Diuretic, 60 capsule

FAR019

CAPSULE DIURETIC 60TB View larger
CAPSULE DIURETIC 60TB
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
CAPSULE DIURETIC 60TB
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Fares-Orastie

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Diuretic, 60 capsule

Ajută la eliminarea apei din organism pe cale urinară 

Susţine şi menţine buna funcţionare a aparatului urinar

Ingrediente/capsulă Frunze de mesteacăn (Betulae folium) 124 mg, troscot (Polygoni avicularis herba) 62 mg, traista ciobanului (Bursae pastoris herba), sulfină (Meliloti herba), rizomi de pir (Graminis rhizoma). 

Traista ciobanului are fructele în formă de inimioară sau «traistă de cioban». Diferite studii farmacologice arată prezenţa în compoziţia sa a aminelor biogene cu rol în reglarea tensiunii arteriale. Este uşor diuretică, dezinfectantă urinar şi hemostatică. 

Mesteacănul exercită, în primul rând, o acţiune diuretică; de asemenea, favorizează eliminarea acidului uric şi colesterlolului, dizolvă treptat calculii urinari, scade uşor tensiunea arterială. 

Sulfina are acţiune diuretică, vasodilatatoare, fluidifiantă a sângelui şi anticoagulantă, fiind recomandată în tratamentul hipertensiunii arteriale şi pentru eliminarea edemelor. 

Troscotul actionează asupra epiteliului renal, favorizând creşterea cantităţii de urină eliminată, însă fără a produce depleţie de potasiu. Având şi efect hipotensiv, este recomandat în hipertensiune şi suferinţe cardiovasculare. Pirul este o plantă diuretică şi tonic-remineralizanată care datorită vitaminelor şi sărurilor de potasiu din compoziţia sa lupta cu spolierea organismului de săruri minerale prin creşterea diurezei. 

Efect -diuretic -hipotensor 

Recomandări -retenţie hidro-salină (edeme) -hipertensiune arterială 

Contraindicaţii Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare Femeile însărcinate pot lua câte o capsulă de 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. 

Efecte secundare şi interacţiuni Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 

Întrebuinţare 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de edeme asociate se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi. Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni, timp în care se foloseşte un alt diuretic. 

Evaluarea eficienţei *S-au administrat capsule „Diuretic” timp de 1 lună, la 64 de pacienţi hipertensivi care prezentau şi edeme de diferite grade. *Pe durata administrării, la 69% dintre pacienţi nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alopat, preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 31% au luat în paralel şi medicaţie diuretică alopată, dar au putut reduce din doza acesteia. *S-a constatat la 91% dintre pacienţi reducerea valorilor tensionale şi amelioarea până la dispariţie a edemelor la toţi pacienţii. 

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde in timp util!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Diuretic, 60 capsule

Diuretic, 60 capsule

Da Nu