Sfatul zilei – Pentru Lipsa de Energie

 


 
Recomandările Plantum.ro pentru a fi mereu plin de energie și vitalitate!


Dormi în jur de 7-8 ore pe noapte pentru a te asigura că ai toate bateriile încărcate. Și somnul de după-amiază este indicat deoarece te ajută să te concentrezi mai bine. 


Fă mișcare de cel puțin 3 ori săptămână. Acest lucru îți va revigora organismul și te va ajuta să te relaxezi mult mai ușor. De asemenea, sportul este un mijloc excelent de a-ți consuma toata energia negativă, eliberând astfel tensiunile. 


Consumă alimente sănătoase, care te vor ajuta să îți menții vitalitatea pe tot parcursul zilei. Evită mâncărurile cu mult zahăr, sare și grăsimi. Optează pentru cereale integrale, legume crude și carnea gătită într-un mod sănătos.


 


 


Evită


Situațiile stresante, consumul de alcool, sedentarismul și consumul de alimente nesănătoase. Toate acestea lucruri te vor lasă apatic și nu vei putea rezolva nimic. Încearcă să te îndepărtezi de ele cât de mult poți.


 


Plantum.ro vă oferă soluția naturistă de ultimă generație care să te ajute la această problemă!


 
Dacă îți place să consumi ceva dulce în fiecare zi, noi îți recomandăm o alternativă sănătoasă la zahăr: Mierea de Manuka. Este un produs apicol excepțional și ideal pentru păstrarea siluetei și a sănătății. Renunță la energizantele pe bază de taurină și alege să te simți mai bine cu 2-3 lingurițe de Miere de Manuka în fiecare zi. Poate fi consumată în ceai, cafea, pe pâine sau ca atare. Astfel vei avea vitalitatea necesară pentru a face față zilei!


Dacă duci o viață activă și nu ai timp de nimic, îți recomandăm pliculețele cu Miere de Manuka activă 16 +. Este un produs ideal în cazul în care călătorești mult sau dacă pur și simplu ai nevoie de o metodă rapidă și simplă de a-ți recăpăta energia. Pliculețe sunt ușor de folosit, ele putând fi desfăcute la mijloc în două părți. Așa că ia-le cu tine în fiecare zi și fă față oricărui obstacol!


 Atenție - a nu se depăși doza zilnică recomandată de Miere de Manuka (2-3 lingurițe/pliculețe)!


 

Plantum @ Jan 26, 2015 +
Close