si de asemenea, apa de trandafir. Inainte, apa de trandafir era folosita, in principal, pentru parfumuri, dar acum, beneficiile sale pentru ingrijirea pielii au reusit sa creasca popularitatea acestuia in frumusete si in industria cosmetica.

De asemenea, apa de trandafir este folosita ca ingredient cheie intr-o gama larga de produse cosmetice, cea mai buna calitate a acesteia, gasindu-se in Bulgaria.


Mod de folosire:

Pentru a fi sanatos si pentru a-ti pastra aspectul tanar, tenul tau are nevoie de o demachiere corespunzatoare in fiecare zi, atat dimineata, cat si seara, urmata de aplicarea unei lotiuni tonice si, apoi, a unei creme.
Aplicati pe pielea umeda masand usor prin miscari circulare, apoi clatiti.
Pentru un efect maxim aplicati dupa Lotiunea Tonica Rosa Damascena impreuna cu crema hidratanta .

Pastreaza pH-ul natural al pielii si nu irita ochii.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Informatii produs

Crema Organica Anti-Age Rosa Damascena 40 ML

Cu un continut ridicat de ulei organic si apa de trandafiri originari din Bulgaria si de o calitate foarte inalta.
Crema de fata cu actiune revitalizanta si anti-imbatranire are la baza ingrediente biologice inovative: ulei organic de trandafir originar din Bulgaria.

Ingredientul revoluționar Venuceane de origine biotehnologică reduce si impiedica aparitia ridurilor, oferind protectie impotriva radicalilor liberi.
Untul de shea, Alantoina, D-panthenol- sunt ingrediente active biologice care stimuleaza pielea fetei, regenerand in profunzime si vizibil reducand astfel, semnele imbatranirii.

Beneficiile Trandafirului:

Trandafirul nu mai este o simplă floare oferită în dar, ci a devenit un simbol al frumuseţii, al sănătăţii şi a prospeţimii. Deşi petalele de trandafir au început să fie utilizate în medicină, cosmetică și alimentație în urmă cu sute de ani, abia recent petalele de trandafir au ajuns să fie la mare căutare în industria farmacologică.
Puterea tămăduitoare a trandafirului consta în parfumul şi petalele bogate în acid citric, flavonoide, saponozide, steroli, cianină, fructoză, acid malic, sucroză, tanin, vitaminele A, B, C, D, E, P şi K, precum şi calciu, fosfor, fier, ulei volatil, geraniol și citonelol.


Cu siguranţă va place parfumul trandafirilor de grădină. Dar ştiaţi că acest parfum atenuează stările de anxietate, durerile de cap, vă ajută să vă concentrați mai bine şi chiar alungă stresul?
În plus, uleiurile esenţiale de trandafir, parfumurile şi lumânările de cameră conferă o stare de armonie, combat insomnia și stimulează buna dispoziţie.
Petalele de trandafir nu sunt utilizate doar pentru realizarea de creme, săpunuri, loţiuni, geluri de duş şi rujuri, ci și pentru realizarea de parfumuri.


De ce este atât de popular trandafirul?


-Echilibrează PH-ul şi funcţiile pielii
-Regenerează epiderma
-Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
-Hidratează şi catifelează pielea
-Lupta cu instalarea prematură a ridurilor
-Protejează pielea în fața bacteriilor

 

Beneficiile untului de shea:

- Untul de Shea si-a dovedit eficacitatea in ameliorarea diverselor afectiuni ale pielii, inclusiv in cazul eczemelor, a psoriazisului si chiar si a rozaceei.

- Untul de Shea reda elasticitatea pielii – contine foarte multi acizi grasi esentiali. Cercetatorii au descoperit ca acizii grasi esentiali imbunatatesc elasticitatea pielii.
- Untul de Shea ajuta la ameliorarea taieturilor si a arsurilor, fara a lasa cicatrici.
- Untul de Shea ajuta la reducerea vergeturilor –
- Untul de Shea are efecte nemaipomenite in ameliorarea inflamatiilor sau a eruptiilor rezultate in urma folosirii aparatului de ras. Datorita faptului ca are efect calmant, pielea va deveni mai catifelata dupa ce il veti aplica. 
Untul de Shea este ca o veritabila hrana pentru piele, continand vitaminele A, D, E si F. Vitaminele A si E mentin pielea sanatoasa.

