Fertilitatea

Atunci cand incercarile tale de a ramane insarcinata se soldeaza adesea cu rezultate negative ale testelor de sarcina, incepi sa cauti tot soiul de solutii pentru a putea concepe bebelusul mult dorit. Daca de alimentatie ai avut grija, analizele ti le-ai facut la timp si ai renuntat la stilul de viata defectuos, este timpul sa arunci un ochi peste vitaminele si mineralele care au un rol esential in sporirea fertilitatii la barbati si femei.


Chiar daca este recunoscuta pentru puterile miraculoase pe care le are in intarirea imunitatii organismului, se pare ca unul dintre 
beneficiile vitaminei C se rasfrange si asupra sanselor de a ramane insarcinata. Antioxidantii prezenti in aceasta vitamina neutralizeaza radicalii liberi care ataca organismul si ajuta la tratarea tulburarilor si dezechilibrelor legate de ovulatie.


VITAMINA C ORGANICA 30CPS

Acțiuni VITAMINA C ORGANICA: 

- imunostimulent, antialergic (reduce nivelele crescute de histamina din organism), antigripal, tonic cardiac, antitrombotic, favorizeaza asimilarea fierului (creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal), reglator al tensiunii arteriale, antidiabetic, antitumoral

Indicații VITAMINA C ORGANICA (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Se utilizează ca adjuvant în:

- alergie, astm, febră;

- gripă, viroze respiratorii, infecții respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC);

- boli tumorale;

- boala coronariana, hipertensiune, tromboza, accident vascular (prevenire; ameliorarea sechelelor);

- anemie feriprivă, anemie hemolitică.

 

Vitamina C sporeste totodata si fertilitatea barbatilor, mai ales a celor care fumeaza. Tigarile afecteaza negativ sperma barbatilor, insa aceasta vitamina ajuta la neutralizarea chimicalelor si toxinelor din tigari, protejandu-i capacitatea de a procrea.

De asemenea, potrivit specialistilor, vitamina E contribuie la sporirea fertilitatii in cuplu.

VITAMINA E 45MG 30CPR

Este un antioxidant puternic si ajuta la prevenirea aparitiei precoce a semnelor de batranete, a bolilor determinate de radicalii liberi.

  Barbatii care au probleme cu numarul spermatozoizilor din sperma pot avea de beneficiat de pe urma administrarii acestei vitamine.

S-a dovedit ca administrarea vitaminei E la barbati sporeste sansele de sarcina cu 10% in cazul in care partenera trece prin procesul de fertilizare in vitro.

 

 

 

 

 

Zincul este un mineral esential pentru conceptie. Ambii parteneri au de beneficiat de pe urma administrarii acestui nutrient.

Are rolul de a stimula ovulatia la femei si de a imbunatati calitatea spermei si productia de testosteron la barbati.

 

FERTILITY BLEND 100CPS

 Contribuie la:

 - Imbunatatirea echilibrul hormonal feminin prin stimularea nivelului de progesteron;

- Imbunatatirea echilibrului hormonal masculin prin:

- stimularea functiei testiculare si cresterea nivelului de testosteron;

- stimularea metabolizarii testosteronului in dihidrotestosteron (forma biologica activa);

- Imbunatatirea functiei tirodiene;

- Imbunatatirea tonusului, vitalitatii si a libidoului;

 

 

 

Vitamina B

Pe langa faptul ca vitaminele de tip B isi aduc aportul in efortul de conceptie a bebelusului, au si rolul de a preveni unele malformatii congenitale care pot aparea la fat, in special cele de tub neural.

Vitamina B6 ajuta barbatii care se confrunta cu afectiuni ale spermei (in special cei care au un numar mai mic de spermatozoizi), iar B12 imbunatateste fertilitatea femeilor.

 

Vitamina D

Specialistii sustin ca vitamina D s-ar putea dovedi esentiala in sporirea fertilitatii la femei, deoarece are rolul de a regla si stabiliza ovulatia si alte probleme asociate ei.

Este o vitamina esentiala pentru sanatatea unei femei care-si pregateste corpul pentru a deveni gazda unui bebe.

 

Acid folic

Acidul folic este un nutrient care trebuie administrat nu doar in sarcina, ci si inainte ca aceasta sa se instaleze. Pe langa faptul ca sporeste sansele de a ramane insarcinata, daca este administrata inca din preconceptie, contribuie si la prevenirea malformatiilor congenitale ale fatului, dupa ce ramai insarcinata.

 

 ACID FOLIC 1GR 100CPR

 

Supliment recomandat femeilor inainte si pe perioada sarcinii, in premenopauza, copiilor si adolescentilor in perioada de crestere,persoanelor cu carente de acid folic.

Si barbatii au de beneficiat de pe urma administrarii acidului folic in perioada in care incearca sa conceapa un bebe.

Se pare ca imbunatateste calitatea spermei, mai ales in ceea ce priveste cresterea numarului de spermatozoizi.

Plantum @ Jul 29, 2014 +