Cum functioneaza sistemul tau imunitar?

Sistemul imunitar este compus din celule speciale și substanțe chimice care lupta impotriva infectiilor. Celulele albe din sange care alcatuiesc sistemul imunitar sunt produse în măduva osoasă. Aceste celule se deplaseaza prin sânge și țesuturi. De fiecare dată când un microb ( sau germeni) este depășit, sistemul imunitar isi aminteste ca a intervenit un microb. Dacă organismul vine în contact cu acel microb nou, acesta va fi învins rapid.


Sistemul imunitar produce, de asemenea, proteine numite anticorpi care pot ajuta la neutralizarea infecției sau toxinele pe care unii germeni ii produc.


Când pielea este rupta, taiata microbii pot intra prin tăietura. Sistemul imunitar creează o apărare la această invazie, care include următoarele:
Celulele albe din sânge care inconjoara vasele de sange trimise printr-o alarmă chimică catre celulele deteriorate. Celulele albe din sange trec imediat la tăietura produsa deja și încep să "manance" din bacterii. Puroiul este de fapt microbi moarte și moarte de celule albe din sange.
Limfocitele sunt un alt tip de celule ale sistemului imunitar. B-limfocite încerca să identifice microbul. În cazul în care microbul a fost învins înainte, limfocitele știu ce trebuie să fie făcut în scopul de a ucide anticorpii.
Există un număr de limfocite T. Celulele Helper ajuta limfocitele B pentru a produce anticorpi. Celulele ucigase ataca infectia. Celulele supresoare ajuta pentru a intari sistemului imunitar.


 


PROTOCOL IMUNOREX FORTE


 


STIMULENT CU SPECTRU LARG PENTRU SISTEMUL IMUNITAR


 
 


Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stress, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Hipertrofie prostatica, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza,  Anti virotic, Anti bacterian, Boli infectioase cronice, Gripe, Alergii, Oboseala cronica, Cancer, Hepatita.
 


 
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS
Sistemul limfatic


Sistemul limfatic este parte a sistemului imunitar. Acesta este alcătuit din ganglioni limfatici intalniti ca microbi capcană in splina (un organ de filtrare a sângelui). Limfocitele sunt, de asemenea, găsite în sistemul limfatic.


Febra


O creștere a temperaturii corpului, sau febră, se pot întâmpla la unele infectii. Aceasta este de fapt un raspuns al sistemului imunitar. O creștere a temperaturii poate ucide unii microbi. Febra declanseaza, de asemenea, procesul de reparare a organismului.


Infectiile virale


Sistemul imunitar ține o evidență a fiecărui microb pe care l-a învins vreodată. Acest lucru înseamnă că poate distruge microbul repede dacă intră din nou in corp, înainte de a putea multiplica și face organismul sa se simta rau.


Unele infectii, cum ar fi gripa si raceala, trebuie să fie anihilate repede, pentru că exista atât de multe virusuri diferite care pot cauza aceste boli.


Imunizarea 


Imunizarea functioneaza prin imitarea raspunsului imun natural al corpului. O cantitate mică de virus special tratat, bacterie sau toxină (vaccin) este injectat în organism. Organismul face apoi anticorpi. În cazul în care o persoană vaccinată este expusă la un real virus, bacterii sau toxine, ei nu se vor îmbolnăvi.


Vaccinari precum cea pentru boli cum ar fi rujeola si tetanosului, nu sunt permise si nici posibile.

Plantum @ Oct 17, 2014 +