Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CEAI ENTEROSTOP 50G

6,42 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: cutie a 50 grame  

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit accelerat. Ajută la menţinerea unui tranzit normal la persoanele cu intestin sensibil. 


Ingrediente: scoarţă de stejar (Quercus cortex), frunze de afin (Myrtilli folium), mentă (Menthae herba), frunze de nuc (Juglandis folium), frunze de zmeur (Rubi idaei folium), turiţa mare (Agrimoniae herba), flori de muşeţel (Chamomillae flos), cimbru (Thymi herba), creţişoară (Alchemilla herba). E


Efect Frunzele de afin, nuc şi zmeur, scoarţa de stejar, turiţa mare şi creţişoara, prin conţinutult ridicat de taninuri cu efect astringent, antiseptic şi antidiareic. Principiile active din mentă au efect calmant al colicilor intestinale, antispastic, carminativ, antiseptic gastrointestinal, antidiareic. Uleiul volatil de cimbru, cu continut, cu continut ridicat de timol, inhiba puternic bacteriilor si a fungilor. Datorita apigeninei cat si uleiului bogat in chamazulene, florile de musetel au acţiune antispastică, antiinflamatoare, dezinfectanta intestinal, reducand inflamatiile si iritatiile tractului digestiv. 

Recomandări Diaree acută şi cronică, gastroenterite, enterocolite, colite.

Contraindicaţii Nu este recomandat copiilor sub 3 ani si persoanelor cu ulcer gastric activ. 

Sarcină şi alăptare In sarcina si alaptare se pot bea 2-3 cani cu ceai pe zi, timp de 3-4 zile, sau la nevoie. 

Efecte secundare şi interacţiuni La dozele recomandate nu se cunosc. 

Preparare Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. 

Întrebuinţare Copii 3-6 ani: 1-2 căni cu ceai pe zi. Copii 7-14 ani: 2-3 căni cu ceai pe zi. Copii peste 14 ani si adulti: 3-4 căni cu ceai pe zi. Ceaiul se bea inainte de masa. In situatiile acute se foloseste 3-4 zile; se reia la nevoie. In enterocolitele cronice, se poate administra timp de 6-8 saptamani. 

Asocieri recomandate: Pentru un efect mai puternic şi rapid ceaiul Enterostop-D51 se poate asocia cu capsule Enterostop-D68 şi ceai E-reţeta farm. Farago-D60. 

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: In caz de diaree, dieta presupune evitarea laptelui, a fructele şi legumelor crude, a alimentelor iritante, precum condimentele, băuturile alcoolice sau cele care conţin cofeină (cafea, ceai negru, băuturile tip „cola”) şi a fumatului. Se va reduce consumul de alimente bogate în grăsimi (prăjeli, carne grasă, afumături, deserturi cu conţinut mare de grăsimi şi zahăr, unt sau margarină în exces, smântână, nuci şi seminţe). Se recomandă consumul de orez, pâine prăjită, legume fierte, banane, porumb, griş, brânzeturi uscate. Dieta obişnuită trebuie reluată treptat. Pentru evitarea deshidratării consumaţi zilnic cel putin 2 litri de lichide - apă sau ceai cu efect antidiareic (mentă, frunze de afin, ceai Enterostop).

Spune-ti parerea

CEAI ENTEROSTOP 50G

CEAI ENTEROSTOP 50G

Prezentare: cutie a 50 grame  

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Ceaiuri

Vizionate recent