Cadou pentru Ea 3

PAC407

-3%

Reduced price!
Cadou pentru Ea 3 View larger
Cadou pentru Ea 3
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Livrare gratuita dupa 250 lei

Producator: Bilka-Lifestyle

Daruieste luminozitate si finete gratie unei actiuni exfoliante, hranitoare si emoliente.

Ulei de corp cu un amestesc de 6 uleiuri esentiale care hidrateaza si au efect anti-imbatranire.

Serul anti-rid pentru fata actioneaza in doua directii – reconstruieste in profunzime pielea, reactivand activitatea celulara si inlaturand semnele de oboseala si imbranire de la suprafata.

Vezi informatii complete

Produsele din pachet

146,97 lei tax incl.

142,56 lei tax incl.

-3%

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Produsele din pachet

-3%

Scrub Fata cu Glicerina Vegetala, D-Panthenol si Acid Hialuronic - 200 ML

  1. This product is not available for order.

-3%

Ser Pentru Fata cu Acid Hyaluronic si Cafeina, 25 ML

  1. This product is not available for order.

-3%

Ulei de Corp cu Avocado, Susan, Abyssinian, Masline, Struguri, Macadamia - 200 ML

  1. This product is not available for order.

Informatii Produs

Gel pentru Curatare Fata cu Acid Hialuronic - 200 ML

Gelul scrub facial Hyaluron Grape Energy este conceput pentru a curata cu blandete  tenul, fiind bogat in acid hyaluronic si particule abrazive naturale care indeparteaza impuritatile fara a irita sau usca pielea.

 

Ingrediente active:

Acidul Hyaluronic Cube3

Patrunde in profunzime in epiderma pielii, hranind-o si hidratand-o de 3-4 ori mai rapid decat alte produse cu acid hyaluronic.

Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în organism, mai ales în cartilaje şi în piele. El are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate.
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la combaterea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Partea mai puţin bună este că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta, ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi la apariţia ridurilor. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

Hidratează

Datorită structurii sale, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent şi elastic, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor. Astfel, reuşeşte să menţină supleţea şi elasticitatea pielii. Prezent în produsele cosmetice, acidul hialuronic are proprietatea de a reţine apa la suprafaţa pielii, ceea ce înseamnă că asigură hidratarea necesară tenului.


Umple ridurile

Produsele injectabile pe bază de acid hialuronic fac ridurile mai puţin vizibile, prin umplere, netezesc imperfecţiunile pielii produse de acnee.
Când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile. Din păcate, efectele acestor tratamente nu sunt permanente deoarece acidul hialuronic se absoarbe in organism, de aceea, aceste tratamente se repetă la şase luni.

Corectează liniile de expresie

De asemenea, acidul hialuronic din creme are proprietatea de a corecta liniile subţiri, superficiale din jurul ochilor, a gurii şi a frunţii. Însă, rezultatele depind de stilul de viaţă şi de structura pielii.


Corectează contururile faciale

Tot cu ajutorul acidului hialuronic injectabil ne putem corecta obrajii şi bărbia. Efectul tratamentului variază de la o persoană la alta, iar rezultatele depind de vârsta şi structura pielii.

 

Extract organic din samburi de struguri:

Proprietatile uleiului din seminte de struguri:


• antioxidant;
• emolient;
• nutritiv;
• hidratant;
• penetrant,
• nu lasa urme grase,
• catifelant.

restabilirea elasticitatii pielii,

incetineste procesele de imbatranire ale pielii.

Uleiul de samburi reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii pielii, avand efect tonic si revigorant. Patrunde cu usurinta in epiderma, protejand-o impotriva radicalilor liberi si a razelor UVA si UVB.
Componenti de baza: acizi grasi: linoleic (pana la 78%), oleic (25%), linolenic, palmitic, stearic, vitamina E, F, minerale: zinc, cupru, seleniu.
Are consistenta fina, usoara, se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme grase. Fiind un produs bogat in acizi grasi si vitamina E, el este folosit in industria cosmetica, avand proprietati anti-inflamatoare, anti-oxidante, anti-alergice, anti-rid, anti-microbiene, anti-acneice si anti-matreata. Tonifica si revitalizeaza, restabilind echilibrul epidermei.