Aceste vitamine sunt in mod special importante atunci cand vine vorba de ajutarea pielii arse de soare. 
- Untul de Shea este un hidratant intensiv, ideal pentru pielea uscata si crapata. Vitamina F ajuta la protejarea pielii. Ajuta la inmuierea pielii intarite, uscate sau crapate.

-Untul de Shea este un agent de hidratare, datorita continutului sau bogat in acizi grasi esentiali, care sunt foarte necesari in mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii. Continutul bogat in acizi grasi esentiali fac ca untul de Shea sa fie un aditiv excelent pentru sapunuri, sampoane, creme antirid, cosmetice, lotiuni si uleiuri de masaj – este moale, are o textura asemanatoare untului, asa ca se topeste rapid si este foarte usor absorbit in piele.
- Ajuta la reducerea ridurilor, a liniilor fine si a cicatricilor.

Untul de Shea protejeaza pielea atat de factorii nocivi din mediu, cat si de stricaciunile provocate de radicalii liberi.

-Contine vitaminele A si E, care lupta impotriva acestor factori si a radicalilor liberi, insa s-a demonstrat  ca are si proprietati antimicrobiale si anti-inflamatoare.

eruptiile, urticaria, a muscaturilor de insecte, a dermatitelor rezultate in urma contactului cu plante otravitoare, a crapaturilor pielii, a arsurilor si a taieturilor minore.
- Regenereaza pielea, stimuleaza microcirculatia si productia naturala de colagen, ceea ce face ca pielea sa devina mai rezistenta, mai supla si mai tanara.
- Mai mult, untul de Shea are proprietati de calmare si alinare a iritatiilor si a inflamatiilor de orice fel. 

Alantoina

Alantoina este o substanta activa folosita deopotriva in industria farmaceutica (dermatologie) cat si in cea cosmetica. Fie ca se foloseste in scopuri medicale sau doar cosmetice, ceea ce o face cu totul speciala este faptul ca determina cicatrizarea ranilor, de la cele superficiale, la arsuri, fara a lasa cicatrici inestetice (cheloide).

Alantoina este un compus chimic produs de multe organisme, de la plante la animale sau microorganisme. Se poate obtine din extract de tataneasa sau din acid uric.

Alantoina a fost descoperita inca din 1912 dar a inceput sa fie folosita pe scara larga in industria farmaceutica si cosmetica in anii ’50. Are, deci, o istorie lunga si bine documentata privind efectele, modul de actiune si siguranta in utilizare. Este un ingredient non-alergenic.

Proprietati si indicatii:

Alantoina este folosita in produsele cosmetice ca ingredient activ cu proprietati speciale:

-calmante
-hidratante
-antiiritante si antiinflamatorii
-cicatrizante si reepitelizante; ajuta la reinnoirea celulara
-cheratolitice
-antiacneice

 

Efectele alantoinei in cicatrizarea ranilor sunt complexe. Mai intai, se presupune ca intensifica leucocitoza (creste numarul leucocitelor in locul de aplicare) si prin aceasta imbunatateste circulatia limfei in locul afectat. Prin efectul cheratolitic bland ajuta la indepartarea celulelor moarte iar apoi initiaza si accelereaza procesul de inmultire celulara, ceea ce duce la o reepitelizare corecta a zonelor afectate.

Aceasta calitate o face utila in produsele destinate pielii iritate, aspre si afectate prin expunere la detergenti, substante corozive, conditii aspre sau improprii de mediu.

De asemenea, este foarte eficienta in produsele ce calmeaza iritatiile de scutec ale sugarilor sau in lotiunile calmante dupa ras.

In plus, alantoina imbunatateste capacitatea stratului exterior al epidermului (Stratum Corneum) de a retine apa, fiind asadar un bun hidratant.

Efectele cheratolitice (de indepartare a celulelor moarte de la suprafata pielii) ale alantoinei sunt considerate mai bune decat ale unui alt activ cosmetic derivat tot din acid uric, ureea, insa la concentratii de 50 pana la 100 ori mai mici (0,2% alantoina genereaza un efect cheratolitic similar cu o concentratie de 10-20% uree) dar, fara efectele potential iritante ale acesteia din urma.

De aceea se foloseste in produsele antiacneice (reduce acumularile de cheratina) si anti-matreata (indeparteaza scuamele specifice). Totodata, atat in acnee cat si in cazul matretii, calmeaza pielea si iritatiile generate de cele doua afectiuni.

