Ce este Quercetina și Dihidro Quercetina? Diferențe și Beneficii

Ce este Quercetina și Dihidro Quercetina? Diferențe și Beneficii.

Sunt din ce in ce mai multi oameni care au început recent să administreze si sa învețe despre beneficiile uimitoare ale vindecării și combaterii infecțiilor prin Extracte Naturale din plante care ofera Regenerare Celulara

Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl are omul și este de datoria fiecăruia să o îngrijească și să o susțină. Cu precădere în zilele de azi, în contextul vieții moderne și haotice și a existenței virusurilor la tot pasul, ai nevoie de un ajutor de nădejde pentru sistemul tău imunitar. Căci dacă ai grijă de imunitate te bucuri de sănătate.

De unde altundeva poate veni un ajutor de nădejde decat din natură? Ea a avut mereu răspunsuri și soluții pentru noi, trebuie doar să gasesti cea mai buna soluție. Beneficiile plantelor și ale extractelor naturale din plante sunt cunoscute de mii de ani, însă abia în ultimii 40 de ani cercetătorii au descoperit Quercetina și mai nou Dihidro Quercetina, dar și beneficiile pe care aceste extracte naturale le au pentru organism.

Tu ai aflat ce este Quercetina?

Quercetina este un flavonoid ( acel pigment natural care coloreaza plantele , legumele si fructele), care are proprietăți biologice bune pentru corpul uman.

Ce este un flavonoid și care este funcția lui?

Flavonoidele ajută la reglarea activității celulare și la combaterea radicalilor liberi care provoacă stres oxidativ asupra corpului. În termeni mai simpli, vă ajută corpul să funcționeze mai eficient, protejându-l în același timp împotriva toxinelor și a factorilor de stres de zi cu zi. Flavonoidele sunt, de asemenea, agenți antioxidanti puternici.

Asadar quercetina poate îmbunătăți membrana celulara ajungandu-se astfel sa ai o imunitate de invidiat, sa faci performanța mentală, fizică și poate reduce riscul infecțiilor. Cantitatea de quercetină regăsită în legume sau fructe este diferită și variază în funcție de prospețimea și originea lor, totodata cantitatea de quercetină administrată astfel este destul de mică.

quercetina

 

Beneficiile pe care le are quercetina și consumul ei corespunzător

Vești bune! Consumul de quercetină într-un mod corespunzător are o gamă largă de acțiuni biologice, inclusiv activități anti-cancerigene, antiinflamatorii și antivirale, iar din acestea decurg multe alte beneficii derivate.

Vestea mai puțin bună este că multe persoane nu consumă alimente bogate în quercetina, iar acest lucru nu se întâmplă din lipsă de informare, ci din cauza faptului că, în mod natural, în legumele și fructele din import, cantitățile de Quercitină sunt mici, iar sub formă de suplimente alimentare in capsule absorbția este de multe ori lenta. Unul din alimentele bogate in quercetina este ceapa rosie. Intrebarea este: ai putea manca zilnic măcar o ceapă rosie sau poate chiar două? Sunt sigur ca nu , dar ar fi bine sa o faci ori de cate ori ai ocazia

 

Cand si cum se consumă quercetina clasică la capsule?

Cand ar trebui sa iau quercetina?

Quercetina se administreaza cel mai des atunci cand simti ca imunitatea ta a scazut si ai nevoie sa o echilibrezi

Cum se administreaza corect quercetina?

Când consumati ca produs alimentar (mere, zmeură, ceapă, struguri roșii, cireșe, citrice și legume), quercetina este sigură. Ca supliment alimentar, quercetina poate fi sigură dacă luați cantități rezonabile pentru o perioadă scurtă de timp, cum ar fi 500 miligrame de două ori pe zi timp de 12 săptămâni.

Exista efecte adverse la quercetina?

Unele persoane pot avea anumite reactii adverse, atunci cand quercitina este folosita in doze mai mari de 1000 mg pe zi, pe o perioada mai mare de 12 saptamani. Aceste reactii adverse pot include dureri de cap, greata sau o senzatie de furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor.

De asemenea, este recomandat sa consultati un medic inainte de a utiliza quercitina, in cazul copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanele care au anumite probleme medicale sau care urmeaza un tratament medical, in special pe baza de antibiotice.

Cine ar trebui sa evite quercetina?

Femeile gravide, femeile care alăptează și persoanele cu afecțiuni renale ar trebui să evite quercetina. La doze mai mari de 1 g pe zi, au fost raportate leziuni ale rinichilor.

