Sportul, solutie pentru slabit uniform

     Cu totii ne dorim sa avem un corp de invidiat, o silueta cu care sa impresionam de fiecare data, un look perfect din toate punctele de vedere. Ei bine, pentru a obtine acest look trebuie sa stim cum sa ne intretinem sau sa stim cum sa slabim, in cazul in care avem probleme cu greutatea. 

    De exemplu, in detrimentul tuturor regimurilor care de foarte multe ori sunt greu de tinut, cel mai bine ar fi sa alegem gimnastica pentru slabit. Sportul a fost dintotdeauna o alternativa bine vazuta de toata lumea, asadar in loc sa va chinuiti cu diete care mai de care mai complicate, mai bine ar fi sa facem sport.

    Miscarea este foarte importanta si este recomandata mereu, insa atunci cand vrem sa pierdem din greutate trebuie sa incercam sa facem cat mai mult sport. Bineinteles ca nu vom incepe cu exercitii foarte multe, care sa ne oboseasca si sa ne creeze febra musculara. Daca o veti lua pas cu pas veti vedea ca in foarte putin timp veti ajunge la corpul pe care vi-l doriti atat de mult.

Efecte:

- Ajută la reglarea și menținerea greutății corporale în timp
- Contribuie la arderea grăsimilor excedentare
- Ajută la reducerea colesterolului și la un mai bun control al glicemiei
- Are efect detoxifiant și hepatoprotector
- Stimulează circulația periferică
- Îmbunătățește digestia și calmează durerile abdominale
- Este adjuvant util în stări de astenie fizică și intelectuală

      Gimnastica va va ajuta foarte mult in lupta dumneavoastra cu kilogramele in plus deoarece va pune tot corpul in miscare. In plus, daca vreti ca exercitiile sa fie si mai placute, mai bine faceti miscare pe muzica! Puteti sa va alegeti melodii care mai de care mai ritmate si astfel nici nu veti sti cand a trecut timpul alocat sportului.

     Daca veti merge la sala, ar fi bine sa nu optati pentru un singur program ci sa le alternati deoarece astfel rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Plantum @ Jun 19, 2014 +
Close