Imunitatea copilului tau in sezonul rece

Începutul anului şcolar reprezinta ocazia potrivita pentru parinti de a incepe cumparaturile pentru scoala. O serie de probleme pot aparea cu acest prilej. Rechizitele, culoarea lor sau uniforma care trebuie achizitionata. 
Tot acum apare stresul părinţilor că cei mici se pot molipsi de diverse boli. Il poti ajuta pentru a-şi întări sistemul imunitar: prin administrarea unui tratament pentru creşterea imunităţii şi apoi, dacă a contractat boala, să fie tratată cu remedii naturiste.


Aerul curat si razele de soare sunt esentiale pentru sistemul imunitar. Obisnuieste-ti copilul sa stea in aer liber, fie ca afara e vreme frumoasa sau nu. Imbraca-l bine si scoate-l afara chiar daca afara sunt temperaturi variate. Numai asa organismul lui se va adapta la senzatiile de cald sau rece. 


ECHINACEA PENTRU COPII 29.6ML


 


Contribuie la:

 


cresterea numarului si activitatii celulelor sistemului imunitar;
stimularea fagocitelor;
inhibarea hialuronidazei, enzima secretata de bacterii care le faciliteaza patrunderea in celulele sanatoase;
inhibarea reproducerii bacteriene, virale, fungice;
stimularea regenerarii tisulare;
reducerea inflamatiilor.


 
Echinaceea este foarte importanta pentru sistemul imunitar si pentru preventia infectiilor, mai ales a celor respiratorii.


Propolisul este un compus care se poate administra datorita calitatii lui antibacteriene. In fiecare dimineata, ii poti da copilului tau propolis cu o lingurita de miere sau cu o cana de ceai cald cu lamaie. 


 


ULEI CATINA + COENZIMA Q10 - 30CPS


Uleiul obţinut din fructul de cătină se remarcă prin conţinutul ridicat de vitamine şi provitamine, printre care cei mai importanţi sunt carotenoidele. Coenzima Q10 este o substanţă prezentă în toate celulele organismului şi joacă un rol major în transportul energiei necesare la nivel celular. Este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biochimice. Studiile clinice arată că suplimentarea alimentaţiei cu coenzima Q10 creşte capacitatea funcţională a inimii şi reduce considerabil predispoziţia la infarct. De asemenea, s-au obţinut rezultate remarcabile în încetinirea procesului de îmbătrânire şi combaterea obezităţii. Combinaţia unică de ulei de cătină şi coenzima Q10, creşte biodisponibilitatea compuşilor activi prin sinergism reciproc.


 


 


 


 


Catina este o planta bogata in vitamine, minerale si aminoacizi. Este foarte buna ca metoda de intarire a imunitatii, mai ales in cazul copiilor anemici si fara pofta de mancare. Catina se gaseste fie sub forma de sirop, fie sub forma de pulbere. Siropul poate inlocui sucurile din comert, deoarece este foarte gustos si poate fi consumat fie ca atare, fie diluat cu apa.

Plantum @ Sep 17, 2014 +