 

D-panthenolul:

D-Pantenolul este o provitamină a complexului de vitamine B care este transformată de corp în acid pantotenic (provitamina B5) si folosita pe scara larga ca ingredient in produsele cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului si a parului. Este rapid absorbit datorita abilitatii de a penetra straturile adanci ale pielii, ale parului si ale unghiilor. Emolient si hidratant de lunga durata, imbunatateste elasticitatea si stimuleaza formarea de celule noi. Are efect antiinflamator, calmeaza pielea iritata, sensibila si creeaza un film protector, pe piele si de-a lungul firului de par. Reduce pierderile de apa fiind indicat pentru tenul uscat si deshidratat.
Folosit in sampoane si balsamuri, pantenolul ofera numai beneficii prin imbunatatirea sanatatii si a cresterii parului. Dacă se gaseşte în cantităţi insuficiente în organism creşte producţia de sebum şi apare acneea. Întăreşte părul de la rădăcină până la vârfuri, conferindu-i strălucire. Actionand diferit fata de alte produse, care imbraca firul de par pentru a-l face sa para mai gros, D-pantenolul ajuta la ingrosarea firului de par, prin restaurarea hidratarii. Este cleios ca mierea, de aceea trebuie diluat cu apa distilată. Hidratarea zilnica este secretul unui ten stralucitor, catifelat si neted.

Proprietati:

reduce ridurile si liniile fine, avand efect de umplere al ridurilor din jurul ochilor si a gurii
imbunatateste nivelul de hidratare al tenului si al parului,
regenereaza pielea, oferind tinerete si prospetime,
intareste unghiile,
trateaza pielea crapata si uscata,
fortifiant al parului, in special al celui deteriorat,
calmeaza pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii,

 

Glicerina vegetala

Glicerinei ii sunt recunoscute efecte anti-imbatranire. Datorita exceptionalei calitati de hidratare, ajuta la mentinerea aspectului tanar si sanatos al pielii. Retentia apei este vitala pentru a pastra pielea in buna stare.

De asemenea, glicerina actioneaza ca un film protector impotriva factorilor care provoaca uscarea excesiva a pielii si accelereaza imbatranirea acesteia. Poate fi folosita in toate lotiunile de fata cat si in cele hidratante.
Are calitati antibacteriene si ajuta la curatarea porilor. Glicerina vegetala poate grabi combaterea leziunilor acneice.

Dimineata sau seara se umezeste fata, apoi, se pune o cantitate de scrub in palme dupa care se aplica pe fata, masand usor prin miscari circulare. Se clateste cu apa calduta.

Se recomanda folosirea unei creme hidratante dupa.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Ser Pentru Fata Anti-Age cu Acid Hyaluronic - 25 ML

Serul Hyaluron este o alternativa pentru o hidratare intensa si rapida a pielii.

Datorita standardelor inalte ale Acidului Hyaluronic Cube3 care face parte din generatia noua, este adaugat in compozitie si penetreaza de 4 ori mai mult si mai in profunzime, contribuind la hidratarea naturala si accelerand procesul de regenerare al pielii.

Serul Hyaluron este destinat persoanelor cu pielea foarte uscata si sensibila, deoarece hraneste pielea , dar in acelasi timp reduce si ridurile fine.

Tenul va fi reinnoit, va arata mult mai bine si pur si simplu va radia!

 

Ingrediente active:

Acidul Hyaluronic Cube3: cu efect imediat de lifting, netezeste ridurile, intinde pielea si o hidrateaza, aceasta devenind mai elastica in primele 30-60 de minute, creand volum si densitate.

Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în organism, mai ales în cartilaje şi în piele. El are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate.
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la combaterea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Partea mai puţin bună este că volumul de acid hialuronic din epidermă scade o data cu vârsta, ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi la apariţia ridurilor. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

 

Hidratează

Datorită structurii sale, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent şi elastic, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor. Astfel, reuşeşte să menţină supleţea şi elasticitatea pielii. Prezent în produsele cosmetice, acidul hialuronic are proprietatea de a reţine apa la suprafaţa pielii, ceea ce înseamnă că asigură hidratarea necesară tenului.


