Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CEAI PAPADIE VRAC 50 G

3,96 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 50 g

Cere Detalii Recomanda unui prieten

0378.11.99.50

 

Păpădia face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu o tulpină cilindrică, goală în interior, fără noduri, terminată cu o inflorescenţă. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobită, iar florile mari şi galbene se închid seara şi se deschid dimineaţa. Originară din Europa şi Asia, păpădia este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel, medicina tradiţională arabă o utilizează pentru tratarea afecţiunilor ficatului şi splinei, iar în medicina tradiţională chineză este asociată cu alte plante pentru tratamentul hepatitei. Se mai numeşte crestăţea, floarea-broaştei, flori galbene, lăptucă, lilicea, etc.

 

Contribuie la

- producerea şi eliminarea bilei
- normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice şi intestinale
- creşterea poftei de mâncare
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp 
- accelerarea tranzitului intestinal
- detoxifierea organismului
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 

Precautii

REACŢII ADVERSE:
hiperaciditate gastrică.

Contraindicatii

alergie la păpădie.

 

Administrare


  • INTERN:
    pulbere – planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă.
    macerat la rece – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu macerat pe zi, cu 30 min. înainte de mese.
    - infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese.


Spune-ti parerea

CEAI PAPADIE VRAC 50 G

CEAI PAPADIE VRAC 50 G

Prezentare: 50 g

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Ceaiuri