Sfatul zilei – Pentru Răceală

 


Recomandările Plantum.ro pentru a fi mereu plin de energie și vitalitate!


Consumă cât mai multe lichide. Ceaiurile sunt ideale în acest caz, cu cât mai multe, cu atât mai bine. Acestea ajută la fluidizarea mucozităților și la eliminarea acestora.


Mănâncă sănătos. Consumă multe alimente bogate în vitamina C și antioxidanți. Nu uita că și aportul de proteine este esențial pentru o imunitate puternică, așa că este bine să consumi și puțină carne. Și mâncărurile picante sunt indicate în acest caz deoarece o mare parte dintre ele (ghimbir, usturoi, ardei iute) au proprietăți antioxidante.


Odihnește-te. În această perioadă organismul tău este slăbit și are nevoie de cât mai mult timp pentru a-și reveni. Așa că nu ezita să dormi mult ca să îți reîncarci bateriile. 


Relaxează-te. Aceasta perioadă este una solicitantă pentru organismul tău, așa că cel mai bine este să stai liniștit și să găsești un hobby care să îți facă plăcere.


Evită


- Alcoolul și cafeaua. Aceste băuturi te pot deshidrata și astfel îți vei înrăutăți situația.
- Sa te stresezi. Organismul tău deja e suprasolicitat, așa că încearcă să nu abuzezi prea tare de el.
Plantum.ro vă oferă soluția naturistă de ultimă generație care să te ajute la această problemă!

Mierea de Manuka este un produs ideal pentru ameliorarea simptomelor răcelii. Amestecul său de antioxidanți, enzime vii  și nutrienți esențiali ajută la menținerea unei stări de sănătate optime. Această miere este atât de puternică încât ai nevoie de doar 2-3 lingurițe din ea pentru un efect sigur. Substanțele antibacteriene din acest produs vor lupta cu durerea în gât și tusea, astfel încât te vei simți mai bine în scurt timp. Poate fi consumată în ceai, pe pâine sau ca atare. Astfel vei avea vitalitatea necesară pentru a face față răcelii!
Atenție - a nu se depăși doza zilnică recomandată de Miere de Manuka (2-3 lingurițe)!Plantum @ Jan 27, 2015 +
Close