Tratament Naturist Pentru Stafilococul Auriu

 

 

Ce sunt stafilococii?

Sunt bacterii ce au o forma rotund-ovala (coci). Au un diametru de 0.5 – 1,5 microni si sunt dispusi in gramezi (ca si ciorchinele de struguri).

Exista 27 specii de stafilococi, dintre care cele mai raspandite sunt: Staphylococcus saprophyticus, Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus schleiferi si Staphylococcus lugdunensis.

Sunt responsabili de producerea unei game largi de infectii, de la cele mai superficiale pana cele mai grave (cum ar fi meningita sau septicemia). Transmiterea lor se poate face direct interuman sau prin intermediul unor obiecte (prosoape, lenjerie).

 

Despre Staphylococcus Aureus

Numele sau vine de la pigmentul auriu cu care se prezinta. Este destul de rezistent, fiind capabil sa supravietuiasca in mai multe situatii, cum ar fi: in produsele uscate, la actiunea alcoolului etilic (pentru aproximativ 10 minute) si la 60 de grade Celsius (pentru 60 de minute).

In mod normal se gaseste pe pielea si mucoasele omului, ale mamiferelor si pasarilor. Multi cercetatori au descoperit ca acesta se poate gasi si pe mucoasa nazala a 30% dintre persoanele sanatoase. Procentul este mai mare la personalul din spitale, diabetici, pacienti dializati si la cei ce folosesc droguri intravenoase.

 

Care sunt manifestarile produse de catre Stafilococul Auriu?

Manifestarile clinice produse de catre infectiile cu stafilococul auriu se datoreaza fie inmultirii bacteriene – infectii, fie toxinelor secretate de acesta – intoxicatii.


Intoxicatiile stafilococice sunt:

 

- sindromul de soc toxic


- sindromul pielii oparite


- toxiinfectia alimentara

Principalele infectii sunt cele purulente, dintre care cele mai frecvente sunt:


- infectiile tesutului subcutanat: hidrosadenite, mastite, abcese


- infectii ale pielii: acnee,furuncule, orjelet, foliculite, suprainfectiile plagilor


- infectii ale scheletului: osteomielite, artrite

 

- infectii respiratorii: faringite, bronsite, pneumonii, empieme

- infectii generalizate: septicemii,  meningite, endocardite cu diseminari secundare cu formare de abcese in diferite organe.

 

Diagnostic

 

Diagnosticarea infectiilor cu S. aureus este facila. Procesul consta in descoperirea bacteriei in materialele purulente recoltate de la locul infectiei.

Mai greu este punerea unui diagnostic intoxicatiilor. Acest lucru se intampla deoarece intoxicatia nu presupune si infectia, iar S. aureus este de obicei absent in acest caz. Determinarea diagnosticului se face de obicei la un laborator specializat, dar analizele sunt dificil de realizat.

 

Tratament Naturist pentru Stafilococul Auriu - Miere de Manuka 100% RAW mgo 600+

 Majoritatea medicamentelor destinate combaterii unei astfel de bacterii au deseori efecte adverse, in mod special asupra mucoasei gastrice.De aceea tratamentul trebuie ales cu foarte multa grija.

Mierea de manuka  are efect de combatere asupra acestei bacterii, actionand ca un antibotic si totodata ca un antibacterian asupra bacteriei. Totodata, spre diferenta de antibioticele chimice, mierea de manuka protejeaza mucoasa stomacala, evitand in acest fel problemele pe care le cauzeaza des antibioticele.  

 Este recomandata de foarte multi specialisti in acest caz deoarece:

 

-este considerata cel mai bun antibiotic natural.

-este destul de puternica pentru a ameliora afectiunile sistemului digestiv.

-este bogata in nutrienti .

-are proprietati naturale de a termina problema cu stafilococul auriu sau Helicobacter Pylori

-este 100% raw, nefiind procesata termic sau pasteurizata;

 miere de manuka mgo 600+  

 Mierea de manuka contine:

 

-enzime vii

 

-antioxidanti

 

-fitonutrienti

 

Miere de Manuka ideala  pentru combaterea bacteriei este cea cu MGO 600+ sau (acesta fiind nivelul superior de activitate care este destinat ameliorarii afectiunilor cronice sau acute).

 

 

Mod de administrare:


1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese


A nu se administra copiilor sub 1 an!


Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

 

 

Plantum @ Feb 21, 2015 +