Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25 plicuri, Hofigal

HOF285

Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25dz Hofigal View larger
Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25dz Hofigal
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25dz Hofigal
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Hofigal

Ceaiul de măceş - un adevărat depozit de vitamina C (stabilizată prin prezenţa îndeosebi a acidului malic şi citric) şi o sursă importantă de antioxidanţi - conţine substanţe biologic active cu valoare nutritivă deosebită pentru organismul uman.

Vezi informatii complete

6,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25 plicuri, Hofigal

Ceaiul de măceş - un adevărat depozit de vitamina C (stabilizată prin prezenţa îndeosebi a acidului malic şi citric) şi o sursă importantă de antioxidanţi - conţine substanţe biologic active cu valoare nutritivă deosebită pentru organismul uman: provitamina A, carotenoide cu beta-caroten, licopen, vitaminele B1, B2, K, PP, P, alfa şi beta-tocoferol (vitamina E), acid nicotinic, oligoelemente (magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc); polifenoli, antociani, bioflavonoide, acizi organici, pectine, zaharuri; florile conţin ulei volatil, iar seminţele vitamina F şi cantităţi însemnate de vitamina E, acizi graşi esenţiali (acid linolic, linoleic şi acid arahidonic).

Datorită conţinutului ridicat în vitamina C şi acid dehidroascorbic, ceaiul de măceş joacă un rol important în procesele de oxidoreducere, în respiraţia celulară, de încetinire a proceselor de degenerare tisulară datorită acţiunii nocive a radicalilor liberi; prin prezenţa în special a vitaminei P contribuie la menţinerea normală a permeabilităţii şi elasticităţii capilarelor, măreşte rezistenţa acestora şi duce la normalizarea circulaţiei sanguine.

Bogăţia de substanţe bioactive antioxidante, acţiunea de potenţare antivirală a ului îl face deosebit de eficace pentru stimularea imunităţii; asigură buna funcţionare a aparatului digestiv, a sistemului cardiovascular, de protecţie a circulaţiei coronariene şi a circulaţiei periferice; favorizează dezvoltarea normală a sistemului nervos la copii; lupta cu procesele de îmbătrânire precoce, de activare şi îmbunătăţire a activităţii metabolismelor glucidic, protidic şi lipidic; are un efect hipoglicemiant, de stabilizare a glicemiei, stimulează biosinteza colagenului, a hormonilor steroizi; are rol antiinflamator.

Este un supliment alimentar cu rol de tonifiere, un excelent energizant şi vitaminizant, care posedă proprietăţi de revigorare şi remineralizare, benefic în diferite tulburări funcţionale provocate de carenţa unor vitamine în perioada de convalescenţă după boli infecto-contagioase, intervenţii chirurgicale, chimio- şi radioterapie sau alte boli consumptive (care slăbesc organismul) atât la persoanele în vârstă cât şi la copii.

Conţinutul bogat în substanţe bioactive imprimă produsului şi alte însuşiri diuretic-depurative, uşor laxative, hepatoprotectoare (fiind util în afecţiuni hepatice şi renale), eficace în obezitate prin inhibarea procesului de depunere a ţesutului adipos, de eliminare a unor substanţe nocive pentru organism.

Ca supliment alimentar dietetic este benefic în perioadele de suprasolicitare fizică şi efort intelectual, anxietate, nevroză, în convalescenţă după boli infecţioase, răceli, febră; în diferite forme de avitaminoză; pentru stimularea poftei de mâncare şi creşterea rezistenţei organismului.

Ceaiul de măceş se recomandă cu deosebire în perioada de iarnă şi început de primăvară când conţinutul în vitamine al alimentaţiei specifice acestor perioade este scăzut, conferind totodată o rezistenţă sporită la boli infecţioase, în special pentru copii şi persoane în vârstă.

Mod de preparare: prin infuzare din 1-2 plicuri x 1.5 g la 250 ml apă fierbinte timp de 10-15 minute. Se foloseşte sub formă de infuzie caldă sau rece, îndulcită, de 2-3 ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie, în cure de lungă durată; este benefic în special primăvara şi în sezonul rece.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25 plicuri, Hofigal

Ceai de Macese frunze,flori,fructe 25 plicuri, Hofigal

Da Nu