Ceaiul Rooibos favorizeaza starile de relaxare

 De cate ori ti s-a intamplat sa te duci la culcare apasat de gandurile stresante de peste zi, iar dimineata sa te trezesti mai obosit decat erai atunci cand te-ai culcat? 


Daca te regasesti in aceasta descriere, e clar ca nu faci fata stresului cotidian asa cum ar trebui. Chiar daca nu gasesti o rezolvare rapida la problemele tale, este important sa te relaxezi si sa ai un somn linistit si odihnitor.Pentru asta nu e neaparat nevoie sa iei un pumn de pastile, e suficient sa consumi un ceai care sa favorizeze momentele de relaxare, asa cum este ceaiul Rooibos.
Ceaiul Rooibos este folosit de sute de ani de locuitorii din Africa de Sud pentru a se relaxa. Aceasta caracteristica a ceaiului Rooibos provine din faptul ca:1. Nu contine cofeina


Ceaiul Rooibos nu este produs din planta Camellia Sinensis, ca celelalte tipuri de ceai, ci din frunzele si crengutele unui arbust ce creste doar in Africa de Sud. Asa ca, spre deosebire de ceaiul verde, ceaiul negru, ceaiul alb sau ceaiul Oolong, ceaiul Rooibos nu contine deloc cofeina, putand fi savurat chiar si in orele inaintate ale serii, si chiar de catre copii.2. Ceaiul Rooibos poate reduce tensiunea acumulata in corp


Emotiile negative cu care ne incarcam de-a lungul zilei ne afecteaza si fizic, transformandu-se in crampe abdominale si tensiune musculara. Cu siguranta nu vei avea un somn odihnitor daca te intorci toata noaptea de pe o parte pe alta din cauza crampelor. Exista studii ce demonstreaza beneficiile ceaiului Rooibos in atenuarea crampelor abdominale si a tensiunii musculare. Iata inca un motiv in plus sa bei o ceasca de ceai Rooibos inainte de culcare.Alege ceai Rooibos de calitate superioara:


5 O’Clock Tea Rooibos Mar si Migdale 40 grame – o combinatie unica si irezistibila de arome
5 O’Clock Tea Rooibos Mar si Migdale 100 grame – ceaiul ce imbina beneficiile asupra sanatatii cu gustul deosebit4
Plantum @ Oct 29, 2015 +
Close