Remedii pentru albirea dintilor

In prezent sunt la moda tratamentele dentare pentru albirea si stralucirea dintilor. Cu toate acestea produsele realizate cu acest scop sunt invazive si duc la deteriorarea smaltului dintilor intr-un mod ireversibil.Care sunt factorii ce pateaza smaltul dintilor?


Smaltul dintilor este acoperit de un strat poros si in general se umple cu ramasite alimentare. Acesta este motivul pentru care daca mancam afine sau bem vin rosu,dintii capata o culoare violeta, insa cu un periaj al dintilor rezolvam aspectul neplacut. O problema reala o constituie alimentele si bauturile care pateaza dintii persistent,iar in timp lasa o culoare galben-maronie cu totul inestetica.Cafeaua,unele ceaiuri si bauturi carbogazoase sunt pe lista factorilor care pateaza zmaltul dintilor.De asemenea fumatul si igiena orala saraca ,inclusiv uleiurile vegetale si dulciurile consumate frecvent duc la porozitatea dintilor.Acidul din anumite alimente precum carnea, produsele lactate, oua, citrice, zahar rafinat, bere, indulcitori artificiali, incarca dintii si in lipsa masurilor se ajunge la deteriorarea si colorarea precoce dentara.
Bauturile fierbinti sau f f reci pot cauza dureri usoare datorita unor sensibilitati gingivale.Ce remedii ne recomanda specialistii?


-Pachetul "Dantura sanatoasa" compus din (ulei de cocos, tinctura de propolis, pasta de dinti cu aloe). (vezi detalii)
-Pasta de dinti cu miere de manuka. (vezi detalii)
-Praf de dinti spumant cu menta DENTOMIN (vezi detalii)
-Pasta de dinti cu extract de cedtru pt dinti sanatosi (vezi detalii)

Plantum @ Feb 23, 2017 +
Close