 

D-panthenolul:

D-Pantenolul este o provitamină a complexului de vitamine B care este transformată de corp în acid pantotenic (provitamina B5), folosit pe scara larga ca ingredient in produsele cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului si a parului. Este rapid absorbit datorita abilitatii de a penetra straturile adanci ale pielii, parului si unghiilor. Emolient si hidratant de lunga durata, imbunatateste elasticitatea si stimuleaza formarea de celule noi.

Are efect antiinflamator, calmeaza pielea iritata, sensibila si creeaza un film protector pe piele si de-a lungul firului de par. Reduce pierderile de apa fiind indicat pentru tenul uscat si deshidratat.
Folosit in sampoane si balsamuri, pantenolul ofera numai beneficii prin imbunatatirea sanatatii si a cresterii parului. Dacă se gaseşte în cantităţi insuficiente în organism creşte producţia de sebum şi apare acneea. Întăreşte părul de la rădăcină până la vârfuri, conferindu-i strălucire. Actioneaza diferit fata de alte produse, care doar imbraca firul de par pentru a-l face sa para mai gros, D-pantenolul ajuta la ingrosarea firului de par prin restaurarea hidratarii.

Este cleios ca mierea, de aceea trebuie diluat cu apa distilată.

Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

Proprietati:


Aceasta crema anti-rid este hidratanta, indeparteaza ridurile si are de asemenea, filtru de protectie UV.

Aplicati pe fata si gat masand usor dimineata si seara.

Pentru efect maxim folositi crema impreuna cu celalate produse din gama Rosa Damascena- gelul de fata, solutia tonica, gelul, conturul de ochi.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Informatii produs

Gel Contur De Ochi Organic Rosa Damascena 25 ML

Contine 36% apa organica de trandafir de origine bulgara, premiata si certificata organic.

Gelul contur pentru ochi este special conceput pentru a hrani si hidrata pielea sensibila din jurul ochilor, netezind liniile fine, cele de expresie si ridurile profunde.

Multumita formulei de iluminare a pielii care se absoarbe rapid, rasfata pielea si o face mai neteda si mai fina.

Apa organica de trandafir penetreaza pielea in profunzime,luminand-o, indeparteaza cearcanele si pungile de sub ochi  oferind tenului luminozitate si un look fresh.

Pentru efect maxim se recomanda folosirea in paralel a  gelului de curatare Rosa Damascena, a tonicul facial Rosa Damascena si a cremei hidratante Rosa Damascena.

 

Mod de folosire:

Aplicati gelul dupa ce ati curatat tenul, prin miscari circulare, in jurul ochilor, masand usor .

 

Apa De Trandafiri:

Utilizarea apei de trandafiri este cunoscuta din antichitate, aceasta era foarte folosita in ritualurile de infrumusetare ale femeilor si era denumita apa tineretii. Era folosita si in perioada imparatilor romani care il considerau un produs de lux. Acestia inotau in bazine cu apa de trandafiri. Azi, apa de trandafiri este folosita pentru o serie de cosmetice destinate pielii. Apa de trandafiri are un miros proaspat caracteristic, de trandafir. Aceasta se obtine prin distilarea petalelor.

 

Proprietatile apei de trandafiri

Apa de trandafiri are proprietati astringente, calmante, antirid, regenerante, fermizante etc. Apa de trandafiri este folosita in mare parte pentru ingrijirea pielii, aceasta ajuta la o curatare delicata chiar si in cazul tenului iritat. Inhiba inmultirea bacteriilor, are actiune antiimflamatoare, dezinfecteaza, hidrateaza si tonifica pielea.

Beneficiile apei de trandafiri

Apa de trandafiri este benefica pentru piele, aceasta hidrateaza, purifica si lasa pielea fina. Folosita zilnic, pielea ramane fina la atingere si elastica. Pentru tenul gras, apa de trandafiri reduce excesul de sebum. Foarte buna pentru orice tip de ten, deoarece, aceasta curata delicat si impiedica cresterea bacteriilor.

Apa de trandafiri reface textura pielii, netezeste ridurile, reda elasticitatea normala a pielii etc.

Nu in ultimul rand, apa de trandafiri este bogata in vitamine si flavonoide, avand capacitatea de a:


– regenera tesuturile si intari celulele pielii;
– reduce riscul de boli de inima si infectii urinare;
– usura problemele digestive;
– alina tensiunea nervoasa;
– ameliora iritatiile oculare;
– calma durerile dentare cauzate de paradontoza;
– imbunatati calitatea somnului.

 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde in timp util!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Pachet Ingrijire si Actiune Antirid Bilka

Pachet Ingrijire si Actiune Antirid Bilka

Da Nu