Beneficiile ceaiului verde cu ghimbir

Avantajele ceaiului verde cu ghimbir

 

Ghimbirul este o planta ce se foloseste de mii de ani in medicina asiatica tradiționala. Acesta reprezinta un remediu naturist pentru numeroase afectiuni.

În medicina Ayurvedica, ghimbirul este unul dintre cele mai apreciate și utilizate plante. Acesta se poate consuma ca atare, adăugându-l în diferite preparate, însă cel mai indicat mod de a-l consuma este sub formă de infuzie de ceai.

Varianta lichidă este cea mai eficientă și rapidă formă de absoarbere de către organism.

Beneficiile ceaiului verde cu ghimbir

 

Întărirea sistemului imunitar - în sezonul rece, sistemul imunitar este mai slăbit și din acest motiv este predispus la răceală și gripă. Ghimbirul contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar, iar împreună cu ceaiul verde, ajută organismul să se protejeze de viruși.

Revigorarea fizică și mentală - stilul alert în care trăim are ca efect un consum mult mai rapid al energiei, fapt pentru care avem nevoie de alimente și băuturi pentru energizare. Ceaiul verde cu ghimbir este ideal pentru reîmprospătarea organismului, într-un mod sănătos. Efectul energizant durează un timp îndelungat, fără să determine efecte secundare.

Reducerea efectelor produse de substanțe chimice toxice - nu ne putem proteja mereu de parabenii din produsele pe care le utilizăm, dar putem contracara o parte din efecte. În acest caz, ceaiul verde cu ghimbir este un aliat puternic.

Diminuarea stărilor de disconfort abdominal - problemele digestive ne pot influența buna dispoziție, ceea ce poate afecta relațiile cu cei din jur. Se recomandă includerea ceaiului verde cu ghimbir în dieta zilnică, atunci cânnd se servește o masă mai grea.

Ameliorarea stărilor de migrenă - durerile de cap pot afecta negativ activitatea zilnică. În aceste situații, acest remediu natural poate avea o contribuție semnificativă asupra eliminării acestor stări.

Recomandare: Alege ceaiul verde cu ghimbir Mount Himalaya Tea Ginseng & Ginger 40 grame pentru numeroasele sale beneficii.

Plantum @ Oct 23, 2015 +