Colon curat. Metode de detoxifiere.

Colon curat - Metode de detoxifiere

 

De ce sa optezi pentru o dieta de detoxifiere a colonului?

Detoxifierea colonului este foarte importanta pentru sanatatea organismului tau.

Trebuie realizată cel puțin o dată pe an, urmând o dietă bogată în fibre, care să absoarbă toxinele de la nivelul colonului. Îți curăță colonul într-un mod natural, fara efecte adverse.

Pe piață există numeroase produse dedicate curățării colonului, dar de multe ori acestea pot provoca efecte adverse precum:

deshidratare;

greața;

iritarea colonului.

Curățarea colonului de toxine - Procedura DETOXIN

 

În primul rând, se scoate din dietă alimentele procesate, carnea, alcoolul, cafeaua, dulciurile și alte alimente ce conțin coloranți și E-uri. Atenția va fi pe alimentele bogate în fibre (morcovi, broccoli, conopidă, mango, mere, prune etc.).

Fibrele din alimentație vor regla funcțiile sistemului digestiv și vor menține tractul digestiv curat.

    PROTOCOL DETOXIN - Procedura DETOXIN™ este cel mai eficient program pentru detoxifierea organelor esențiale ale organismului. Conține o combinație complexă de fitonutrienți într-o formulă concepută pentru un efect sinergetic maximal.   

Este recomandat să efectuați și o procedură DETOXIN™ pentru a realiza o detoxificare și o curățare totală a organismului. Această detoxificare totală este strict necesară înainte de a incepe orice alte protocoale sau proceduri.   

Persoanele care s-au tratat cu DETOXIN™ au început să simtă efecte pozitive, chiar din primele zile ale procedurii.

Metode de detoxifiere a colonului

 

 Este important consumul de fasole, linte, năut, cereale integrale. Acestea sunt surse importante de fibre. 

Semințele de in, semințele de chia și fulgii de ovăz sunt surse bune de fibre solubile.

Orezul brun este o sursă de fibre insolubile. Acestea ajută stomacul să se mențină sănătos și curăță colonul, reducand riscul de a dezvolta cancer la colon. Fibrele solubile ajută la buna funcționare a sistemului digestiv, prevenind constipația.

Consumă multe alimente verzi (broccoli, salata verde, spanac, varza, mere verzi, castraveți etc.). Clorofila elimină toxinele din tractul digestiv. Verdețurile ajută la curățarea intestinelor, la prevenirea constipației și la îmbunătățirea tranzitului intestinal.

Bea un pahar cu apa calduță cu lămâie dimineața și un pahar de apă cu sare de mare. Acestea vor ajuta la eliminarea rapidă a materiilor fecale și la curățarea colonului într-un mod natural.Pe parcursul zilei este recomandat să consumați 2 litri de apa. Fără apă, funcțiile colonului se îngreunează și crește riscul de constipație.

Este important să se respecte aceste recomandări minim o săptămână. Asta înseamnă că trebuie să iei 3 mese si 2 gustări și să nu faci excese culinare.

Este esențial să te axezi pe alimente naturale (verdeturi, legume, fructe, supe, seminte, iaurturi, cereale integrale, fasole si linte).

Iți poți prepara acasă sucuri naturale de fructe. Cele mai multe rezultate le vei avea consumând:

sucul de morcov cu mere si ghimbir;

sucul de portocale cu morcovi si ghimbir;

sucurile de prune.

De asemenea, supele de broccoli și conopidă sunt o varianta bună de urmat de detoxifiere a colonului.

Plantum @ Sep 18, 2014 +