Zir Fos 12 Plicuri Alfa Wasserman

AWM002

ZIR-FOS 12 PLICURI ALFA WASSERMAN View larger
ZIR-FOS 12 PLICURI ALFA WASSERMAN
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
ZIR-FOS 12 PLICURI ALFA WASSERMAN
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Zir Fos 12 Plicuri Alfa Wasserman

Vezi informatii complete

44,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Zir Fos 12 Plicuri Alfa Wasserman

Zir-Fos este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorită celor mai eficienţi ingredienţi activi descoperiţi până în prezent şi a compuşilor săi vitaminizaţi. Printr-o administrare simplă, Zir-Fos reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipaţiei, cât şi în combaterea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

Care sunt aliaţii Zir-Fos în refacerea bunei funcţionări a digestiei?

Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11, este cea mai comună tulpină de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formulă inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde aderă la mucoasa intestinală, repopulează flora şi uşurează eliminarea produşilor neabsorbiţi.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight, este un zaharid patentat, nedigerabil și neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrană specifică numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atât de necesare bunei funcţionări a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos în cantităţile necesare aportului zilnic normal, respectând reglementarile în vigoare la nivel european.


Cum se administrează Zir-Fos ?

Zir-Fos poate fi utilizat de către orice pacient, indiferent de vârstă sau greutate. În plus, gustul plăcut de caramel îl va face îndrăgit de toţi membrii familiei. Doza recomandată este de 1 plic pe zi, la cel puţin 2 ore după masă, sau între două administrări de antibiotic, dacă este cazul.

Conţinutul unui plic se dizolvă într-un sfert de pahar de apă sau lapte şi se administrează imediat după preparare.

Daca urmaţi un tratament antibiotic de 7-10 zile este bine să începeți administrarea Zir-Fos din antepenultima zi de tratament antibiotic (ziua 5, respectiv 8). Dacă medicul v-a recomandat însă un tratament antibiotic de cel puţin două săptămâni, atunci este de preferat să începeţi administrarea
Zir-Fos din prima zi de tratament antibiotic şi să mai continuaţi încă 10 zile după ce aţi terminat respectiva cură antibiotică.

Astfel, flora intestinală depopulată de tratamentul antibiotic, se va reface în mod eficient.


Flora intestinală și rolurile sale

Încă de la naștere, intestinul ajunge să fie populat de comunităţi vaste, diverse şi complexe de microorganisme benefice asupra dezvoltării ulterioare a organismului. Aceste microorganisme formează flora intestinală, absolut necesară tot restul vieţii pentru formarea unei bariere intestinale împotriva bacteriilor ce pot produce diverse suferinţe intestinale.

În plus, flora intestinală reprezintă o sursă principală de vitamine din complexul B, vitală în dezvoltarea armonioasă a organismului (sistem nervos, cardiovascular, muscular etc.), având și un rol apreciabil pentru sistemul imun.

Cel mai important microorganism al florei intestinale este Bifidobacterium, ce reprezintă 90% din flora intestinală a nou-născutului şi 50% din cea a adultului.

Zir-Fos este superior celorlalte produse farmaceutice din gama sa, tocmai pentru conţinutul său complet de tulpini vii de Bifidobacterium, Actilight şi vitamine din grupul B, atât de necesare organismului pe toată durata

 


Ce este disbioza intestinală?

Disbioza intestinală apare atunci când se rupe echilbrul de la nivelul florei intestinale.

Studiile arată că 5-20% dintre cei care urmează un tratament antibiotic riscă să prezinte ulterior o suferinţă digestivă, ca urmare a depopulării florei intestinale.

Alte cauze pot fi: curele de detoxifiere folosind variate laxative, clismele, diareea infecţioasă, stresul sau dieta dezechilibrată.

Cum se manifestă?

Pacientul cu disbioză intestinală acuză o stare de disconfort abdominal (dureri abdominale difuze), însoţită de balonare, eliminare de gaze în exces şi tulburări ale tranzitului intestinal (diaree sau constipaţie).

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Zir Fos 12 Plicuri Alfa Wasserman

Zir Fos 12 Plicuri Alfa Wasserman

Da Nu