Tratament 100% Naturist pentru Gastrita

Ce este gastrita?


Gastrita reprezinta o maladie la nivelul mucoasei stomacale, fiind evidentiata prin inflamatia acesteia ce poatet fi cicatrizata  sau se poate inrautati ducand la alte complicatii.


 


Care sunt semnele si simptomele gastritei?


Cele mai evidente semne care ar  trebui  sa va alarmeze in ceea ce priveste aparitia gastritei sunt:  • Arsurile stomacale

  • Senzatia de balonare

  • Senzatia de satietate

  • varsaturi


In rare cazuri afectiunea poate fi si asimptomatica, de aceea este recomandata  consultarea unui medic specialist cand nu exista manifestari destul de clare.


 


Forme ale gastritei
                Pana in prezent exista doua forme ale gastritei in functie de stadiul de agravare si anume gastrita acuta si gastrita cronica.  • Gastrita acuta este o forma usoara de gastrita ce poate fi tratata cu usurinta . Cauze posibile ale sale ar putea fi consumul de bauturi acidulate, medicamente  sau alimente care au agresat mucoasa stomacala.

  • Gastrita cronica este o forma mai grava de gastrita care se trateaza mult mai greu si prezinta dureri, deseori permanente .


 


Tratament naturist pentru gastrita, cu Miere de Manuka RAW activa 16+!


Este recomandata  tratarea gastritei cu miere de Manuka RAW activa deoarece spre deosebire de antibioticele sintetice folosite in  combaterea unei astfel de bacterii, aceasta nu are efecte adverse.


In cazul gastritei, este recomandat a se administra Miere de Manuka  , fiind in prezent cel mai puternic antibiotic natural din lume. Spre exemplu, mierea de manuka 16+ contine 16% solutie antiseptica.  Acesta are capacitatea de a calma arsurile gastrice si de a neutraliza  acidul gastric. Totodata  mierea de manuka 16+ ajuta persoanelor care se confrunta cu reflux gastro intestinal , actionand ca un balsam asupra mucoase gastrice, protejand-o.


Mierea de Manuka este un tip de miere monoflora, produsa din florile de Manuka  si se produce doar in noua Zeelanda.


Conceptul de 100% RAW active, adica netratat termic  o face sa intre intr-o noua categorie si anume: miere RAW. In prezent,mierea de manuka este considerata ca fiind cel mai puternic  antibiotic natural.


 


Mod de administrare  • 1 lingurita cu 30 de min inainte de mesele principale

  • 1 lingurita inainte de culcare


 


 


Mai multe detalii despre acest produs puteti gasi aici: Miere de Manuka RAW Activa 16+

Plantum @ Feb 27, 2015 +
Close