Cum sa decofeinizezi ceaiul acasa

Infuzia de ceai, fie ca e vorba despre ceai verde, ceai negru, ceai alb sau ceai Oolong, ofera nenumarate beneficii asupra sanatatii, numai ca nivelul de teina, sau cofeina, pe care il contin ceaiurile nu ne permite sa le consumam in orele inaintate ale serii.


Insa exista o solutie si pentru asta: decofeinizeaza ceaiul, simplu si rapid. Astfel, te vei bucura de proprietatile sale naturale, fara a-ti afecta somnul nocturn.


Cum sa decofeinizezi ceaiul:


1. Pune frunzele de ceai intr-un recipient si toarna apa fierbinte peste ele, nu foarte multa, ci doar cat sa le acopere.
2. Infuzeaza timp de 1 minut, dupa care poti arunca apa.

3. Repeta pasul 2.
4. Reinfuzeaza aceleasi frunze de ceai in cantitatea de apa necesara, in timpul recomandat de indicatiile de pe eticheta.


Folosind aceasta metoda vei elimina o buna parte din teina continuta de ceaiul preferat. Asa ca te vei putea bucura de ceaiul preferat in orice moment al zilei.
Incearca metoda de decofeinizare a ceaiului pentru ceaiul verde:
5 O’Clock Tea Ceai verde clasic
5 O’Clock Tea Ceai verde Gunpowder
5 O’Clock Tea Ceai verde cu Menta
5 O’Clock Tea Ceai verde cu Iasomie
5 O’Clock Tea Ceai negru si ceai verde cu Iasomie si Trandafiri
P.S. Multe din ceaiurile de fructe pe care le gasesti in comert contin ceai negru, asa ca au teina din plin, insa ceaiurile de fructe din gamele 5 O’Clock Tea si Mount Himalaya Tea pe care le gasesti pe Plantum.ro contin doar bucati de fructe, nu au deloc teina, asa ca pot fi consumate in orice moment al zilei, chiar si de catre copii.


 

Plantum @ Nov 09, 2015 +
Close