Vinete umplute cu legume si seminte de dovleac

 








Ingrediente; 


4 vinete


2 rosii


1 dovlecel


1 ceapa medie


2 morcovi


100 grame seminte de dovleac


4 felii cascaval


100 gr fasole verde proaspata


 


 


Condimente;


coriandru
sare de himalaya
piper
oregano
pudra de ardei iute




Mod de preparare;



Se injumatatesc vinetele dupa care se scoate pulpa suficient cat sa arate ca o barcuta.Se presara vinetele cu sare si se lasa o jumatate de ora timp in care concepem umplutura.
Se taie cubulete dovlecelul,ceapa,morcovii,rosiile,fasolea,inclusiv pulpa de la vinete si se calesc in foarte putin ulei. Peste legume se condimenteaza dupa gust coriandru,sare,piper,oregano si pudra de ardei iute si se amesteca .
Ne intoarcem la barcutele din vinete si in cazul in care si-a lasat zeama o scurgem,dupa care cu o lingura incepem sa punem umplutura in care am adaugat si seminte de Coacem la cuptor un sfert de ora.




Se serveste ca aperitiv atat rece cat si cald.

Plantum @ Feb 08, 2017 +
Close