Umple ridurile

Produsele injectabile pe bază de acid hialuronic fac ridurile mai puţin vizibile, prin umplere, netezind imperfecţiunile pielii produse de acnee.
Când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apă şi hidratează porţiunea respectivă, reducând ridurile şi imperfecţiunile. Din păcate, efectele acestor tratamente nu sunt permanente deoarece acidul hialuronic se absoarbe in organism, de aceea, aceste

tratamente se repetă la şase luni.


Corectează liniile de expresie

De asemenea, acidul hialuronic din creme are proprietatea de a corecta liniile subţiri, superficiale din jurul ochilor, a gurii şi a frunţii, insă, rezultatele depind de stilul de viaţă şi de structura pielii.
Corectează contururile faciale.
Tot cu ajutorul acidului hialuronic injectabil ne putem corecta obrajii şi bărbia. Efectul tratamentului variază de la o persoană la alta, iar rezultatele depind de vârsta şi de structura pielii.

 

Extract organic din samburi de struguri –unul dintre cei mai puternici antioxidanti.


Proprietati:

-reduce ridurile si liniile fine, avand efect de umplere al ridurilor din jurul ochilor si a gurii
-imbunatateste nivelul de hidratare al tenului si al parului
-regenereaza pielea, oferind tinerete si prospetime
-intareste unghiile
-trateaza pielea crapata si uscata
-fortifiant al parului, in special al celui deteriorat
-calmeaza pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii


Are proprietăți anti-îmbătrânire.

Datorită antioxidanților pe care îi conține, uleiul din semințe de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi.
Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosești ulei din semințe de struguri în fiecare zi.
Menține elasticitatea pielii, deoarece conține un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen și de elastină din piele.
Are proprietăți astringente, care ajută la combaterea acneei și la micșorarea porilor.
Conține acid linoleic care este un puternic antiinflamator ce grăbește combaterea leziunilor provocate de acnee, dar și vitamina E, care îmbunătățește calitatea celulelor pielii.

Uleiul din samburi de struguri este deosebit de valoros si in ceea ce priveste frumusetea si intretinerea pielii.
Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, o hidrateaza si o lasa elastica, putand fi folosit in masajele corporale menite sa relaxeze trupul.

Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid in piele si de a o hidrata perfect, nelasand-o deloc grasa.

 

Cafeina: ofera elasticitate si protectie pielii.

Radicalii liberi (moleculele ce cauzeaza haos in corp si aduc numai neplaceri) si antioxidantii duc o lupta continua in interiorul tau, iar acestia din urma te apara impotriva bolilor si afectiunilor corpului.

Printre ele se numara si afectiuni ale ochilor provocate de inaintarea in varsta.

Gratie efectului antiinflamator al antioxidantilor pe care ii contine, cafeaua are un efect benefic asupra ochilor umflati si asupra cearcanelor pronuntate, determinate de pielea inflamata.

Extractul de cafeina ofera pielii luminozitate si stralucire, fiind bogata in antioxidanti.

 

 

Aplicati dimineata si seara cu miscari circulare dupa ce ati curatat tenul.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Ulei de Corp Anti-Age cu 6 Uleiuri Esentiale - 200 ML

O combinatie perfecta dintre cele mai pretioase uleiuri pentru o piele de invidiat, hidratata si reintinerita.
Hraneste si hidrateaza in profunzime stimuland circulatia sangelui, sistemul limfatic si productia de colagen.
Se absoarbe rapid in piele fara a o lasa uleioasa si incarcata.
Este un protector natural impotriva razelor solare.


Ingrediente active:

Uleiul de masline si beneficiile lui:

-hidrateaza, hraneste si protejeaza pielea, facand-o mai fina si mai ferma.

