Recapata-ti apetitul sexual


Cand nu esti implicata in vreo relatie, te gandesti ca apetitul tau sexual ar trebui sa fie la cote maxime. E logic: in ceea ce te priveste, exista disponibilitate, insa nu ai parte de suficienta...actiune pentru a te simti satisfacuta. Iar daca simti ca nu prea ai chef de sex, te ingrijorezi - dar nu esti singura careia i se intampla asta.




Diminuarea libidoului


Expertii au crezut multa vreme ca apetitul sexual al femeilor functioneaza pe acelasi tipar cu cel al barbatilor. La tipi starea de excitatie apare furtunos, din senin, de cum vad o tipa cu o rochie mulata, dupa care cauta pe cineva cu care sa-si potoleasca dorinta.


Libidourile femeilor sunt diferite, ele avand nevoie de o persoana anume pentru a le starni hormonii. Si nici macar un tip sexy, semi-dezbracat, nu e suficient - noi avem nevoie de cineva cu care sa fim si apropiate emotional, pentru a ne simti atrase puternic.


O femeie care nu isi doreste implicatii romantice cu respectivul e putin probabil sa simta o dorinta sexuala intensa fata de el.


Asa cum o masina pe care o neglijezi in garaj mult timp se uzeaza, la fel si libidoul tau, lasat neimplinit, se dezobisnuieste de sex. E adevarat ce se spune: cu cat faci mai mult sex, cu atat iti doresti sa ai parte de si mai multe partide. 


Atunci cand nu ai o viata sexuala activa, nivelul testosteronului scade, ceea ce te determina sa manifesti o lipsa de interes pentru orice tip de intimitate.


O SERIE DE PRODUSE SUNT BENEFICE: 







 


INCITANTE


Incitante se adresează în special femeilor, pentru energizare, stimularea vieţii sexuale şi adaptare la stres. Stimulează plăcerea de a trăi şi senzaţia de împlinire. Eliberează frumuseţea feminină din interior, trezind la viaţă fi ecare celulă. Măreşte plăcerea sexuală şi libidoul.










PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA





FERTILITY BLEND 100CPS


 


EFECTE Fertility Blend:


 


Contribuie la:


aImbunatatirea echilibrul hormonal feminin prin stimularea nivelului de progesteron;


aImbunatatirea echilibrului hormonal masculin prin:


astimularea functiei testiculare si cresterea nivelului de testosteron;


astimularea metabolizarii testosteronului in dihidrotestosteron (forma biologica activa);


aImbunatatirea functiei tirodiene;


aImbunatatirea tonusului, vitalitatii si a libidoului;










PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA


Profemina 30 CPS


Beneficii Profemina:


autila pentru a combate durerile menstruale


aprevine aparitia fibromului uterin


areduce sau elimina simptomele tipice sindromului pre-menstual si efectele menopauzei cum ar fi: bufeuri, transpiratie, dureri de cap, aameteli, palpitatii, spasme uterine, iritabilitate, nervozitate, insomnie, depresie, vagin uscat, diaforeza


 


 


 PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA





 


INDOLE 3 SUPREME 200MG 30CPS


EFECTE Indole 3 Supreme 200 mg:


 


Contribuie la:


 


aModularea metabolismului estrogenilor si efectului lor la nivelul aparatului genital feminin si masculin;


areduce legarea estrogenilor pe receptorii celulari specifici din diferite tesuturi in afectiuni cu stimul estrogenic (efect antagonist estrogenic);


aregleaza metabolismul estrogenilor endogeni: reduce actiunea enzimei aromataza care transform testosteronul in estrogeni.




 








PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA



 


FEMININE TOUCH


Contribuie:


ala creşterea dimensiunii sânilor şi păstrarea elasticităţii lor;


ala corectarea deficitului hormonal;


ala menţinerea tonusului general al aparatului genital feminin;


aoferă vigoare organismului și un tonus de invidiat.












PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA





 


FEMITONE 60 CPS


 


Femitone este un produs special conceput pentru a  asigura si mentine sanatatea hormonala feminina. Este indicat pentru reducerea pierderilor menstruale excesive si a scurgerilor abundente. Sustine functiile ovarelor si ale endometrului. Calmeaza durerile menstruale, tonifica musculatura  uterina  si are efect afrodisiac feminin.


 


Este indicat ca adjuvant in tratarea variatelor afectiuni ginecologice. In cazul menstruatiei, actioneaza atat in sensul diminuarii fluxului abundent cat si prin reducerea durerilor, atunci cand este vorba despre dismenoree.Femitone fortifica musculatura uterina, fiind util in tratarea in prolapsului uterin dar si in diminuarea inflamatiilor uterine. 


 


 






PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA



 


LADIES DREAM


Suplimentul alimentar Ladies Dream este destinat femeilor de toate vârstele. Stresul cotidian are un efect nefast şi asupra libidoului feminin. Potrivit unui jurnal medical de renume, 48% dintre femei au dificultăţi privind capacitatea de a ajunge la orgasm şi de a simți satisfacție deplină în timpul actului sexual. Din fericire, natura oferă soluţii și pentru aceste neajunsuri. Am ales cele mai eficiente plante medicinale tradițional folosite în acest scop în cultura orientală și cea sudamericană. Prin combinarea lor cu aminoacizi naturali am creat un produs care asigură un libidousănătos și o plăcere sexuală senzațională.








PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA





TNT PLUS


 


Efecte:


Barbati: 


aMareste libidoul,


aMareste erectia,


aMareste anduranta si vitalitatea actului sexual. 


Femei: 


aMareste dorinta si satisfactia sexuala,


aMareste libidoul,


aMareste intensitatea si frecventa orgasmelor. 










PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS CLICK PE POZA


Cum sa-ti recapeti apetitul


Din fericire, indata ce gasesti un tip care sa te atraga in toate aspectele, libidoul tau se va revigora automat. De fapt, apetitul tau sexual va fi atat de pornit, incat partenerul tau va fi cu siguranta cel mai fericit!


In primele sase luni, la inceputul relatiei, nu doar barbatii isi doresc sex non-stop, ci si femeile. Pana iti gasesti partenerul potrivit, mentine-ti libidoul in verva: da unda verde fanteziilor, discuta despre sex cu prietenii si, din cand in cand, lasa-te pe mana ta.

Plantum @ Aug 08, 2014 +