Abcesul DentarAbcesul dentar este un termen comun folosit pentru a descrie o infectie la radacina a unui dinte,sau intre un dinte si gingie.De obicei abcesul este cauzat de o bacterie,care intra in dinte,fie printr-o cavitate dentara fie printr-un dispozitiv aplicat.
Aceasta se extinde pana la varful radacinii,ceea ce duce la inflamatie,durere,saci de puroi.


In cele mai multe cazuri,un abces este cauza unei carii severe sau afectiuni gingivale (gingivita).In plus igiena dentara saraca,carbohidratii si alimentele lipicioase ,creste riscul de a dezvolta aceasta problema.
O durere de dinti ascutita si acuta este un simptom frecvent al unui abces dentar. Alte semne si simptome includ durere la alimentele ce necesita mestecat mai mult, sensibilitate crescuta la alimentele calde sau reci si bautura, schimbarea simtului gustului, respirația urat mirositoare, umflarea in obraz, gingii roșii si dureroase, dificultatea de a deschide gura, dificultatea de a inghiti alimente, umflarea ganglionilor limfatici sub maxilar, febra si stare de rau.
În cazul in care ramane netratata, infectia se poate raspandi la nivelul osului de sustinere a dintelui si poate duce la complicatii grave care pun in pericol viața. Chiar si in cazul in care se produce ruptura abcesului si o reducere semnificativa a durerii,inca mai aveti nevoie de tratament stomatologic.
Uneori, ca urmare a infectiei, pulpa in radcina dintelui moare, reducand astfel durerea.Cu toate acestea, nu inseamna ca infectia s-a vindecat, deoarece aceasta inca mai continua sa se raspandeasca si sa distruga tesuturi.
Remedii recomandate de specialisti


-ESSIAC 300 ML (vezi detalii)
-ULEI DE COCOS JEEVA (vezi detalii)
-ASPIRINA ORGANICA (vezi detalii)
-VITAMINA C 1000 MG (vezi detalii)
-argila ALGO (vezi detalii)
-Ulei oregano salbatic – puernic – antiseptic (vezi detalii)
-pasta de dinti cu argint coloidal (vezi detalii)
Doar la Plantum.ro


 

Plantum @ Feb 07, 2017 +