Minunata miere de Manuka : antibiotic 100% natural

 


Potrivit specialistilor din Ayurveda aceasta reteta miraculoasa poate combate cu succes Helicobacterul pylori. Actiunea concomitenta a celor trei factori (metil glioxal, acid lauric si enzime) anihileaza helicobacterul pylori, bacterie ce provoaca disfunctii severe sistemului digestiv.Metilul glioxal (antibiotic natural) se gaseste in Mierea de Manuka. In nenumaratele lor cercetari minutioase, profesori renumiti de la Universitatea Dresden din Germania, au conchis faptul ca Mierea de Manuka contine factori extrem de puternici antibacterieni, ceea ce dovedeste ca poate fi folosita ca remediu, in scop medical.
De retinut este faptul ca Mierea de Manuka nu contine organisme modificate genetic,iar in prezent este etichetata ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din sistemul produselor naturiste.


Acidul lauric il putem asimila doar din laptele matern,dar si din uleiul de cocos cel indian(jeeva) avand cea mai mare concentratie de acid lauric. Intregul nostru organism transforma acidul lauric, in monolaurin, factor ce lupta impotriva virusilor si a bacteriilor ce cauzeaza boli.
Uleiul de cocos (Jeeva) este singurul ulei vegetal care are o concentratie de acizi grasi(capric,caprilic,lauric).
Enzimele se regasesc in ghimbir sau in pulberea de ghimbir. O digestie eficienta apara organismul de boli cronice. Ghimbirul face parte din topul celor mai eficiente stimulente ale digestiei. Odata asimilat ghimbirul ajuta la eliberarea unor enzime primare, ce ajuta la absorbtia corecta a nutrientilor din alimentatie.


 Mod de administrare:


O lingurita de miere manuka, o lingurita de ulei de cocos si 25 de grame pudra de ghimbir sau 3 feliute de ghimbir. Omogenizati si luati pe stomacul gol ca atare.Creste imunitatea si va tine la distanta de infectii cu virusi, bacterii si stafilococi. ( click pt detalii )


 


 


 


 

Plantum @ Jan 19, 2017 +
Close