Mierea de Manuka – Energizantul de Care ai Nevoie!

 


Activitatile zilnice pot fi foarte obositoare pentru unii oameni, mai ales daca nu au avut parte de o odihna corespunzatoare. In acest caz, ei apeleaza la diverse solutii pentru a-si recapata energia.


Din pacate, unele metode nu sunt ideale pentru un stil de viata sanatos. Consumarea anumitor tipuri de energizante pe baza de taurina, de exemplu, poate avea repercursiuni grave pe termen lung.
De ce sa nu trebuie folosesti energizante:


-Cafeaua, un ingredient principal in energizante, este un tonic general pentru organism. Dar, in cantitati mari poate fi foarte periculoasa. Aceasta poate forta organismul sa isi procure energie chiar daca nu are resursele necesare.  Pe termen lung acest lucru poate obosi muschii si sistemul nervos, fapt ce cauzeaza anxietate si tulburari cardiace (palpitatii si aritmii).
-Zaharul  din acestea este intr-o cantitate mult prea mare, fapt ce poate cauza treptat obezitate. Energia oferita de acesta nu este de durata, iar cand efectul trece, oboseala este mai puternica decat inainte.
-Bauturile energizante contin multe alte chimicale care, consumate in exces, se pot acumula in organism si pot provoca diverse boli.
-Taurina este un aminoacid produs de organismul uman si animal, care se gaseste in tesutul pulmonar, muschi si bila. Multe studii sustin ca aceasta are un efect antioxidant si adjuvant pentru dezvoltarea neurologica. Dar taurina din bauturile energizante este sintetica. Nu se cunosc consecintele consumului acesteia in exces. Dar nu se stie cum va reactiona organismul fiecaruia.


 


Alternativa la bauturile energizante – Miere de Manuka 100% RAW

Mierea de Manuka este o miere unica in lume, monoflora, adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in Noua Zeelanda. Ea este recomandata de foarte multi specialisti in acest caz deoarece:


 


este bogata in nutrienti .


este considerata cel mai bun antibiotic natural.


are proprietati naturale de vindecare.
In acest caz este recomandat sa folositi Miere de Manuka 100% Raw Activa 16+, deoarece este cea mai puternica miere de la Wedderspoon, ea avand proprietatile necesare rezolvarii lipsei de energie.


 


Gama de miere de Manuka Wedderspoon este :


 


100% RAW ( nepasteurizata si neprocesata termic ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan.


cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.


 


Contine:


fitonutrienti


enzime vii


antioxidanti 


Dacă duci o viata activa si nu ai timp de nimic, iti recomandam pliculetele cu Miere de Manuka activa 16 +. Este un produs ideal in cazul in care ai nevoie un aport rapid si sanatos de energie.
Le mai poti folosi pentru:


 


-gustarile copiilor,


-a fi folosite in drumetii,


-atunci cand calatoresti,


 


Pliculetele sunt usor de folosit, ele putand fi desfacute la mijloc in doua parti. Asa ca ia-le cu tine in fiecare zi si fa fata oricarui obstacol!


 

Plantum @ Feb 03, 2015 +