Pe piata din romania există multe suplimente alimentare de tip quercetina la capsule, dar acest lucru înseamnă că te așteaptă o perioadă îndelungată de testări, încercări și bani cheltuiți ineficient. În plus, ai la dispoziție produse superioare despre care ar fi bine să afli.

Fructele și legumele bio nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică, ele sunt o sursă primordială de quercetina, nutrienți, minerale si vitamine însă aportul de quercetină adus de acestea nu este unul major.

Există produse superioare! Dihidro Quercetina

Așa cum este menționat mai sus, quercetina este un flavonoid găsit în fructe și legume care are proprietăți antioxidante, dar ce știi despre Dihidro Quercetina?

 

Ce este Dihidro quercetina?

Dihidro Quercetina este un bioflavonoid, considerat in unele tări ( in special in Rusia si o parte din America ) cel mai puternic antioxidant natural din lume, cu proprietăți antibiotice și antiinflamatorii, obținut din zadă de Siberia care are beneficii unice

 

 

 

 

 

Dihidro Quercetina

 

 

Ea se găsește în mai multe plante, dar în cantități mici, de exemplu: în fructe cu coajă lemnoasă și in anumite semințe

 

Materia primă inițială cu cea mai mare concentrație de dihidro quercetină este extractul pur din larice siberian și daurian care cresc abundent în Siberia langa zona lacului Baikal unde solul fertil și fluctuatiile bruște de temperatura ii confera acestei specii proprietati curative cum nu prea se gasesc in alte specii de plante.

 

Laricele siberian și daurian cresc numai în Siberia și sunt singurele specii cu o concentrație atât de mare de Dihidro quercetină. Prezența lacului Baikal, fluctuațiile de temperatură și natura virgină a zonei creează un mediu perfect pentru larice și daurian care cresc armonios fără intervenții din partea omului.

 

Resursele de înaltă calitate fac din BioDihidro Quercetina pe care o găsești aici un produs de calitate superioară.

 

Hai pe website să descoperi BioDihidro Quercetina!

Încă te mai gândești la ce să alegi?

Dihidro Quercetina și proprietățile ei sunt cunoscute de oameni de putin timp, la fel și cele ale quercetinei clasice. În ultimii 40 de ani au fost efectuate mai multe studii și au fost descoperite multe beneficii ale ambelor variante, iar concluzia este că Dihidro Quercetina in stare pura este mult mai puternică și se asimilează mai bine sublingual, având structură moleculara diferită față de quercetina simplă.

 

Iată 8 motive să incepi consumul Dihidro Quercetinei - BDHQ:

 

- Are proprietăți puternic antioxidante care combat efectele radicalilor liberi

Stresul oxidativ este un factor pe care îl confruntă toată lumea într-o măsură mai mare sau mai mică. De la ceea ce consumăm (alimente și băuturi cu aciditate crescută), până la aerul poluat, raze puternice de soare și alți factori asemănători oxidează celulele corpului uman.

 

Antioxidanti

Pentru a combate aceste efecte ai nevoie de antioxidanți pe care îi găsești în apa alcalină, în diferite grupe de alimente, dar mai ales în BDHQ (Dihidro Quercetina) care prin acțiunea lui menține celulele sănătoase și vii pentru mai mult timp.

 

Comandă-ți chiar acum un super antioxidant care să te protejeze de efectele nocive ale radicalilor liberi!

Dihidro Quercetina întărește membrana celulară mai bine ca orice altă substanță naturală

Consumul de BDHQ (Dihidro Quercetina) hrănește și întărește membrana celulelor din organism. Cum te ajută acest lucru? Atunci când te confrunți un un virus el nu poate pătrunde în corp decât în momentul în care găsește un punct slab, iar apoi se extinde din celulă slabă în altă celulă slabă până ce se instalează complet.

 

O membrană celulară puternică înseamnă un sistem imunitar puternic și poate rezista în fața multor virusuri și te protejează pe termen lung în mod natural, fără substanțe chimice. Cumpără-ți BDHQ (Dihidro Quercetina) de pe plantum.ro, iar organismul tău se va feri mult mai eficient de virusuri. Acestea se vor lovi de un perete solid care le ține la distanță în momentul în care intră în contact cu tine.

- Consumul de Dihidro Quercetină te energizează și îți îmbunătățește natural starea fizică și psihică

Dihidro Quercetina este extrem de eficientă în cazurile de: oboseală cronică, debilitate, nevroză, lipsa de voință, pierderea motivației, insomnie, activitate accelerată a inimii și frecvente oscilații ale tensiunii arteriale.

