Citrat de Magneziu, 20 plicuri

YSK086

Citrat de Magneziu, 20 plicuri View larger
Citrat de Magneziu, 20 plicuri
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Citrat de Magneziu, 20 plicuri
Opinia clientilor:
1 parere | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Yasenka

Citrat de Magneziu, 20 plicuri

Vezi informatii complete

49,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Omniflex Magneziu Duo Sport, Magneziu B6, 20 plicuri

Beneficii ale citratului de magneziu:

Asigura o mai buna absorbtie a magneziului

Fiind una dintre formele cu cea mai mare biodisponibilitate, atunci cand este consumat, citratul de magneziu este rapid și eficient absorbit in fluxul sanguin.

Reduce starile de oboseala si epuizare  

Magneziul este vital în generarea și distribuția energiei in corp, fiind implicat activ în procesul de transformare a nutrienților din alimente sub forma de energie accesibilă pentru utilizare.

stari-de-oboseala-si-epuizare

De asemenea, este implicat în funcționarea optimă a sistemului nervos și a mușchilor, ofera relaxare musculara, previne aparitia crampelor musculare și a tensiunii musculare care pot fi asociate cu oboseala.

Sustine sănătatea osoasă

Magneziul ajută la păstrarea unei structuri osoase sanatoase si puternice prin îmbunătățirea asimilării calciului și prin stimularea activității vitaminei D, ambele cruciale pentru formarea și pastrarea masei osoase.

articulatii-si-muschi

Ajută la diminuarea constipației

Citratul de magneziu acționează ca un laxativ delicat care faciliteaza retenția apei în intestin, imbunatateste tranzitul intestinal si stimuleaza miscarile intestinale,

Citratul de magneziu are beneficii si pentru inimă

Contribuie la mentinerea unui ritm cardiac constant, favorizează sustinerea unei tensiuni arteriale în limite normale și ajută la diminuarea riscului de a dezvolta hipertensiune și complicații cardiovasculare asociate.

Tine sub control nivelul de stres si anxietate

Prin proprietățile calmante asupra sistemului nervos, citratul de magneziu este eficient în diminuarea starilor de stres si anxietate.

stres%20si%20anxietate.png

Regleaza nivelul de zahăr din sânge

Magneziul este implicat în procesul de metabolizare a glucozei și îmbunătățește sensibilitatea la insulină, ceea ce poate contribui la un control mai bun al glicemiei.

Administrarea de citrat de magneziu este benefică pentru persoanele care vor sa isi mentina sub control nivelul de zahăr din sânge, în special pentru cei cu rezistență la insulină sau diabet.

Fara gluten

Fara lactoza

Descriere:

Magneziul este unul dintre mineralele vitale pentru corpul uman, care participa activ în sute de procese biochimice care susțin funcționarea sănătoasă a corpului.

Acesta ajută la menținerea funcției musculare și nervoase normale, susține un sistem imunitar sănătos, reglează bătăile inimii și contribuie la rezistența oaselor. 

citrat-de-magneziu-sustine-functia-musculara

Magneziul ajută de asemenea la reglarea nivelurilor de zahăr din sânge și la producerea de energie și proteine.

Este bine sa fie asimilat in mod regulat prin dietă sau suplimente pentru a preveni deficiența, care poate duce la numeroase probleme de sănătate.

Citratul de magneziu reprezintă o combinație între magneziu și acid citric si formeaza o sare de magneziu care este utilizată frecvent ca supliment alimentar.

Această formă de magneziu are o biodisponibilitate ridicată, adică organismul are o capacitate crescuta de a-l absorbi și utiliza eficient.

Citratul de magneziu este folosit pentru a îmbunătăți nivelurile de magneziu din corp, contribuind la sănătatea musculară, nervoasă, la echilibrul electrolitic, și multe alte procese fiziologice esențiale.

Microgranule pentru dizolvarea în gură.

Un plic de magneziu Duo Sport contine microgranule de citrat de magneziu (375 mg) și complex de vitamina B. care se dizolva in cavitatea bucala.

Magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor și a oaselor.

Vitaminele B2, B6 și B12 contribuie la metabolismul normal al producției de energie și reduc oboseala și epuizarea.

Niacina și acidul folic contribuie la funcționarea psihologică normală, iar acidul pantotenic contribuie la abilitățile mentale normale.

Acidul folic ( vitamina B9) este o vitamina solubila in apa cu rol in stimularea sistemului nervos si imbunatatirea memoriei dar si in prevenirea malformaţiilor congenitale.

Biotina denumita si vitamina B7, are rol important in procesele metabolice şi de generare a energiei, asigura buna funcţionarea a sistemului nervos si calmeaza durerile musculare.

Mod de administrare:

Doza recomandată este de un plic pe zi. Se administrează sublingual, se dizolvă în câteva secunde, si nu necesita administrarea impreuna cu lichide.

Această metodă practică de dizolvare a microgranulelor de citrat de magneziu direct în cavitatea bucala este ideală pentru utilizarea de zi cu zi, în călătorii și pentru persoanele ocupate.

Contine in doza recomandata:

Intr-un plic % * PU
Magneziu 375 mg 100
Vitamina B1 1,1 mg 100
Vitamina B2 1,4 g 100
Biotin 50 µg 100
Niacina 16 mg NE 100

Vitamina B6 1,4 mg 100
Vitamina B12 2,5 µg 100
Acid pantotenic 6 mg 100
Acid folic 200 pg 100


Nota:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Nu trebuie depășite dozele zilnice recomandate. Un supliment alimentar nu este un substitut sau un inlocuitor pentru o dietă echilibrată.

O dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.

Conditii de depozitare:

A se păstra la o temperatură de până la 25 ° C într-un loc uscat.

Cantitate:

50 g (20 plicuri x 2,5 g)

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (1)

Scor general

5 (1 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
L
Lucia
2024-04-12

E de calitate

E super acest citrat de magneziu ma ajuta cand ma simt mai epuizata, obosita sau agitata din cauza serviciului, deoarece lucrez in domeniul educational. E ok ca il aplic sublingual si se dizolva rapid

Spune-ti parerea

Citrat de Magneziu, 20 plicuri

Citrat de Magneziu, 20 plicuri

Da Nu