CEAI CICOARE VRAC 50 G

CEAI CICOARE VRAC 50 G View larger
CEAI CICOARE VRAC 50 G
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Dacia-Plant

Digestiv, prin creşterea poftei de mâncare şi îmbunătăţirea digestiei.

Vezi informatii complete

3,50 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Prezentare CEAI CICOARE: 50 g


Producator CEAI CICOARE: Dacia Plant


Cicoarea face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă cunoscută şi apreciată încă din antichitate. În Egiptul Antic era cultivată ca plantă medicinală, fiind folosită pentru combaterea afecţiunilor hepato-biliare şi renale. Începând cu sfârşitul secolului al XVIII-lea, rădăcinile sunt utilizate pentru obţinerea surogatului de cafea. Planta are frunze mici, oval-lanceolate şi flori de culoare albastră. Se mai numeşte cicoară, cicoare de câmp, cicoare de vară, cicoare sălbatică, cicorie amară, cociţă, dudău, floarea-secerei, încingătoare, scai voinicesc, sporiş.

 

Contribuie la:

       - funcţionarea normală a sistemelor: 
       - hepato-biliar, prin favorizarea producerii şi eliminării de bil;
       - digestiv, prin creşterea poftei de mâncare şi îmbunătăţirea digestiei;
       - urinar, prin ameliorarea diurezei şi a capacităţii de detoxifiere a rinichilor;
       - accelerarea moderată a tranzitului intestinal;
       - scăderea în greutate.

  

Precautii CEAI CICOARE:

 

EFECTE ADVERSE CEAI CICOARE: rareori pot apărea alergii cutanate. 


Contraindicatii CEAI CICOARE:

 

Gastrită hiperacidă, ulcer gastric, sarcină, alăptare, alergie la cicoare.

 

Administrare CEAI CICOARE:


  • INTERN:
    pulbere - planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă;
    macerat la rece - se prepară din 2 linguriţe cu plantă adăugate la 250 ml de apă, se menţin timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min. înainte de mese;
    -infuzie - se prepară din 2 linguriţe cu plantă adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţin timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol.  Se administrează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CEAI CICOARE VRAC 50 G

CEAI CICOARE VRAC 50 G

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close