Totul despre slabit

     Dupa cum stim, fiecare dintre noi suntem diferiti atat barbatii cat si femeile, iar aceasta diferenta o face structura bio-drimica a AND-ului nostru si nu numai.

     Este adevarat ca dorim sa ne mentinem cat mai sanatosi, plini de energie, sa fim pozitivi, sa aratam cat mai tineri si bineinteles sa avem greutatea corporala ideala.

     Este lesne de inteles ca atunci cand dorim sa scapam de kilogramele in plus, trebuie sa fim hotarati in acest sens, sa alegem un regim de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa, sa eliminam stresul pe cat posibil, sa facem miscare, sa gandim pozitiv si, desigur, sa eliminam pentru totdeauna viciile care ne domina existenta.

     Nu este usor, dar cu vointa si mai ales cu ajutorul produselor naturiste si a unui specialist in nutritie si sport, putem sa devenim asa cum ne dorim si cum este de altfel normal si firesc.

    Pentru a intelege mai bine trebuie sa mentionam ca toate produsele naturiste pentru slabit care sunt avizate si sunt constituite suplimente alimentare au efecte pozitive atunci cand tinem seama de MOTIVELE fiecarei personae care ia in greutate, fapt pentru care fiecare persoana trebuie sa posede de la medical de familie o fisa personalizata in care sunt mentionate diferite boli cronice, boli ereditare, boli oncologice sau operatii de extirpare a unui organ.

     Din pacate aceste suferinte fac diferenta, dar nu trebuie sa fim pesimisti. Intotdeauna plantele, fie ca sunt administrate sub forma de ceai, de tincturi care au o absorbtie mai rapida sau capsule, gelulire, pulberi, toate acestea actioneaza lent fara efecte adverse si de obicei se recomanda administrarea lor in cure, anual bineinteles cu rezultate positive.

Deci sa recapitulam:

Motivele pentru care o persoana indiferent de sex, ia in greutate sunt multiple:

Ex. 1 – Tranzit intestinal deficitar;

Ex. 2 – Retentie hidrica;

Ex. 3 – Dereglari hormonale;

Ex. 4 – Pofta de dulciuri exagerata;

Ex. 5 – Apetit necontrolat;

Ex. 6 – Bulimie;

Ex. 7 – Efectele menopauzei la femei;

Ex. 8 – Sedentarim;

Ex. 9 – Stresul intens si prelungit;

Ex. 10 – Disfunctii energetic cum ar fi,  indiferenta si nepasarea fata de propria persoana

 

     Tinand cont de aceste motive, pentru fiecare dintre ele exista remedii naturiste pentru slabit care sunt adjuvante si care ne pot regla metabolismul si ne pot echilibra psihic si energetic in asa fel incat sa avem o greutate corpora cat mai aproape de ideal si sa o putem mentine.

 

Plantum @ May 09, 2014 +
Close