Descopera confortul, siguranta si placerea sexuala doar cu prezervativele vegane

 


Cu totii stim ca prezervativele sunt varful de lance pentru a lupta impotriva a doua lucruri: bolile cu transmitere sexuala si sarcinile nedorite. Industria a dezvoltat variate forme cum ar fi: XL, strikeouturi, texturate, aromate cu spermicide, intarzietoare, flourecentes, ultra-subtiri pentru a satisface dorintele consumatorilor. 


 


Trei motive pentru care prezervativele traditionale sunt puse sub semnul intrebarii:
1- Cazeina, un derivat de lapte, care este utilizat in unele cazuri, pentru fabricarea prezervativelor. Filozofia vegana respinge orice fel de exploatare a animalelor si elimina consumul produselor ce deriva din ele.
2- Nonoxynol-9: este un agent activ de suprafata care descompune peretii vaginali pentru a imobiliza sperma (prezent in spermicide). Acesta este unul dintre motivele pentru care multe femei se plang de arsuri, iritatie si infectii fungice. Are un grad crescut de toxicitate.


Latexul contrafacut este, de asemenea, cauza multor reactii alergice.  
3- Procesele de fabricatie includ adesea testarea pe animale intr-o forma foarte dura.
 


De ce sunt recomandate prezervativele vegane de catre specialisti?


In primul rand nu contin glicerina si parabeni. Mai mult decat atat, prezervativele vegane sunt concepute din latex natural extras din  arborii de cauciuc. Sursa de latex din prezervativele vegane este ecologica si durabila si nu are modificari genetice.


 


                                               EXCLUSIV in Romania doar la PLANTUM.RO. (vezi detalii)

Plantum @ Jan 12, 2017 +