Terci de ovaz cu fructe si ciocolata raw

Terciul de ovaz este un mic dejun usor de preparat,sanatos si in plus este satios.De remarcat la acest mic dejun este faptul ca poate fi ornat cu fructe proaspete sau uscate dar si cu ciocolata.


 


Ingrediente;


-1 cana si jumatate de lapte de ovaz
-1 cana de ovaz
-1 banana
-1 rodie
-50 gr alune de padure
-50 gr nuca de cocos razuita
-1 lingurita scortisoara
-50 gr ciocolata raw



Mod de preparare;


Intr-o oala mica turnam laptele de ovaz,fulgii si o lingura de cocos razuit.Punem pe foc mic 5-8 minute amestecand
din cand in cand.Intre timp,curatam si taiem banana,turnam cateva linguri de granada,impartim ciocolata in doua si punem
continutul deoparte.Cand ovazul incepe sa fiarba si are textura cremoasa,stingem focul si rasturnam continutul intr-un bol.
    Pe partea dreapta deasupra continutului punem rondele de banane,langa se pun alune de padure.Deasupra se pune ciocolata.Se presara scortisoara si nuca de cocos razuit.


 

Plantum @ Mar 03, 2017 +
Close