ULEIUL DE COCOS RAW VIRGIN ORGANIC – SECRETUL UNUI PAR CA LA HOLLYWOODStiati ca Nicole Scherzinger si Kourtney Kardashian folosesc uleiul de cocos pentru ingrijirea parului?


          Desi in Romania nu este foarte cunoscut pentru proprietatile sale miraculoase, uleiul de cocos este extrem de folosit in India, ca tratament de ingrijire a parului. Daca v-ati intrebat de ce populatia din aceasta zona au o podoaba capilara de invidiat, acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea persoanelor, in mod special femeile din aceasta zona, folosesc uleiul de cocos zilnic in ingrijire parului.
          Datorita proprietatilor sale unice si efectului sau asupra parului, vedete cunoscute la nivel international precum Kourtney Kardashian si Nicole Scherzinger au declarat ca folosesc uleiul de cocos raw virgin organic pentru ingrijirea permanenta a parului. (sursa: Instagram.com)


 


De ce alegem uleiul de cocos  raw virgin organic? 
          Uleiul de cocos Raw Virgin Organic este unul dintre cei mai buni nutrienti naturali pentru par. Detine proprietati care ajuta la o crestere sanatoasa a parului si ii ofera stralucire.
Uleiul de cocos este cel mai eficient ulei pentru tratarea parului deteriorat. Este unul dintre putinele uleiuri care patrund in profunzimea parului, din acest motiv este mai bun decat alte uleiuri naturale sau sintetice. Impiedica ruperea parului, ajutand la procesul de crestere al acestuia. Acest lucru nu inseamna ca va schimba ritmul genetic de crestere al acestuia, ci va participa la mentinerea starii de sanatatea acestuia.
          De asemenea uleiul de cocos are proprietatea de a reda stralucirea naturala a podoabei capilare. Acesta poate fi folosit pentru a mentine stralucirea si sanatatea parului.


 


Cum  folosim uleiul de cocos in tratamentele de ingrijire a parului?
Balsam pentru par. Uleiul de cocos Raw Virgin Organic poate fi ca un excelent  balsam dupa fiecare spalare a parului. Acesta furnizeaza proteinele necesare pentru hidratarea si regenerarea parului deteriorat.


 


Tratament contra matretii. Uleiul de cocos este cunoscut si ca un bun remediu impotriva matretii. Pentru eficienta tratamentului este recomandat sa folositi uleiul de cocos Raw Virgin Organic, la fiecare spalare, masand foarte bine scalpul, timp de 10-15 minute. Pentru a va asigura ca scalpul dumneavoastra nu va mai fi predispus la matreata, este important ca o data pe saptamana sa folositi uleiul de cocos Raw Virgin Organic ca masca pentru par, lasandu-l sa actioneze pe tot parcursul noptii.


 


Masca tratament pentru regenerarea si recapatarea stralucirii parului. Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietatile sale unice de hidratare a firului de par. Pentru rezultate optime de regenerare a parului deteriorat, este recomandata masca tratament cu ulei de cocos.  Masca se aplica atat pe scalp cat si pe lungimea firului de par, masand foarte bine parul si scalpul timp de 10-15 minute. Se infasoara intr-un prosop si se lasa sa actioneze pe toata durata noptii.
Este ideal a pastra masca pe par timp de 14 ore, ca acesta sa isi ia tot ce ii este necesar din uleiul de cocos. Masca trebuie folosita de 3 ori pe saptamana, pana parul isi recapata sanatatea si se regenereaza complet. Este de asemenea recomandat ca, dupa tratament, sa folositi masca de par cel putin odata pe saptamana, pentru intretinere, evitand astfel degradarea parului pe viitor. Pentru intretinere, recomandam a fi folosit ulei de cocos si pe varfurile parului dupa fiecare spalare.


Masca cu ulei de cocos, ajuta de asemenea si la intarirea firului de par facandu-l mai sanatos, ajutandu-l in procesul de crestere si totodata la recapatarea stralucirii naturale a acestuia.


       


  Pentru rezultate optime, va recomandam


ULEIUL DE COCOS RAW VIRGIN ORGANIC de la JEEVA
 


Cum recunoastem daca uleiul de cocos care l-am achizitionat este Raw virgin organic?
              Procesul este foarte simplu. Este recomandat sa introduceti intr-un vas cu apa calda care sa depaseasca 25 de grade, borcanul de ulei de cocos, pana se transforma in lichid.
Daca uleiul este limpede, transparent, atunci inseamna ca uleiul pe care l-ati procurat este ulei virgin, organic.
In cazul in care are o culoare galbuie, uleiul procurat este ulei rafinat de cocos.
In cazul in care nu se topeste si ramane in tare solida, nu este un ulei ci crema de cocos ce are in compozitie faina de cocos, drept pentru care nu se topeste.  


 

Plantum @ Apr 16, 2015 +
Close