Achiziția de BDHQ (Dihidro Quercetina) te va face să-ți iei adio de la stările de oboseală fizică și psihică pe care le confrunți.

Acest extract pur de larice siberian are proprietatea de a energiza și prin urmare stimulează toate sistemele corpului uman, iar efectele devin vizibile inclusiv la nivel psihic. Este indicat tuturor persoanelor care își doresc energie și un sistem imunitar de top.

Dihidro Quercetina se absoarbe rapid și eficient

Spre deosebire de quercetina clasică pe care o găsești sub formă de capsule, care nu se absoarbe eficient de multe ori și care nu îți oferă aceleași beneficii, BDHQ se prezintă sub formă de pulbere și se administrează sublingual ceea ce asigură o pătrundere rapidă a substanței active în fluxul sanguin. În doar câteva secunde corpul tău primește un boost cu antioxidanți de înaltă calitate.

- Pune frana procesului de îmbătrânire a celulelor cu BDHQ!

Nu mai este un secret că îmbătrânirea este într-o bună măsură reprezentată de efectele radicalilor liberi care provoacă procese de oxidare. Prin administrarea de antioxidanți puternici precum BDHQ (Dihidro Quercetină) combați repercusiunile stresului oxidativ și al radicalilor liberi, reușind astfel să încetinești ritmul în care celulele organismului mor și, prin urmare, îmbătrânirea.

 

Timpul trece peste noi toți, dar ritmul în care acest lucru devine vizibil poate fi controlat. În plus, atunci când vorbim despre îmbătrânire nu ne referim doar la aspectul exterior al organismului, ci și la cel interior.

 

Îmbătrânirea se petrece și pe exterior și pe interior, mai precis țesuturile și organele îmbătrânesc și ele, iar asta înseamnă că pot ceda mai ușor. Efectele puternice antioxidante ale BDHQ (Dihidro Quercetina) lucrează pentru întregul organism. Convinge-te și tu de acest lucru și comandă-ți BDHQ (Dihidro Quercetina)!

Ce spun oamenii de știință despre Dihidro Quercetină

Societatea Americană de Oncologie comunică și ea despre succesele experimentelor clinice cu quercetină efectuate la pacienţii identificați cu cancer de colon.

Alte studii susțin că introducerea Dihidro Quercetinei în terapia convențională la hipertensiune și aritmii cardiace, îmbunătățește eficiența tratamentului.

BDHQ este considerat de anumiți cercetători din Rusia un etalon pentru imunitate dintre produsele descoperite până în prezent.

Acest supliment alimentar recunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant natural disponibil, atent studiat de specialiști și cu multiple beneficii pentru organism nu trebuie să-ți lipsească din casă! Comandă-l ușor pe website-ul plantum.ro!

Variante de suplimente alimentare pe piață românească - Quercetină si Dihidro Quercetină

Pe piața românească, dar și pe cea internațională există mai multe variante de suplimente care conțin quercetină clasică. Majoritatea se prezintă sub formă de capsule și au prețuri cuprinse între 40 și 188 de lei ( o parte le gasesti aici , click ). Aceste produse au o absorbtie mai lenta, iar puterea de acțiune pe care o au nu se poate compara cu cea a BDHQ, care este net superioară din punct de vedere al beneficiilor, pretul variaza intre 1500 si 1700 de lei 

BDHQ (Dihidro Quercetina) de Siberia este produsă exclusiv din Laricele siberian și daurian care cresc în pădurile virgine din zona respectivă. Astfel se obține o formă pură de Dihidro Quercetină, fără aditivi chimici, impurități sau substanțe de balast și este disponibilă pe website-ul plantum.ro.

Clișeul „halatul, cât e halatul?” nu este valabil atunci cand discutam de sanatate, pentru ca sănătatea ta nu are preț

Diferența de preț dintre Quercetina clasică și dihidro quercetina disponibilă pe plantum.ro este justificată în primul rând prin diferența de calitate și beneficiile net superioare oferite de BDHQ, dar și de originile speciale pe care aceasta din urmă le are.

Ca o paranteza , vreau sa va relatez o discutie cu un prieten, care zilele trecute s-a scuzat, ca nu poate veni la partida de sah, pe care o jucam in mod constant sambata, pentru ca merge in Mall sa-si faca un credit, pentru achizitie unui telefon ( caci cel vechi l-a scapat pe jos si  nu mai putea fi reparat ).

