Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CEAI ANASON VRAC 50 G

4,28 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 50 g

Cere Detalii Recomanda unui prieten

0378.11.99.50

 

Prezentare CEAI ANASON: 50 g


Producator CEAI ANASON: Dacia Plant


Anasonul face parte din familia Apiaceae, fiind o plantă aromatică, erbacee, anuală, heliofilă, care preferă clima caldă. Cultivat din timpuri îndepărtate în Asia Mică, a fost răspândit ulterior atât în Europa cât şi pe alte continente. Planta are frunze puţine şi rare, florile mici şi de culoare albă fiind dispuse sub formă de umbrelă. Fructele sunt mici şi verzi, putând fi culese de la sfârşitul lunii august până la sfârşitul lunii septembrie. Se mai numeşte anason românesc, anis, anos, bădean, chimion de grădină, hanos, molotru, oniş, secărea.

 

Contribuie la:

- funcţionarea normală a sistemului digestiv prin:
       - reducerea spasmelor şi a balonării care apar la nivelul intestinului (la copii şi adulţi);
       - îmbunătăţirea digestiei şi creşterea poftei de mâncare;
       - normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice, intestinale şi biliare;
       - normalizarea secreţiei de lapte la lăuze;
       - menţinerea sănătăţii arborelui bronşic.

 

Precautii CEAI ANASON:

 

Se utilizează cu prudenţă la pacienţii cu teren alergic.
Fructele vechi (peste 3 ani) sau depozitate în condiţii improprii (umezeala) nu se folosesc deoarece devin toxice.
Infuzia se prepară în fiecare zi, nu se păstrează de pe o zi pe alta. 


Contraindicatii CEAI ANASON:

 

Sarcină, tumori benigne sau maligne, mamare sau genitale, ulcer gastric şi duodenal, colită, alergie la anason.

 

Administrare CEAI ANASON:

 

  • INTERN:
    pulbere - planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă. 
    infuzie - se prepară din 2 linguriţe cu plantă adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de min. înainte de mese.

Spune-ti parerea

CEAI ANASON VRAC 50 G

CEAI ANASON VRAC 50 G

Prezentare: 50 g

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Ceaiuri

Vizionate recent