Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu
abslim manuka ulei de cocos zinaida polen

“Medicul ingrijeste, natura vindeca!” – Hipocrate

 

Medicina a evoluat si noi tratamente apar in fiecare zi. Omul a crezut ca formula care il va mentine sanatos depaseste gama ofertanta a naturii, insa tocmai aceasta evolutie l-a ajutat sa inteleaga ca “cel mai bun medic este natura” – Hipocrate.

 

Plantum.ro este un brand destinat persoanelor care isi doresc sa duca o viata sanatoasa, sa previna aparitia bolilor, astfel mentinandu-se sanatosi.

 

Plantum.ro s-a nascut din dorinta de a impartasi experientele noastra cu tratamentele naturiste, din dorinta de a perpetua stiinta dobandita in timp dar mai ales pentru a va calauzi pe un drum non-invaziv atunci cand vine vorba de tratarea afectiunilor .

 

In aceasta calatorie ne-a insotit si ne insoteste doamna Felicia Marchidan, specialistul nostru in vanzari de produse naturiste cu experienta in domeniul fitoterapiei. Impreuna cu dansa am gasit solutii personalizate pentru fiecare client care ne-a trecut pragul. Prin urmare, Plantum.ro este mai mult decat un magazin online.

Este un consilier, un prieten cu care te sfatuiesti si care iti intelege nevoile.

 

 

Specialist Fitoterapeut Felicia Marchidanu


Plantum.ro este One Stop Shop pentru cei ce doresc sa achizitioneze produse naturiste, bio, organice, ecologice, plante medicinale, remedii naturiste, suplimente alimentare si cosmetice naturale.

 

Prin  Plantum.ro dorim sa oferim clientilor nostri sansa de a gasi toate produsele de care au nevoie pe o singura platforma.

 

Contextul actual nu ne mai permite sa alocam mult timp cumparaturilor si tocmai de aceea Plantum.ro vine in intampinare cu un magazin online pe care se navigheaza cu usurinta si totodata cu posibilitatea de a primi produsele la adresa dorita, sau de a le ridica din unul dintre punctele noastre de desfacere. 
Vizionate recent

No products