Eu: pai ...si de ce trebuie sa-ti faci credit ?

El: pai costa 5800 de lei!

Eu: pai ...si cand ti-am propus un plan de nutritie si cateva suplimente pentru oboseala aia a ta ( ca te plangeai ca esti obosit dupa 12 ore de munca zi de zi ) ...ai zis ca e mult 1800 de lei... si ca nu ai timp sa prepari zilnic mancare prospata

El: asa e, dar fara telefon e urat, am toate aplicatiile utile, face poze HD, are 4 camere video...procesor de ultima generatie, etc

Eu: No comment..............

Acestea fiind spuse , exista si oameni pentru care lucrurile materiale sunt mai presus decat sanatatea lor si chiar daca ai aloca timp sa le explici ce e mai important nu o sa reusesti oricat de drag ti-ar fi omul ala. Cu siguranta o sa constientizeze importanta sanatatii, cand cele 12 ore de munca zi de zi se vor reflecta intr-o afectiune mult mai grava unde telefonul de 5800 de lei nu are cum sa-l ajute!

Ia-ti Dihidro Quercetina de aici și te vei convinge că prețul este la un nivel just raportat la calitatea produsului și la beneficiile oferite.

Simți efectele imediat si ai beneficii pe termen lung! Dihidro Quercetina se absoarbe mult mai rapid în organism

Un flacon de BDHQ conține 13 g de Dihidro Quercetină 98% pură sub formă de pulbere (extract pur), nu conține aditivi suplimentari, agenți de umplere, coloranți sau conservanți.

Extractul are un gust ușor amar și se administrează sublingual în doze de 70 mg (o linguriță rasă). Daca esti mai sensibil la papilele gustativve si gustul iti creaza un disconfort, se poate dizolva într-o cantitate mică de apă sau fresh de portocale (30-40 ml). Se ia o dată pe zi, cu 30 minute înainte de o masă sau la o oră și jumătate după masă.

Produsul are biodisponibilitate mare, iar acest lucru înseamnă că pulberea conține până la 30% particule cu dimensiuni apropiate de nanodimensiuni, iar modul special de administrare, sublingual, permite o pătrundere rapidă în fluxul sanguin.

Efectul? Un adjuvant extrem de puternic cu o activitate antioxidantă sporită prin forma activă de izomeri, aceeași formă ca și în larice).

Uită de pret de dragul sănătății tale!

O persoană responsabilă își consumă resursele financiare într-o manieră gândită, pe lucruri care reprezintă necesități, dar și pe lucruri destinate relaxării sau plăcerilor personale.

Sănătatea ta merită atenție și resurse financiare tocmai fiindcă ea reprezintă o necesitate. În plus, investind în sănătatea ta te asiguri că te bucuri în continuare de tot ceea ce îți face plăcere, prevenind bolile și afecțiunile, mai mulți bani risipiți, timp și stres.

 

Cantitatea de produs dintr-un flacon de BDHQ conține 13 g de Dihidro Quercetină 100% pură, împărțită la o doză zilnică de 70 mg, ea este suficientă pentru 180 de zile.

Așadar, prin împărțirea costului la timpul pe care îl acoperă un flacon, vei constata că prețul unei doze zilnice este chiar unul mic.

 

Viitorul ți-l planifici chiar tu! Ai grijă de sănătatea ta cu BDHQ (Dihidro Quercetina) !

În graba de zi cu zi și în haosul vremurilor moderne ai puține momente de respiro în care să te gândești cu adevărat la ce este important pentru tine, de ce ai nevoie și cum să acționezi preventiv pentru binele tău. Dacă ai ajuns până la aceste rânduri înseamnă că ai aflat cum să ai grijă de sănătatea ta.

 

Poate că pana astăzi nu au fost toate bune, in schimb poți face ceva bun, incepand de acum pentru ziua de mâine și restul zilelor ce vor veni. Iti poti achizitiona chiar acum BDHQ de aici, un produs 100% natural ce poate fi consumat atat de persoanele care au mici probleme de sanatate ( 1 lingurita rasa/zi ) cat si de persoanele care au probleme grave de sanatate ( pana la 4 lingurite pe zi ), excepție făcând femeile însărcinate si femeile care alapteaza și copiii cu vârstă mai mică de 16 ani.

 

Investește în sănătatea ta de azi printr-o achiziție conștientă și informată! Achiziționează chiar acum BDHQ pe plantum.ro!

Autor: Marius Cristian - Nutritionist

 

 

 

Plantum @ Jun 05, 2021 +