Uleiul de Oregano Beneficii - Top utilizari cel mai des intalnite

Uleiul de Oregano Beneficii - 8 utilizari cel mai des intalnite

 

Daca esti in cautarea unui antibiotic natural impotriva virusurilor si a infectiilor, uleiul de oregano salbatic cu 80% Carvacrol este solutia!

S-a dovedit ca acest remediu actionează mult mai eficient decat antibioticele, eliminand bacteriile rezistente.              Ulei de Oregano Salbatic cu 80% Carvacrol

Uleiul de Oregano Salbatic este o substanță naturală, extrasă din plante sălbatice de oregano și conține 2 compuși cheie:

carvacrolul;

timolul.

Studiile arată că acești compuși au efect asupra micro-organismelor ce provoacă boli. Substanța denumită Carvacrol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerată una dintre cele mai puternice substanțe cu proprietăți antivirale și antibacteriene.

De reținut - Nu trebuie să confundăm uleiul de oregano cu planta aromatică cu același nume, acesta fiind utilizat la gătit.

Uleiul de Oregano sălbatic de pe Plantum.ro reprezintă un produs notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare - Aviz de Notificare Nr. 10293/2016.

Beneficiile Uleiului de Oregano sălbatic

 

Grecii antici au fost printre primii oameni care au recunoscut beneficiile și calitățile medicale ale acestui ulei. Fiind un puternic antiparazitar și antifungic, acesta ameliorează inflamațiile și este eficient în lupta cu infecțiile.

Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice populare.

În urma studiului s-a dovedit că oregano prin conținutul de carvacrol acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând bacteriile.

Uleiul de Oregano Salbatic prezintă numeroase beneficii pentru sănătate, cel mai important fiind asociat cu sistemul imunitar și cel respirator.

Efect de antibiotic natural, cu acțiune rapidă și eficientă împotriva bacteriilor și a virușilor;

Întărește sistemul imunitar;

Tratează ciupercile, distrugând numeroase bacterii precum: Eschirichia Coli, Staphylococcus aureus, Candida etc.;

Ajută la cicatrizarea rapidă a tăieturilor și a arsurilor;

Tratează infecțiile cavității bucale;

Contribuie la ameliorarea răcelilor și a bronșitelor, fiind un bun remediu pentru plămâni și sinusuri.

Ajută la pierderea în greutate - ingredientul activ (carvacrol) reduce iritarea în țesutul adipos alb.

Contribuie la curățarea tractului digestiv;

Stimulează fluxul bilei, ajutând procesul digestiv.

Top utilizari cel mai des intalnite ale Uleiului de Oregano sălbatic

 

Uleiul de oregano sălbatic se poate administra atât intern, cât și extern, acționând ca dezinfectant și antibiotic natural.

- Este recomandat să se administreze 3 picături de 3 ori pe zi. Se dizolvă în puțină apă, miere, suc sau intr-o lingurita de ulei de masline etc.

ulei de oregano salbatic in lingurita

 

-  Sub formă de inhalație, în cazul infecțiilor la sinusuri sau la plămâni - se fierbe apa într-un vas și se adaugă câteva picături în apa fierbinte. Se apropie fața de vas și se așează un prosop, inspirându-se adânc vaporii emanați.

ulei de oregano salbatic pentru inhalatii

 

Puneti 3-4 picaturi de ulei de oregano salbatic cu 80% carvacrol intr-o capsula vegetala si inghititi capsula cu putina apa sau suc de portocale. Capsulele vegetale le puteti gasi la noi pe site ( Click Aici ) si aici 

 

ulei de oregano la capsule

 

Dinți și gingii - se adaugă 2 picături de ulei de oregano sălbatic pe periuța de dinți și se spală dantura și gingiile.

ulei de oregano pe periuta de dinti

  • Pentru Păr - se pun câteva picături de ulei de oregano în șampon sau balsam.

 

  • Pentru Afte Bucale - puneti 1-2 picaturi pe zona afectata

 

ulei de oregano salbatic pentru afte bucale

  • Pentru Piele - se aplică câteva picături de ulei și se masează bine până la absorbția în piele. Este un bun remediu pentru înțepături, infecții, acnee sau psoriazis.

 

  • Pentru Candida Bucala - puneti 3 picaturi pe limba si inghititi dupa 2 minute , faceti aceasta procedura de 3 ori pe zi pana scapati de Candida

 

ulei de oregano salbatic pentru candida bucala

Pentru Dezinfectare Lenjerie Intima - puneti 6 picaturi pe chilot si bagati-l la masina de spalat rufe pentru a dezinfecta lenjeria intima in cazul in care aveti si candida vaginala

 

- Curatati aerul din incaperi prin aromaterapie, puneti 9 picaturi de ulei de oregano salbatic cu 80% carvacrol in difuzorul de aromaterapie

ulei de oregano salbatic pentru aromaterapie

Uleiul de oregano sălbatic cu 80% Carvacrol are în compoziție doar ingrediente naturale:

  • Ulei organic de oregano salbatic cu minim 80% Carvacrol
  • Ulei de măsline extra virgin;

Comandă acum pe Plantum.ro la cel mai bun raport calitate/preț și bucură-te de beneficiile uleiului de oregano sălbatic cu 80% Carvacrol!

Plantum @ Mar 11, 2020 +