Suferi de infectie vaginala?

Infecțiile vaginale sunt o inflamatie a vaginului care se manifesta cu miros, iritație, sau mâncărime. Este dificil de diagnosticat, deoarece vaginita are multe cauze.


Vaginul creează propriul mediu si mentine un echilibru între bacteriile normale și schimbările hormonale din corpul unei femei. 


 


OVULE-GINOSEPT


Acţiuni şi recomandări:
Utilizat ca adjuvant natural cu acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antipruriginoasă, anestezică locală pentru infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză, condiloame genitale.
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Vaginita se produce atunci când ecosistemul vaginal a fost schimbat de anumite medicamente, cum ar fi antibiotice, hormoni, preparate contraceptive orale, spalaturi vaginale, actul sexual, boli cu transmitere sexuala, stres si schimbari de parteneri sexuali.
Unele infectii vaginale se transmit prin contact sexual. 
Diagnosticul se face de obicei pe baza simptomelor dumneavoastră și a rezultatelor testelor de urina si culturi vaginale (probe verificate în laborator).

 


TEA TREE OIL 15ML


 


Este tonic pentru sistemul imunitar, lupta impotriva infectiilor la plamani, genitale si urinare, sinusale si bucale, herpes, zona zoster, varicela, candida si raceala. Protejeaza pielea de urmarile radiatiilor in timpul chimioterapiei si dupa aceasta.


Trateaza petele maronii pe piele datorate varstei, furuncule, arsuri, cistita, matreata, urticarie, arsuri solare, negi, rani, taieturi etc.


 


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


În funcție de cauza infectiei, medicul poate prescrie supozitoare vaginale, pastile antifungice sau antibiotice (pastile sau injecții).


Tratamentul variază în funcție de forma de vaginita pe care o aveți, de severitatea infecției, durata de infecție, recurenta infectiei sau dacă sunteți gravidă.

Plantum @ Oct 31, 2014 +