Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CEAI CRETISOARA VRAC 50 G

3,39 lei

Produsul este in stoc

Funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi reducerea stărilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Creţişoara face parte din familia Rosaceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu frunze mari, rotunjite, reniforme, având 7 sau 9 lobi şi marginile dinţate. Florile mici, de culoare galben-verzui sunt grupate în inflorescenţe. Cunoscută încă din antichitate, creţişoara a fost utilizată în diferite tradiţii, atât pentru trezirea şi amplificarea feminităţii, cât şi pentru vindecarea afecţiunilor ginecologice, fiind o plantă asociată cu feminitatea. Creşte la marginea pădurilor, a drumurilor, în păşuni, fâneţe, pe stânci şi coaste abrupte, în zona de deal şi de munte. Se mai numeşte brumărie, creţărel, rătunjir, umbra-muntelui, umbrarul-doamnei, etc.

 

Contribuie la

INTERN:
- combaterea riscului de sângerare
- funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi reducerea stărilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

EXTERN:
- menţinerea sănătăţii mucoasei vaginale
- reducerea riscului de sângerare
- reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale.

 

Precautii

Se administrează cu prudenţă la pacienţii cu hipercoagulabilitate sanguină. 

Contraindicatii

alergie la creţişoară.

 

Administrare


 • INTERN:
  pulbere – planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă.
  macerat la rece - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min.înainte de mese.
  infuzie - se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min.înainte de mese.

  EXTERN: 
  - pentru menţinerea sănătăţii mucoasei vaginale se fac spălături locale cu maceratul sau cu infuzia de plantă
  - pentru reducerea riscului de sângerare se fac tamponări locale sau se aplică sub formă de comprese cu maceratul sau cu infuzia de plantă
  - pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale se fac spălături locale sau băi de şezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul obţinute din plantă.


Spune-ti parerea

CEAI CRETISOARA VRAC 50 G

CEAI CRETISOARA VRAC 50 G

Funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi reducerea stărilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Ceaiuri