Inlatura Oboseala Rapid si Natural

Oboseala este o stare de spirit deficitara ce se caracterizeaza prin epuizare extrema si poate fi cauzata sau nu, de un mare efort fizic sau intelectual.


Aceasta stare poate avea loc izolat si intermitent, sau cronic, ceea ce arata ca exista o problema de sanatate sau ceva nu functioneaza cum ar trebui, iar pentru a determina cauzele oboselii, trebuie efectuate teste generale pentru a exclude posibilile boli, asociate cu lipsa de vitalitate.


In cele mai multe dati in care am experimentat oboseala, nu a existat surmenaj extrem,iar fortele le putem reface prin odihna si o dieta echilibrata.


 


Cauze si tratament 


Efort 


Acesta poate fi fizic sau intelectual, iar cand resursele naturale ale organismului sunt depasite pe o perioada prelungita, efectele secundare se manifesta sub forma de epuizare si este perceputa ca o stare de oboseala pe scara larga ce incapaciteaza multe activitati. In aceste cazuri, de obicei persoana este constienta de cauza oboselii sale si nu necesita tratament medical, fiind suficienta doar odihna atat timp cat este necesar pentru a-si recapata fortele.
Infectii


Bolile de tip infectios duc la uzura sistemului de aparare deoarece acesta plateste cel mai mult impotriva bolii, prin urmare poate cauza lipsa de resurse pentru activitatile desfasurate de organism, in mod normal in viata de zi cu zi. Oboseala indusa de boli infectioase, de obicei vine insotita de simptome precum febra, frisoane, transpiratii, etc. dezvaluind prezenta unor microorganisme patogene, care sunt reflectate la analizele de rutina.


Tratamentul pentru aceste cazuri, depinde de tipul de infectie si cuprinde sfera antiviralelor si antihistaminicelor, imunosupresoarele si antibioticele.


Carentele cauzate de lipsa nutrientilor


Uneori, ritmul de viata care nu lasa loc pentru organizarea si evaluarea ratiilor care fac parte din regimul alimentar, producand decompensare de-a lungul timpului, insa pot fi rezolvate cu usurinta, daca revenim la obiceiurile alimentatiei sanatoase si chiar o suplimentare adecvata daca este necesar.
Fibromialgia


Este caracterizata prin oboseala generala asociata cu dureri acute a tesuturilor, ligamentelor si tendoanelor, care difera de la un pacient la altul.
Bolile autoimune


Sunt principalele cauze ale oboselii cronice asociata cu oboseala persistenta si cand are loc pe o perioada mai mare de 6 luni, prezinta de regula o defectiune a sistemului imunitar. Exista mai multe tipuri de boli autoimune cu severitate si simptome variate, dar oboseala cronica este un simptom comun al tuturor bolilor si trebuie remarcat faptul ca bolile legate de tulburarile sistemului imunitar sunt mai frecvente la femei decat la barbati.


Tratamentul pentru controlul focarelor de boli se trece prin imunosupresoare corticoide nu corticosteroizi.


 


Boli autoimune asociate cu oboseala cronicaLupus eritematos sistemic (LES) - Este o boala degenerativa cronica caracterizata prin istrugerea progresiva a tesutului si intensificarea simptomelor relationeaza cu gravitatea si reaparitia focarelor, deoarece, uneori poate afecta organele vitale, complicand sanatatea pacientilor.


Scleroza multipla (SM) - Boala degenerativa care afecteaza in primul rand sistemul nervos, prin distrugerea progresiva a mielinei impiedicand comunicarea corecta a neurotransmitatorilor.


Dermatomiozita - Inflamatii ale pielii, care pot sa apara in diferite feluri de leziuni, in parti diferite ale corpului, de asemenea afecteaza fibrele musculare, prin modificarea compozitiei sale, ingreunand miscarea.  


              


Reumatoida - Boala inflamatorie a articulatiilor, care provoaca durere si rigiditate, reducand mobilitatea si elasticitatea articulatiilor.


Diabet zaharat tip 1 - Apare atunci cand anticorpii afecteaza celulele pancreatice, prin reducerea productiei de insulina, pana la punctul in care se cere suplimentarea complementara pentru a putea metaboliza zaharul din sange.


Boala Crohn - Este cunoscuta sub numele de colita ulcerativa ce afecteaza cronic intestinul care este atacat permanent de propiul sistem de aparare.
 


Remedii naturiste:


 


Amarant cu lapte si miere (contin fibre.proteine,antioxidanti,vitamine)


Infuzie cu musetel, rozmarin, menta


Ulei Cocos Jeeva 3 lingurite rase pe zi cu miere sau lamaie (vezi detalii)


Ginseng Rosu Corean 2 capsule pe zi, dimineata si seara (vezi detalii)


Miere Manuka Sport (proprietati energizante,nutritive,metabolice) (vezi detalii)


Tonic Regal 1 fiola pe zi dimineata, inainte de masa (vezi detalii)


         
 


Sfaturi si recomandari:


 


Evitati stresul


Dormiti suficient (8 ore)


Exercitii de fizioterapie


Mentineti un regim alimentar echilibrat


 


O posibila schema de tratament poate fi urmatoarea:


 


 


 DimineataPranzSearaLuni-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)Marti-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)Miercuri-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)Joi-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)Vineri-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)Sambata-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)Duminica-Tonic Regal 1 fiola, inainte de masa (vezi detalii)


-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii)-Ulei de Cocos 3 lingurite rase (vezi detalii)-Ginseng Rosu Corean 1 capsula (vezi detalii) 

Plantum @ Jan 03, 2017 +