Uleiul de Cocos Jeeva Sprijina Proaspetele Mamici


 


Maternitatea este un statut sacru și proaspetele mamici își doresc să își asigure sănătatea lor ,cat si a copiiilor lor, urmărind o dietă și un stil de viață sănătoas. Nu este de mirare că acestea caută cel mai sigur produs cu ingredient natural, blând și cu cele mai puține efecte secundare.
Uleiul de cocos este un campion absolut al cărui beneficii sunt nelimitate, în special pentru mamele însărcinate și care alăptează. 

Dieta
Nimeni nu poate susține că laptele matern nu este cel mai bun lapte pentru copil. Elementele unice ale laptelui matern, care se găsesc de asemenea în uleiul de cocos, sunt acidul lauric și acidul caprilic. Acestea sunt acizi grași cu lanț mediu, cu proprietăți antivirale și antibacteriale, care întăresc sistemul imunitar al copilului.
Mamele care alăptează, care include uleiul de cocos Jeeva extra virgin în dieta lor, au o calitate și un volum superioare de lapte de sân. Având în vedere că dieta unei mame afectează în mod direct sănătatea copilului, este important de observant faptul cp uleiul de cocos este delicat cu organismul copilului, ajutându-l să crească și să se dezvolte sănătos.Controlul greutății
Organismele mamelor care alăptează înmagazinează grăsimi pentru a le permite să își alăpteze copiii. Acidul lauric si acidul caprilic din dietele lor adaugă la aceste grăsimi, ajutându-le să își recapete greutatea normală după momentul înțărcării copilului. În momentul în care mamele care alăptează adoptă o dietă bogată în alimente întregi, ce include fructe, legume, nuci, seminte, protineslabe și ulei de cocos extra virgin Jeeva, își asigură lor și copiiilor lor cea mai puternică sănătate!Ameliorarea durerilor
Una dintre cele mai commune probleme ale mamelor care alăptează o reprezintă sfârcurile dureroase și sânii umflați și dureroși.
Masajul sfârcurilor și a sânilor cu ulei de cocos ajută la ameliorarea durerilor și menține pielea suplă și fină. Uleiul de cocos poate fi folosit, de asemenea, în apa de baie, pentru a menține pielea hidratată.


 


 


 

Îngrijirea pielii și îngrijirea părului
Proaspetele mame își simt, de regulă, pielea uscată, cu mâncărimi și vergeturi, care poate fi vindecată prin aplicarea de ulei de cocos. Supărată din cauza căderii părului? Fă din uleiul de cocos parte din ritualul tău de îngrijire a părului.
Uleiul de cocos extravirgin Jeeva ajută de asemenea la ameliorarea grețurilor matinale, a arsurilor de stomac și indigestii, în timp ce echilibrează glicemia și ajută la menținerea diabetului subcontrol.
Mamele care alăptează vor fi încântate să afle că este foarte ușor să înlăture dermatita seboreică infantilă, iritația provocată de scutece și să vindece infecțiile cu candida și eczemele cu ajutorul uleiului de cocos.Uleiul de cocos este atât de sigur de utilizat încât laptele pentru copii îl include foarte des ca ingredient. Cînd ești obosită după o zi lungă, folosește o lingură de ulei de cocos ca un energizant instant pentru a-ți recăpăta tonusul!Uleiul de cocos este acum un ingredient cheie inclus în loțiunile și cremele pentru copii. Uleiul de cocos extra virgin Jeeva, presat la rece și procesat la rece, împreuna cu gama sa de produse pentru copii.
Pentru a comanda Uleiul de Cocos de la Jeeva dati click >> aici <<


 

Plantum @ May 09, 2016 +