Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu
abslim manuka ulei de cocos zinaida polen

Plantum.ro va pune la dispozitie multiple metode de plata a comenzilor dumneavoastra.

 

Pretul, modalitatea si termenul de plata sunt specificare in comanda.

S.C. PLANTARIA emite factura atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice .

 

1. Numerar (ramburs)

Prin plata ramburs puteti achita contravaloarea comenzii dumneavoastra la momentul primirii coletului. Plata se va face in lei, integral, la livrare.


In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre societate sa permita clientului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

 

2. Card bancar/Transfer bancar/Pay Pal

Plata online se face  achizitionand produsele direct de pe site-ul www.plantum.ro utilizand cardul de credit. Plantum.ro accepta carduri Visa, Visa Electronic si MasterCard. Plata online se poate realiza  atat folosind cardul personal cat si cel al firmei dumneavoastra. Plata se realizeaza prin procesatorul de carduri PayU  care este numarul 1 in Romania.

 

Pentru a putea finaliza plata prin card trebuie sa furnizati codul cardului, data expirarii si ultimele 3 cifre de pe spatatele cardului. Aceste Informatii vor fi furnizate exclusiv procesatorului de carduri PayU in conditii de maxima siguranta.

 

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii clientului.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Plantum.ro nu  percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 


Vizionate recent

No products