-inmoaie coatele. E un lucru obişnuit primăvara şi vara să observi că ai coatele aspre. Dar de ce să nu ai grijă tot anul de aceasta „piele de aligator”? Astfel, fie că e timpul pentru plajă sau doar pentru o cină în oraş, vei avea o grijă în minus în ceea ce priveşte aspectul tău fizic! 

-repetă procedeul de câte ori este necesar, iar coatele tale vor fi mai catifelate ca oricând!
-perfect pentru repararea pielii, pentru vergeturi si celulita.

Atât femeile cât şi bărbaţii se pot confrunta cu aceste mici şi deprimante urme pe piele, care apar pe abdomen, fese, coapse, şolduri sau sâni. Deşi ele apar cel mai des pe abdomen, în ultimele luni de sarcină, ele pot fi întâlnite şi la persoanele care slăbesc sau pierd rapid masă musculară.

-amelioreaza arsurile solare

Uleiul de macadamia:

Este un ulei hipoalergenic , regenerand in profunzime si reducand vergeturile. Mentine pielea supla.

Uleiul de macadamia are cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acid gras esential omega 7). Este vorba despre un acid pe care organismul tau il produce in mod natural. In tinerete, nivelul de acid palmitoleic este ridicat, iar pielea este supla si catifelata, insa, pe masura ce inaintezi in varsta, organismul nu mai produce atat de mult acid palmitoleic. Asa se explica de ce pielea ta devine mai aspra si isi pierde din suplete.

Foloseste regulat uleiul de macadamia pentru a reda pielii tale frumusetea. Cand faci dus, poti masa uleiul direct pe pielea umeda sau poti adauga cateva picaturi in gelul de dus, de doua ori pe saptamana.

Uleiul de macadamia hidrateaza pielea in profunzime. Spre deosebire de alte uleiuri naturale, acesta nu lasa urme grase si este absorbit imediat de piele. Daca ai buzele crapate sau mainile uscate, uleiul de macadamia va actiona direct la sursa problemei si o va trata.

Poti folosi cu incredere uleiul de macadamia indiferent de tipul de piele, dar mai ales daca are tendinta de uscare.

Ai ramas cu vergeturi dupa sarcina sau ai o cicatrice inestetica? Iti recomandam sa folosesti uleiul de macadamia, deoarece prin substantele pe care le contine, actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii.

Bogat in vitamine A1, B1, B2 si E, minerale si antioxidanti, uleiul de macadamia combate radicalii liberi, protejeaza celulele si contribuie la regenerarea lor rapida. Maseaza cateva picaturi de ulei in zona cu probleme, in fiecare seara, si in scurt timp vei observa o imbunatatire a aspectului pielii. Chiar si micile rani sau iritatii pot fi tratate cu ulei de macadamia.


Uleiul de Crambe abyssinica:

se absoarbe imediat in piele, nu astupa porii,nu lasa pielea grasa,are proprietati puternice de regenerare si hranire a pielii.


Uleiul din seminte de struguri:

Datorită antioxidanților pe care îi conține, uleiul din semințe de struguri luptă eficient împotriva radicalilor liberi. 

Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosești ulei din semințe de struguri în fiecare zi.  

Menține elasticitatea pielii, deoarece conține un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen și de elastină din piele. 
Are proprietăți astringente, care ajută la combaterea acneei și la micșorarea porilor.

Conține acid linoleic care este un puternic antiinflamator ce grăbește combaterea leziunilor provocate de acnee, dar și vitamina E care îmbunătățește calitatea celulelor pielii. 

Energizeaza si indeparteaza celulele moarte ale pielii, are efect reparator si impiedica imbatranirea pielii. Acest ulei pentru corp este bogat in vitamine.


Uleiul de avocado:

Energizeaza, stimuleaza productia de colagen ceea ce face ca pielea sa devina mai fina, mai elastica si mai radianta. Acest ulei are un puternic efect antioxidant.


Uleiul de susan:

Stimuleaza circulatia sangelui, tonifica pielea si ofera o protectie naturala impotriva razelor solare.


Mod de folosire:


Aplicati uleiul pe piele, masati folosind miscari circulare pe intreg corpul.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Cadou pentru Ea 3

Cadou pentru Ea 3

Da Nu