Cum sa-ti protejezi copilul!

Nasul infundat.


Raceli constante. Gripe recurente.


Deranjari gastro-intestinale.


Dar nu toti copiii se imbolnavesc. Nu toți copiii au nasul infundat. Nu toti copiii vor contracta virusi. 
Copiii de toate vârstele vin cu infectii recurente si sistemul imunitar afectat care atrage fiecare virus ce le traversează calea. 
De asemenea multe instrumente puternice sunt la dispoziția părinților pentru a stimula cu ușurință sistemul imunitar copilului lor în condiții de siguranță și în mod eficient.
Nu trebuie decat să accepte situația actuală si starea copilului de sănătate. Putem lua de fapt, măsuri pentru a stimula apararea sistemului imunitar, vindecarea rapida și pentru a ajuta să câștige un nivel mai mare de sanatate.
Iată cum:


Sistemul imunitar la copii poate fi afectat, dacă acestia sunt în mod constant bombardati cu intoleranta alimentara, aditivi, conservanți și zahăr. Când un copil are o alergie alimentara, digestia suferă, inflamatia este prezenta si activitățile lui sunt ingreunate, ceea ce face alungarea virusilor si bacteriilor mult mai dificil. Este o poveste similară cu cea conform careia atunci când un copil ia mai mulți aditivi și conservanți decât corpul lui poate face față.
Zahărul a fost demonstrat în numeroase studii clinice pentru efectul lui de a suprima efectiv imunitatea. Pentru a păstra sanatatea copiilor bine, trebuie sa se limiteze aportul total de aditivi, zahăr, și de a afla care alimente sunt alergeni. Concentreaza-te pe o mulțime de legume proaspete, cereale integrale, nuci, seminte, legume, ouă, carne.
2 Menținerea sanatatii copilului tau!
Probioticele sunt bacterii prietenoase de ajutor care apar în mod natural în intestinele noastre. Ele protejeaza tractul digestiv, ne ajuta la digestia alimentelor, ajuta la curatarea toxinelor și ne protejeaza de bacterii și viruși invadatori. Când acest echilibru bacterian devine perturbat la copii, putem vedea schimbări în capacitatea copilului de a se îngriji si proteja de infectii. 


FIRST DEFENSE 118.5ML


 


EFECTE First Defence:


 


Contribuie la:

 


- echilibrarea sistemului imunitar:stimuleaza producerea imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T;
- stimuleaza imunitatea specifica (dobandita)  umorala si celulara;
- creste numarului de fagocite – celule care inglobeaza si distrug agentii patogeni;
- stimuleaza imunitatea nespecifica (innascuta) antiinfectioasa;
- reducerea timpului de recuperare dupa toate tipurile de infectii;
- reducerea stresului oxidativ: ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi. 


PENTRU A COMANDA PRODUSUL CLICK PE FOTO 
Vă recomandăm un supliment probiotic care contine Lactobacillus și Bifidobacteria - între 5 și 20 de miliarde de unități formatoare de colonii (UFC) pe zi, în funcție de vârstă.
3 Ajuta la calmarea stresului și anxietate
În lumea de astăzi, părinții sunt suprasolicitati, copiii sunt ocupati și toată lumea suferă. Organismele de copii au același răspuns in fata bolilor - cortizolul si adrenalina lor crește. Când acest nivel în hormonii de stres este susținut, ca răspuns sistemul lor imunitar este slabit.
Este important pentru copii să aibă timp liber, timp de joacă creativă și pur și simplu momente de odihnă. 
4 Asigurați-vă că somnul este suficient de bun.
Cei mai mulți copii nu primesc cantitatea necesară de somn. În funcție de vârstă, copiii au nevoie de între zece și 14 ore de somn pe zi. Și calitatea somnului este cea care contează cel mai mult. Pentru secretia corespunzatoare a melatoninei (hormonul nostru de somn), copiii au nevoie să doarmă în întuneric, fără o lumină de noapte. Deoarece frecvența electromagnetică a fost demonstrata, de asemenea, că afecteaza calitatea somnului, asigurați-vă că in camera copilului tau este totul scos din priză. Asigurați-vă că toate dispozitivele electronice sunt deconectate sau mai bine, doar păstrați-le într-o altă cameră.

 


MIERE MANUKA CU EXTRACT DE ALOE 250GR MGO 250+


 


Mierea de Manuka are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal (MGO),substanta responsabila pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.


Mierea de Manuka are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal (MGO), substanta responsabila pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Mierea de Manuka cu extract de Aloe Vera este o combinație unică de două ingrediente naturale cunoscute, pentru a sprijini sanatatea digestiva. Concentrația de Aloe Vera din aceasta miere este echivalenta cu 1 litru de suc Premium Aloe Vera. Acest mix natural va ajuta in mentinerea unei sanatati digestive si a unei stari de bine in general.


PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE FOTO


5 Amintiți-vă că febra ajuta la lupta impotriva infectiilor.


Deși mulți părinți intra in panica la primul semn de creștere a temperaturii in termometru, este important să se recunoască faptul că febra este doar un semn și nu o boală în sine. Febra este raspunsul organismului copilului la o infectie si fara ea, corpul ei nu este la fel de eficace în combaterea bolii. Adevărul este, sistemul imunitar copilului tau functioneaza mai bine la o temperatură prea mare, astfel încât ea poate obține mai bine mai repede. Vă rugăm să rețineți că în timp ce eu fac încuraja febra, este important pentru a vedea un medic pentru a vă asigura că febra nu este un semn că ceva se întâmplă.
6 Suplimentele si plantele poate face minuni.
Cele mai bune suplimente pentru a stimula sistemul imunitar al unui copil sunt vitamina D și zincul. Ierburile precum sfecla și Astragalul sunt favoritele pentru infectii recurente ale tractului respirator. Pentru alergii, ulei de pește, vitamina C si urzicile.

Plantum @ Oct 15, 2014 +